Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#481 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2009 - 9:13

Co já vím, tak log se ukládá (pokud si jeho ukládání ovšem zapneš v Options programu!) do stejného adresáře ve kterém se nachází nahraná cartridge a má příponu .gwl. Alespoň mně se to takhle děje na N6230i.
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#482 Kas.

Kas.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2009 - 10:32

Děkuju za vysvětlení, tady je ten log:

-------------------
cartridge Nocni upiri CWG started (openWIG r294)
-------------------
10:25:7|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: EVNT: Nocni upiri CWG.OnStart
10:25:7|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: TIME: Start start
10:25:8|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: PROP: Na Start.Active is set to true
10:25:8|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: MOVE: Papyrus to kas.paja
10:25:8|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: PROP: Papyrus.ObjectLocation is set to nil
10:25:8|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: EEND: Nocni upiri CWG.OnStart
10:25:13|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: TIME: Start tick
10:25:13|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: EVNT: Start.OnTick
10:25:13|0.0|0.0|0.0|Infinity|:: java.lang.RuntimeException: Tried to call nil

stack trace: at @E:/webtempfiles/59a1ffca-81d0-40a3-b1d2-a120694d0c7f/Nocni upiri CWG_30_4_1300_geo-new.enc:1447

• 0

#483 Kas.

Kas.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2009 - 19:44

Tak problém jsem vyřešil. Stačilo nahrát starší verzi 0.3.91i a vše šlape jak má :-)
  • 0

#484 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 13:52

Zdravim vas pratele. Jiz nejakou dobu jsem pokukoval po wherigo keskach a v poslednich dnech jsem se pokusil rozbehat oficialniho klienta na mem HTC Touch HD. Po spouste peripetii zahrnujicich instalaci utilitky RealVGA a koncicich HR zmrzleho PDA,jsem pri hledani jineho reseni narazil na OpenWIG a rozhodl se ho otestovat. Maje uz neco malo zkusenosti s rozbehavanim Locify,spustil jsem GPSGate a nakofiguroval vystup na TCP/IP server,port 20175. Stejny mam nastaveny i v OpenWIG a ejhle GPS se chytla. Jen pro upresneni,beha mi to pod Esmertec Jbed 20081127.2.1 (ktere bylo v Touch HD). Zkusil jsem nacist cartridge ZOO Praha a Arabela. Obe vypadaji ze by mely bezet bez problemu. Nikam jsem v nich zatim nepokracoval,ale aspon jednu z nich mam v nejblizsi dobe v umyslu testnout v terenu. Zatim zanamenane mouchy: Kdyz dam u GPS connect,pripoji se k lokalnimu portu GPS,ale zaroven vytoci pripojeni na internet. Kdyz ho vzapeti zavesim,nic nepadne. Obavam se ale,ze tohle bude spis zalezitost PDA nez OpenWIG. Permanentne musim odklepavat souhlas s kdecim. Zkousel jsem nastaveni zabezpeceni,ale u vsech polozek mimo jedne se neda zadat "SOUHLASIM a uz mne s tim neotravuj" Neprogramuju,takze nevim jak je to s cenou podpisu aplikace,ale chapu ze nemuzeme po autorovi chtit,aby to hradil z vlastni kapsy. Co mne se tyce,jakmile zjistim,ze je softik pro mne pouzitelny,klidne bych prispel.
  • 0

#485 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2009 - 9:26

Takze jsme s Pumlickem zacali o vikendu hrat nasi prvni Wherigo kesku Arabela (GC1KNCM). Bohuzel OpenWIG nedopadl dobre. Vstup do hry byl v pohode,prvni vec jsem objevil a provedl s ni co jsem mel. Potom se mi zpristupnily dalsi zony. Do nich se dalo bez problemu dojit,ale premety a osoby se v nich neobjevily. Nastesti jsme meli s sebou jeste historicky iPAQ H2210,na kterem originalni player jde (zamerne nerikam bezi). Prechod z jedne zony do druhe trva 5-15 minut. Myslim ze trhneme rekord o nejdele hranou hru. No zitra mame v pacu Zoo a tucnaky na uteku,tak uvidime.
  • 0

#486 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2009 - 14:14

\Ahoj, vcera jsme byli v ZOO a tucnaci se nam na OpenWigu rozutekli. Hrano na N95. Ale ouha, na 3. zone jsme nemohl odpovedet kolik, tak nevim, nevim, jestli se vam podari.... Snad ano, ale vemte si s sebou zalohu.
  • 0

#487 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2009 - 11:24

No v utery jsem nakonec v zoo testoval originalni Wherigo player spolu s uchylitkou WVGAFIX. Sice se pekne zobrazuji obraky,ale vzdalenosti jsou z poloviny ustrizene,takze to taky neni prilis pouzitelne. No a protoze jsem slibil otestovat i OpenWIG, cinim tak nyni, pomoci Google mapy a rucniho zadavani pozic. Dostali jsme se az k patemu tucnakovi a v OpenWIG jsem se k nemu taky bez potizi dostal. Dal budeme pokracovat pozdeji,protoze sicaci tucnaci nas zdrzeli do ctvrt na sest (touhle dobou hodinu a kus po zaviraci dobe zoo). Kazdopadne oproti Arabele mi tahle cartridge zatim funguje.
  • 0

#488 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2009 - 16:16

Dotaz na autora: Zvládne OpenWIG 120 neaktivních zón?
  • 0

#489 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2009 - 17:15

odpověď autora: zkus to .e) není důvod, proč by to neměl zvládnout. openwig je limitovaný pouze pamětí telefonu, které je na podporovaných telefonech k dispozici vždycky minimálně 256kB a typicky více než megabajt. velikost jedné zóny v paměti bych odhadl na 800 bajtů jinak těm, na koho nereaguji tady ani v issue trackeru, se omlouvám, ale poslední dobou mám na práci důležitější věci. slibuji, že se k openwigu časem vrátím, ale nedokážu říct, za jak dlouho.
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#490 Don82

Don82

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2009 - 19:18

Zdravím, už někdo zkoušel hrát na Nokii E52? Popř. jak se dá WIG hrát jen s Nokií 5530 (bez modulu) a Vistou HCx? Díky.
  • 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.

#491 EmbreOnyx

EmbreOnyx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2009 - 20:33

E52 neni moc odlisna od E51 na ktere mi bezi OpenWig perfektne, takze je jiste ze to pobezi taky.
  • 0
HTC Desire S, c:Geo, WhereYou, Androzic, Locus, Nokie E52, Evolve GTraxx, GMobile XT, SmartComGPS, SmartGPX, HG Arcao edition, OpenWIG

#492 wadesss

wadesss

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2009 - 8:08

E52 jede v pohodě.Již jsem několik wherigo hrál.Jen v jednom případě nešla,protože přesnost GPS není nic moc a poloho byla udaná těsně u překážky a já se nemohl na danou souřadnici dostat.
  • 0

#493 Don82

Don82

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2009 - 10:34

Díky za reakce. E52 bych měl mít půjčenou, ale zajímalo by mě, kdyby to neklaplo ,jak se dá WIG hrát s mobilem bez GPS modulu (N5530) a s normální navigací (u mě Vistou HCx).
  • 0

#494 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2009 - 11:14

To by jit nemelo.
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#495 Don82

Don82

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2009 - 11:26

Tak to jsem první stránku pochopil špatně?

D: Jaké jsou nároky na GPSku?
O: Podobné jako u HandyGeocachingu. OpenWIG umí komunikovat přes bluetooth, sériový port a přes TCP sockety. Podporuje i interní GPS, nebo můžete souřadnice zadávat ručně.

• 0

#496 Kas.

Kas.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2009 - 11:56

Já jsme zkoušel připojit na mojí javovou Nokii 6500s přes bluetooth v OpenWIGu autonavigaci Mio C720 a to nejde. Musel jsem si půjčit GPS modul...
  • 0

#497 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2009 - 11:59

Don82 napsal/a:
E52 bych měl mít půjčenou, ale zajímalo by mě, kdyby to neklaplo ,jak se dá WIG hrát s mobilem bez GPS modulu (N5530) a s normální navigací (u mě Vistou HCx).

buď můžeš zkusit propojit telefon a gpsku sériovým kabelem, což nevím jestli u téhle kombinace vůbec jde provést.
nebo si zvolíš "manuální GPS" a potom budeš pravidelně opisovat souřadnice z GPS do telefonu. momentálně to není moc uživatelsky přívětivé, protože openWIG bere souřadnice jenom v desetinném zápisu (tj. jen stupně, žádné minuty/vteřiny) a některé cartridge jsou tak prakticky nehratelné (když tam třeba máš skryté zóny, o kterých nevíš), ale některé se s tím naopak dohrát dají - typicky ty, kde ti cartridge přesně popíše, kam máš jít. potom na místě jenom zadáš nové souřadnice a počkáš si, co ti wig řekne.
  • 0

#498 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2009 - 11:25

Ahoj, mohu se zeptat zda by bylo možné v OpenWIG podporovat šifrování textů tak je podporováno v Garminech a i v Wherigo Player for Pocket PC? Chtěli by jsme to s několika dalšími autory wherigo cartridgii začít používat.
  • 0

#499 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 10:26

V nové wherigo MarHanovy schody jsem použil spolu s odpočtem času i výpis vzdálenosti do cílové zóny se zaokrouhením na celé číslo.

Nejspíše toto OpenWIG zatím neumí - bylo by možné to do OpenWIGa dodělat?

Děkuji
  • 0

#500 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 10:50

Trosku zkonkretizuji Maxinohu -- na MarHanovych schodech fakt nehratelny -- pravda vykopavka 6230i asi neni nejsilnejsi zbran, ale -- OpenWiG 0.3.07 - nejde spustit cartridge, OpenWig 0.3.92 - asi by slo, ale pac na ty vykopavce nemam pametovou kartu, nechce se ukladat takze ......., OpenWig 0.3.91 slo spustit, dosel sem na start a tam pustil stopky a konec -- bila obrazovka a rychle blikajici hlaseni kde sem zachytil Stick Unexpec nebo co a konec -- stopky z batohu zmizely a slus. Player ukoncitelny jen se stestim nebo vypnutim celeho telefonu.
  • 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama