Geocaching v médiích (rozcestník)
Publikováno 21 červenec 2013 - 19:03
Moje motto: Asi si založím vydavatelství, budu psát o čem mě napadne a pak jen vyhazovat články odborníků na daná témata... jak vidno, dnes lze vše
http://www.cageo.cz/...asopisu-junior/
Publikováno 21 červenec 2013 - 19:20
Publikováno 21 červenec 2013 - 20:15
Většinou tu ale nejde o klasické schránky s obsahem, ale o takzvané Travel Bugy (cestovní štěnice),
Taky nechápu.pokud bych děti informoval tak, jak informujete vy mě, bylo by to na ně příliš složité a stejně by nic z toho nepochopily
Publikováno 21 červenec 2013 - 20:33
Publikováno 21 červenec 2013 - 20:58
hradnik napsal/a:
Před pár dny tu proběhlo něco o časopisu JUNIOR, tak kdyby vás někoho zajímala jejich reakce....
Musím říct, že na fórum si chodím spíš počíst, sbírat informace a novinky a vlastně vůbec nepíšu, ale tohle mě tedy dostalo... Úplně se děsím toho, co tam asi dětem píšou o jiných věcech, když o GC jsou schopni vyplodit něco takového. A korunu tomu dává ta odpověď, to se chytám za hlavu. Byla jsem vždy učena jít k pramenům a všechno třikrát prozkoumat, než jednou napsat, protože co je psáno, to je dáno... Asi je jim bližší nejspíš to, že stokrát opakovaná lež se stává "pravdou", nebo nevím...
Publikováno 21 červenec 2013 - 21:15
Publikováno 22 červenec 2013 - 8:34
Publikováno 27 červenec 2013 - 8:25
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 27 červenec 2013 - 12:22
Doufám, že to nebyl kačer který si šel pro tuto keš - GC1FPRQ. Bylo by to dvakrát tak smutné. Místní hory jsou opravdu zrádné díky počasí, terénu a hadům. Jít 4 hodiny na přímem slunci v 30+ teplotách je jen pro odvážné blázny. Není se čemu divit, že tam turisti skoro nechodí. A pokud jo, tak většinou češi.
Publikováno 27 červenec 2013 - 14:37
Publikováno 27 červenec 2013 - 20:29
hradnik napsal/a:
Před pár dny tu proběhlo něco o časopisu JUNIOR, tak kdyby vás někoho zajímala jejich reakce....
Moje motto: Asi si založím vydavatelství, budu psát o čem mě napadne a pak jen vyhazovat články odborníků na daná témata... jak vidno, dnes lze vše
http://www.cageo.cz/...asopisu-junior/
Honzo, nakladatelství RF Hobby funguje tak, že překládají články z internetu, případně jen hledají kusé informace z internetu. Pracoval jsem v sesterské firmě, která sedí ve stejné budově. Jde jim jen o to, zaplácnout stránku a je jim čedno čím. Ti samí lidé, kteří dělají Juniora, tak musí naplnit 100+1 zajímavost, Historii a další kvanta časopisů. Na "detaily" pak nehledí. Vůbec se divím, že ti odpověděli.
Publikováno 28 červenec 2013 - 15:04
Ono to totiž funguje tak, že řada těchto "časopisů" jsou jen pračky na peníze z reklam a samotný obsah je pro ně jen otravná formalita .... :|Smrk napsal/a: Honzo, nakladatelství RF Hobby funguje tak, že překládají články z internetu, případně jen hledají kusé informace z internetu. Pracoval jsem v sesterské firmě, která sedí ve stejné budově. Jde jim jen o to, zaplácnout stránku a je jim čedno čím. Ti samí lidé, kteří dělají Juniora, tak musí naplnit 100+1 zajímavost, Historii a další kvanta časopisů. Na "detaily" pak nehledí. Vůbec se divím, že ti odpověděli.
Publikováno 30 červenec 2013 - 21:00
Publikováno 06 srpen 2013 - 9:28
Zememeric_K napsal/a:
A je to tady: http://www.novinky.c...ednich-let.html
Dej tomu pár let, ono to lidi zase přejde. Nedávno jsem viděl kačera s tisíci nálezy, který se začal věnovat nějaké jiné hře. V mobilu s navigací má nějakou aplikaci, která mu ukazuje na mapě jakési brány. Když přijde ke své, může ji posilovat, když k cizí, může ji bořit... Třeba to bude brzy nový fenomén a nás tady zůstane jen pár.
Publikováno 06 srpen 2013 - 9:45
Smrk napsal/a:
Zememeric_K napsal/a:
A je to tady: http://www.novinky.c...ednich-let.html
Dej tomu pár let, ono to lidi zase přejde. Nedávno jsem viděl kačera s tisíci nálezy, který se začal věnovat nějaké jiné hře. V mobilu s navigací má nějakou aplikaci, která mu ukazuje na mapě jakési brány. Když přijde ke své, může ji posilovat, když k cizí, může ji bořit... Třeba to bude brzy nový fenomén a nás tady zůstane jen pár.
Myslím, že mluvíš o tomhle: www.ingress.com
Publikováno 06 srpen 2013 - 10:27
Taky si myslím, že to tak bude. Vždycky je nejhorší, když se taková záležitost stane dostupnou pro každého. My jsme to před několika lety zažili u motorek. Jednu dobu šly ceny rapidně dolů a najednou si to mohl dovolit každý Jouda a podle toho to na silnicích tak vypadalo. V posledních 2-3 letech se to opět ustálilo na původním počtu.Smrk napsal/a:
Stejně tak jsem byla nemile překvapená u "vodáků". Dřív, když se slepovaly laminátky v garáži, si toho lidi vážili a na vodu se nedostal jen tak každý. Teď jsem byla zděšená, co se na řekách děje, protože loď s vybavením si může půjčit každý za pár kaček. Jestli tady šílenství opadne, nevím.
Takže doufám, že Garmin nepůjde s cenou navigací výrazně dolů, protože by jistě zavládla anarchie i tady. Pominu-li aplikace v telefonu. I proto bych uvítala, kdyby každé členství bylo zpoplatněné. Pak si to lidi rozmyslí, jestli je tohle právě to, kam chci peníze dát a pak si toho víc váží.
My u GC také nejsme od prvopočátku a netvrdím, že budeme hledat krabičky v lese i v padesáti. Není důležité co člověk dělá, jak dlouho to dělá, ale důležité je být u toho slušný.
Publikováno 06 srpen 2013 - 11:20
Publikováno 06 srpen 2013 - 11:23
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů