Geocaching v médiích (rozcestník)
Publikováno 04 listopad 2011 - 19:22
Publikováno 09 listopad 2011 - 14:08
Publikováno 12 listopad 2011 - 21:36
Publikováno 12 listopad 2011 - 23:53
PLAJ family napsal/a:
A máme tu další v Kutnohorském deníku: http://kutnohorsky.d...ng20111112.html
Skoro bych rekl, ze to bylo V tom sutru.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 13 listopad 2011 - 0:07
fotrik napsal/a:
PLAJ family napsal/a:
A máme tu další v Kutnohorském deníku: http://kutnohorsky.d...ng20111112.html
Skoro bych rekl, ze to bylo V tom sutru. :)
Podle hintu bych řekl že ne...
Publikováno 13 listopad 2011 - 8:54
Publikováno 13 listopad 2011 - 8:57
Publikováno 13 listopad 2011 - 9:14
Krakono napsal/a:
Tak, právě na jedničce běží Studio Kamarád, ve kterém dneska vysvětlují co že to je Geocaching.
Právě jsem psala do české televize kvůly studiu kamarád. Čekám co za moudro mi odepíši. Jsem znechucena lidmi kteří se sprominutím ser.. do věcí do kterým jim nic není a chtějí být pouze zajímavý. Tohle se už ale v české televizi objevilo po druhé ještě v dobrém ránu, někdy okolo ledna také mluvily o geocachingu ale to jsem tak nějak "přešla" ale neustále to zveřejnovat a kazit to ostatním. Ted bude každému jasné když si řekneme např : je tu moc mudlů ... Mrzí mě že se najdou bohužel i takový blbci kteří nám to kazí. :@
Publikováno 13 listopad 2011 - 9:20
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 13 listopad 2011 - 10:27
Pegasss napsal/a:
Krakono napsal/a:
Tak, právě na jedničce běží Studio Kamarád, ve kterém dneska vysvětlují co že to je Geocaching.
Právě jsem psala do české televize kvůly studiu kamarád. Čekám co za moudro mi odepíši. Jsem znechucena lidmi kteří se sprominutím ser.. do věcí do kterým jim nic není a chtějí být pouze zajímavý. Tohle se už ale v české televizi objevilo po druhé ještě v dobrém ránu, někdy okolo ledna také mluvily o geocachingu ale to jsem tak nějak "přešla" ale neustále to zveřejnovat a kazit to ostatním. Ted bude každému jasné když si řekneme např : je tu moc mudlů ... Mrzí mě že se najdou bohužel i takový blbci kteří nám to kazí. :@
Jednoznačně souhlasím...Ještě o stupínek víc by mě štvalo kdyby to bylo na TV Nova, ale tam se to už taky někdy určitě objevilo.
#733 Guest_Ištván_*
Publikováno 13 listopad 2011 - 10:31
Co si budeme nalhávat, spousta z nás se o geocachingu dozvěděla z manuálu na legendární eTrex Legend z Mountfieldu
Dělejte sami něco pro zlepšení, neblbé kešky, betatesty, nekomerční eventy; na druhou stranu se nebojte a upozorněte na reklamní obsah, neudržované keše, nechoďte na hnusný eventy...
Publikováno 13 listopad 2011 - 10:49
Musím na tohle reagovat. Reportáž jsem neviděl, ale vůbec nechápu, co vám vadí na tom, že se o geocachingu píše a mluví. Jsem přesvědčen, že
Výsledkem těchto akcí totiž bude toto povědomí:Medvědí službu našemu koníčku nedělají reportáže ve sdělovacích prostředcích, ale někteří kačeři sami podobnými hurá akcemi.
A to vůbec nemluvím o tragickém pravopisu a ještě tragičtější formě. Jestli totiž ten dopis (e-mail?) byl veden v podobném duchu jako příspěvek sem do fóra, tak potěš koště.Hráči geocachingu jsou nesnášenlivá komunita, která si nepřeje, aby se o jejich počínání moc mluvilo. Proč asi? Ona ta jejich činnost asi nebude tak nevinná, jak se snaží tvrdit. Bylo by dobré, aby si na ně příslušné orgány posvítily.
Takže shrnuto:
Ale osobně si myslím, že se právě za celý geocaching schováváte.Nesouhlasím s vašim názorem a s vašimi akcemi a doufám, že při nich mluvíte pouze sami za sebe a ne za celý český geocaching.
Můj názor naopak je, že podobné pořady a reportáže našemu koníčku pomáhají. Nemyslete si, že každý, kdo se o geocachingu dozví z televize nebo časopisu, to hned půjde zkusit. A kdyby jo, že hned bude vykrádat a ničit keše. Každý jsme nějak začínali a keše jsme určitě neničili. Většina lidí si pomyslí něco o bláznech, co mají dost peněz, takže nevědí roupama, co s nima, ale když pak uvidí kačera lezoucího kamsi nebo "podezřelou" krabičku kdesi, tak nebudou hned alarmovat policii, ale s přezíravým úsměvem to nechají být. Není tohle lepší situace? Pro mě jo.
Publikováno 13 listopad 2011 - 11:04
Publikováno 13 listopad 2011 - 11:32
Pegasss napsal/a:
Krakono napsal/a:
Mám se smát nebo mám brečet? V jiném vlákně se zase píše: zachraňte geocaching v ČR - hrozí příliv nových hráčů! Tak to pak jo. Pokud má někdo názor: "Já jsem ten správný kačer. A každý, kdo začal po mně, je jen náplava vezoucí se na vlně medializace", tak mu ho neberu. Jen by si měl uvědomit, že taky jednou začal.
Tak jsem se tu pěkně vyzvracel:-) Děkuji za pozornost.
Publikováno 13 listopad 2011 - 11:54
Entita napsal/a:
je doma veden k tomu, že se o tom zejména s vrstevníky nekecá a zejména ne o místu už nalezených keší.
Koukam, ze zidozednarskou lozi z toho delaj nejvic ti, co sami kesuji "za ctrnact dni to bude tyden co hledame".
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 13 listopad 2011 - 13:56
S474N napsal/a:
Entita napsal/a:
je doma veden k tomu, že se o tom zejména s vrstevníky nekecá a zejména ne o místu už nalezených keší.
Koukam, ze zidozednarskou lozi z toho delaj nejvic ti, co sami kesuji "za ctrnact dni to bude tyden co hledame".
Nějak nerozumím?? Nebo neznáš desetiletý kluky, který se jdou všichni hned podívat, co že to vlastně ten poklad je? Já jich tedy znám dost a nevidím důvod se kvůli hře potom rozčilovat, že můj kluk je neúmyslný kazič a vybírač, protože takový kluci to nedělají úmyslně, jsou to prostě kluci.
Jestli tohle je "židozednářská lože", tak do háje s výchovou a hlavně s pravidly, nechápu vůbec, proč potom někdo chce, aby tu někdo četl - děti pod deset to nemají moc ve zvyku. Na zmíněné Dětské hřiště koukají už pětileté a chápou dobře, žádnej strach.
Publikováno 13 listopad 2011 - 19:07
Publikováno 13 listopad 2011 - 19:25
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů