Přejít na obsah

Fotka

Geocaching v médiích (rozcestník)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2045 odpovědí na toto téma

#761 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 0:02

dostik7 napsal/a:
Hezky clanek. Komentar jsem pod nej pripojil. Asi ted prudce stoupne navstevnost deniku a pokud vice kaceru pripoji komentar pod clanek, tak to na konec muze byt docela prospesne...B)

Tak jsem si tyto příspěvky v rychlosti přečetl. Bohužel jak jsem si tak přečetl tyto "naše" komentáře, tak mi z nich je ještě víc smutno, než ze samotného článku! Po přečtení mi z nich připadlo, že jsme jen bandou hulvátů, kteří umí jen nadávat... I když poté co občas čtu tady na fóru, tak se není co divit. Je pravda, že hrubých je jen pár příspěvků, ale i tak to kazí dojem z těchto reakcí. Lidi, pojďte se chovat slušně a když s něčím nesouhlasíme neječte hned "Ten druhý je vůl" Ono by nás ubylo, kdybychom uvedli případné dezinformace na pravou víru bez různých urážek autora???
  • 0

#762 jostix

jostix

jostix

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 0:17

@roman - příspěvky v diskusi pod článkem nejsou hrubé. týkají se věcných chyb a nesmyslů v článku uvedených. doporučení Anetě, aby se nepouštěla na tenký led je docela zdvořilé. vzhledem k úrovni jejího článku. ... podle odpovědi Anety na diskusní příspěvek je jasné, že tahle redaktorka se může vyptávat, jak chce, ale nebude jí to nic platné. už nikdy. poslední věta té odpovědi má vskutku podivuhodnou stavbu. jj, jak kdo myslí, tak i píše. ... Novináři - vši na kadeřích literatury ! (O.Wilde)
  • 0

#763 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 0:46

Roman_Jaromer napsal/a:

dostik7 napsal/a:
Hezky clanek. Komentar jsem pod nej pripojil. Asi ted prudce stoupne navstevnost deniku a pokud vice kaceru pripoji komentar pod clanek, tak to na konec muze byt docela prospesne...B)

Tak jsem si tyto příspěvky v rychlosti přečetl. Bohužel jak jsem si tak přečetl tyto "naše" komentáře, tak mi z nich je ještě víc smutno, než ze samotného článku! Po přečtení mi z nich připadlo, že jsme jen bandou hulvátů, kteří umí jen nadávat... I když poté co občas čtu tady na fóru, tak se není co divit. Je pravda, že hrubých je jen pár příspěvků, ale i tak to kazí dojem z těchto reakcí. Lidi, pojďte se chovat slušně a když s něčím nesouhlasíme neječte hned "Ten druhý je vůl" Ono by nás ubylo, kdybychom uvedli případné dezinformace na pravou víru bez různých urážek autora???

Romane, já se snažil, tohle je odpověď na můj slušný vzkaz přímo jí...ale zřejmě ji naše názory nezajímají. Odepsal jsem jí na tohle ještě jednou, ale přestávám mít sílu a chuť se marně snažit. :(
P.S. Kdo chcete, můžete se realizovat http://blanensky.den...ezova_2351.html
P.P.S.:Sláva, po několika vyměněných mailech jsem dosáhl alespoň toho, že ta věta o "braní kešky" z článku zmizela :)
  • 0

#764 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 1:09

No ja myslim, ze Aneta ma pravdu /tedy alespon vystihla zumpu/: "Cacheři, česky kačeři, se považují za zvláštní zasvěcenou komunitu, která sdílí určité tajemství, a nováčky mezi sebe neradi pouští. Obyčejné lidi, kteří geocachingu nepropadli, nazývají mudly." Ona se, chudak, rozhodla napsat o posvatnych a tajemnych kuchynskych krabickach!!! OOOhhh!!! Jste normalni?!? /aneb diskuze jak tady tak pod clankem je masakr/
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#765 Obludkovi

Obludkovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 8:00

V listopadovém Marianne bydlení je na str. 22 krátký článek (nebo spíš reklama): "JAK DOSTAT DĚTI OD POČÍTAČE? Zaklínadlo zní www.geocaching.cz. Kliknutním na tento odkaz odstartujete dobrodružství spočívající v hledání pokladů pomocí navigace GPS. Budou se hodit: telefon Samsung Galaxy SII nebo ACE, solární nabíječka s powerbankou Powermonkey-eXtreme, Sunnysoft"
  • 0

#766 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2011 - 10:13

Nosferatu XIII. napsal/a:
No ja myslim, ze Aneta ma pravdu /tedy alespon vystihla zumpu/:
"Cacheři, česky kačeři, se považují za zvláštní zasvěcenou komunitu, která sdílí určité tajemství, a nováčky mezi sebe neradi pouští. Obyčejné lidi, kteří geocachingu nepropadli, nazývají mudly."

Tohle zobecňující tvrzení lze říci o všech komunitách, co se kde vyskytují (snad až na jehovisty). A to pravda bude asi tak velká jako když Bravíčku napíšou, že kluci jsou takoví a holky makové.
  • 0

#767 Petr.P

Petr.P

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 04 prosinec 2011 - 10:15

Dneska byla zmínka o geocachingu v Toulavé kameře, reportáž o Igráčcích :-)
  • 0

#768 Pindenko

Pindenko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2011 - 12:36

Jak si tak při výběru dovolené pročítám v katalogu nejmenované CK "listingy" řeckých ostrovů, nestačím se divit. Viz příloha. Dlužno říci, že jsem si předtím udělal žebříček ostrovů podle hustoty zakeškování. :) Počítám, že to asi už bude standardní nastavení každého kačera. Takže nošení dříví do lesa.

Přiložené miniatury

• ck.jpg

• 0

#769 filki

filki

filki

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2011 - 19:10

http://praha.idnes.c...1752_domaci_brm
  • 0

#770 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 22 prosinec 2011 - 21:02

Po stopách Komenského s GPSkou

„Naším cílem bylo oprášit kousek historie, na který můžeme být jako Češi hrdí a připomenout osobnosti hnutí, které je s naším krajem tak úzce spjaté. Jak uvidíte, v rámci projektu jsme pořádali i dva příměstské tábory a spoustu zajímavých akcí. Výstava bude u nás v Ústí vystavena jen týden a pak bude pokračovat do polské Nowé Soli,“ zve na výstavu Dan Dostrašil. Projekt byl podpořen městem Ústí nad Orlicí, Pardubickým krajem a největší částkou i Evropskou unií v rámci programu Mládež v akci.

http://orlicky.denik...ou20111207.html
  • 0

#771 Tom007

Tom007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 22:11

2.1.2012 22:05 TN Nova noční zprávy - rozhledny s pokladem na každé
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS

#772 Velicenstvo

Velicenstvo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 22:27

Tom007 napsal/a:

Viděl jsem. 6 tuctových rozhleden na poli kousek od sebe místo jedné pořádné na kopci. Něco mi to připomíná...
  • 0

#773 Do-bby

Do-bby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 294 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 0:35

take jsme ty zpravy videli.... tak takove male natahnuti kaceru na rozhledny, ale prislo mi to jako pekna zminka ve zpravach, ktera nicemu nehrozi... co se tyce "6ti tuctovych rohleden" proc delat jednu predrazenou zeleznou (hlinikovou), do prirody se absolutne nehodici za sileny prachy, kdyz muzou udelat takovouhle peknou drevenou, skoro posedovitou... me osobne se to libi.... a potkat takovouhle rozhlednu, tak si na ni i rad vylezu ;)
  • 0

#774 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 7:56

Do-bby napsal/a:co se tyce "6ti tuctovych rohleden" proc delat jednu predrazenou zeleznou (hlinikovou), do prirody se absolutne nehodici za sileny prachy, kdyz muzou udelat takovouhle peknou drevenou, skoro posedovitou... me osobne se to libi.... a potkat takovouhle rozhlednu, tak si na ni i rad vylezu ;)

Naprosty souhlas, ja ten porad sice nevidel ale zrovna nedavno jsem navstivil neco podobneho, dve malicke rozhledny kousicek vedle sebe a pritom z kazde uplne jiny vyhled a oba vyhledy pritom naprosto paradni :

GC18XAY
GC15JC2

Kdo to mate pri ruce, tak vrele doporucuji. Ma na navic dalsi vyhody :

1. Takovou rozhlednu si obec postavi sama a pokud zmakne dotace, tak vyjde na par korun - doslova.
2. Mistni si ji vic vazi, protoze je tak nejak vic jejich, kdyz ji jeste treba navic postavi tesar "Franta Vomacka" ....
3. Takova rozhledna je navic trvale otevrena - na rozdil od tech velkych, takze si tam muzete vylezt opravdu kdykoli.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#775 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 8:34

Tom007 napsal/a:

Zatím na dvou.
GC2VYTD
GC31T0C
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#776 Do-bby

Do-bby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 294 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 22:21

nova opet trochu prestrelila :D :D :D
  • 0

#777 Do-bby

Do-bby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 294 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2012 - 13:36

tak nedavno jsem to tu tusim sliboval, tak prikladam.

clanek z ucebnice anglictiny co jsme meli na VUT (TECH TALK)

plna verze fotky: http://www.ulozto.cz...64/p1020961-jpg

ale melo by to jit precist odtud:
http://imageshack.us...p1020961ld.jpg/
  • 0

#778 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2012 - 18:39

Asi předevčírem jsem zaslechl v televizi nějakou upoutávku v níž se dva hádali o to, kdo najde první poklad... Bylo to z kriminálky, ale blýskavý displej mě na té upoutávce zaujal, tak jsem si ten díl té kriminálky nahrál a ono opravdu - už i v amerických seriálech nám dělají "skvělou reklamu" :-) Když dva hádající se FTFkaři se hádají kdo dřív našel mrtvolu a kdo dřív najde poklad, zatímco policie vedle obhlíží mrtvolu, přitom předtím se málem zabili, aby byli u pokladu první... Říkám si, ještě zlaté české luhy a háje, kde na sebe u FTFek občas i počkáme, pokecáme a uděláme si malý eventík :-) PS.: Kus kde je řeč o GC se mi podařilo nahrát na:
  • 0

#779 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2012 - 19:11

Roman_Jaromer napsal/a:
Asi předevčírem jsem zaslechl v televizi nějakou upoutávku v níž se dva hádali o to, kdo najde první poklad... Bylo to z kriminálky, ale blýskavý displej mě na té upoutávce zaujal, tak jsem si ten díl té kriminálky nahrál a ono opravdu - už i v amerických seriálech nám dělají "skvělou reklamu" :-)
Když dva hádající se FTFkaři se hádají kdo dřív našel mrtvolu a kdo dřív najde poklad, zatímco policie vedle obhlíží mrtvolu, přitom předtím se málem zabili, aby byli u pokladu první...
Říkám si, ještě zlaté české luhy a háje, kde na sebe u FTFek občas i počkáme, pokecáme a uděláme si malý eventík :-)
PS.: Kus kde je řeč o GC se mi podařilo nahrát na:

Je, na to jsem chtěla koukat, ale nevyšlo to. V původním znění to je super. :D By mě zajímalo, jak to nadabovali. Ten link na youtube už smazali... Nevíte kde to sehnat v češtině? Na kinotipu to taky není.
  • 0

#780 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2012 - 19:39

Jo, už jsem zjistil, že youtube zjistil nějaký copyright v té části, co jsem dal na web. Nahraji tu část někam na FTP :-)
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama