Tak si to zaloguj, je to slušnost vůči pořadatelůmimagin156 napsal/a:
Všechno vim , všechno znám, v Rusku jsem sice nebyl ale na megaeventu jo

Mega-event
Publikováno 22 listopad 2008 - 13:57
imagin156 napsal/a:
Všechno vim , všechno znám, v Rusku jsem sice nebyl ale na megaeventu jo
To Ti můžu a nemusím věřit, když přezdívk,ak terou zde uvádíš je na gc.com bez nálezu a odkaz na jiný profil na gc.com zde nastavený nemáš

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 22 listopad 2008 - 14:33

Publikováno 22 listopad 2008 - 14:35
Publikováno 22 listopad 2008 - 14:46
Publikováno 22 listopad 2008 - 15:50
Souhlas s Dájinem, že je potřeba být spíš u země.
Akce v rozsahu ME bude náročná tak, jako tak. A pokud by to mělo být jen setkání 500+ cacherů, bez jakéhokoliv programu, tak mnoho lidí na ni vůbec nedorazí.
Proto když už takováhle akce, tak s pořádným programem, ve kterém si každý najde něco. Kdo chce, bude moct jen sedět a povídat s kolegy, akčnější typy se pak mohou pustit do závodu, další vyrazí na okolní cache.
Někdo tu psal - ...ale na takovouhle akci budeš potřebovat tým 50 lidí... - tak budu, proč ne? Je to mega-event, tak bude mega-přípravný tým

Prostě ME musí být pořádná akce s nabitým programem, jinak se na to lidi opravdu nesejdou a skončí to tou ostudou...
Publikováno 22 listopad 2008 - 16:31
Publikováno 22 listopad 2008 - 17:15
Sutech napsal/a:
Někdo tu psal - ...ale na takovouhle akci budeš potřebovat tým 50 lidí... - tak budu, proč ne? Je to mega-event, tak bude mega-přípravný tým.
Prostě ME musí být pořádná akce s nabitým programem, jinak se na to lidi opravdu nesejdou a skončí to tou ostudou...
ja to nemyslel, ze je nesezenes, ja to psal proto, ze je s tim potreba pocitat

samozrejme, ze bez programu se neobejdes, ale musí byt primereny. mega program při mega eventu zavani rychlym mega pruserem

zase cim vic poradatelu z rad kaceru, tim min je potreba navstevniku do 100ky

Publikováno 22 listopad 2008 - 18:09
Publikováno 22 listopad 2008 - 18:11
Publikováno 22 listopad 2008 - 19:32
Já zastávám názor, že pokud chceš dělat mega-event, tak by jsi se rozhodně neměl zbytečně držet při zemi.Dain & Olik napsal/a:
Sutech napsal/a:
Někdo tu psal - ...ale na takovouhle akci budeš potřebovat tým 50 lidí... - tak budu, proč ne? Je to mega-event, tak bude mega-přípravný tým.
ja to nemyslel, ze je nesezenes, ja to psal proto, ze je s tim potreba pocitat. cim vic mega pripravny tym, tim vetsi moznost, ze to krachne. je vetsi sance, ze někdo vypadne, selze ...
samozrejme, ze bez programu se neobejdes, ale musí byt primereny. mega program při mega eventu zavani rychlym mega pruserem![]()
zase cim vic poradatelu z rad kaceru, tim min je potreba navstevniku do 100ky
Můj program počítá s tím, že si každý najde to své a to bude dělat.
50 lidí? No a co? Myslím si, že připravit to zvládne třeba 10-15 lidí, kteří pak během realizace úkolují ty ostatní - tak fungovala realizace Mafie.
Publikováno 22 listopad 2008 - 20:12

Publikováno 22 listopad 2008 - 20:41
4 pořadatelé, na realizaci tam bylo 7 dalších lidíDain & Olik napsal/a:
kolik ze bylo na mafii lidi?
To se nedá dělat na koleni, v případě té mojí Česko Budějovické varianty by to bylo nesmírně náročné.Dain & Olik napsal/a:
to je fajn, ze s tema desitkama spoluporadatelu pocitas, to ted to vypadalo, ze ne
Protože mám v Jižních Čechách vlastní kvalitní kontakty, které budou pro tento účel použitelnější...Housle napsal/a:
Když chceš hledat něco v budějovicích tak proč se nezaptáš budějovičáků na:
www.geojih.cz
Jinak počítám s tím, že se tu bavíme o létě/podzimu 2009, či jaru 2010, mega event se hlásí 5 měsíců předem, a nedovedu si představit, že bychom měli v prosinci garantováno vše, co budeme potřebovat k realizaci - vidím to na nejméně 2-3 měsíce.
Publikováno 22 listopad 2008 - 20:53

Publikováno 22 listopad 2008 - 21:07
Jsem si jist, že ano - takových 25% účastníků by přijelo už kvůli ikonce.sobikovi napsal/a:
Možná by se hodila pro začátek anketa, jestli by někdo přijel na ME třeba 50km od Home...
Pokud bude anketa zde přijata, tak by asi stálo za to se zeptat kačerů z okolních zemí na Groundspeak fóru, nicméně bych počítal minimálně se Slovenskem a Rakouskem, Rakušani to mají do ČB blíž, než někteří češi.
Publikováno 22 listopad 2008 - 21:25
Publikováno 22 listopad 2008 - 21:48
Jj, ty by jsi mohl pozvat 40 lidí do nějaké počítačové učebny, kde by jste si společně prochodili pražská wherigasobikovi napsal/a:
A do Prahy by se jistě sjelo spousta kačerů z ČR na pořádný keškobraní a možná zajímavé doplňkové eventy...

Publikováno 22 listopad 2008 - 21:58
Beru si to jako první na paškál, neboť se mě to přímo dotýká a nejen mě. Ať už tu máš koho chceš jako použitelnější kontakt, tak minimálně slušnost se o tom zmínit to je. Myslím si, že není zas takový problém zajít na naše forum a dát tam nějaký oznámení, či tak něco. To neplatí jen o nás, ale o všech krajích. Nejde o to, že je to náš nebo něčí rajón, ale o to, že s tím ME je tuna práce a to nejen pro tebe, ale i třeba pro případné majitele keší apod. Myslím, že je slušnost se jich na to optat, když tu nežiješ. ;-)Czecho Cowboy napsal/a:
Protože mám v Jižních Čechách vlastní kvalitní kontakty, které budou pro tento účel použitelnější...
Czecho Cowboy napsal/a:
problémy s parkováním se v této lokalitě vůbec řešit nemusí
Tyto problémy se u nás řeší tak jako všude jinde.

Máš tady tak dobré kontakty, že ti to tu někdo připraví, nebo tady trávíš tolik času abys to zajistil? Myslel jsi tím položení nových cache? Zná to tady ten dotyčný tak, aby věděl kde co končí či začíná? (multi, mystery apod).Czecho Cowboy napsal/a:
Představoval jsem si to tak, že každá z těch linií bude mít tři úrovně
Nehledě na to, že toto je opravdu už silná káva na organizaci.
A narazíš na tisíce čechů mířící na chalupy a chaty.Cyklodav napsal/a:
Čistě pragmaticky, bych volil termín kdy navazuje státní svátek na víkend.

A není velká lepší? Čím větší, tím lépe se tam více lidí ztratí.Czecho Cowboy napsal/a:
Právě proto jsem volil České Budějovice - Praha mi na takovou akci přijde až moc velká

Nehledě na to, že si nedovedu představit tak velkou plochu u ČB, kde by se "ztratilo" 700-800 lidí a nevšimla si toho nějaká televize, či noviny. Co je na tom tak špatného? Co pamatuji diskuzi na tomto GC.cz foru, tak se tu řeší fakt, že GC už není co býval. Že dokud o tom nevědělo tolik lidí tak bylo fajn. Jedna takováto zpropagovaná akce a máme o dalších 10 tisíc kačerů více.

Tohle je si myslím v zárodku dobrá věc, ale vlastně je to velká blbost. Bylo by o zábavu postaráno a do pražské ZOO by se to bez problémů vešlo. Byla by sranda potkávat všechny ty kačery u zvířat. Dalo by se tam krásně kecat a přístřešků je tam taky dost. Opravdu si myslím, že by to byla velká zábava. Neboť je tam zábava jak pro děti, rodiny a další lidi kteří mají rádi zvířata, což si myslím, je většina z nás, tak je tam zábava i pro notorické sběrače bodů, neboť v ZOO jich je dost.Nevím kdo to byl napsal/a:
pořádat ME v ZOO
Ale vedení ZOO nebylo ochotno oficiálně povolit ani jednu zdejší cache co si tak pamatuji, takže předpokládám, že by asi nebyli rádi, kdyby se dozvěděli že jich tam již pár mají. A za druhé, asi by nedopustili aby se tam otevřeli nutné stánky pro sponzory (TomTom, Garmin, GC shop apod.) a vyvěsili transparenty se sponzorama. To je si myslím, zásadní problém tohoto prostoru.
Pokud chceš, tak se mi ozvi a můžeme se o tom pobavit. Nebylo to zdaleka myšleno jako útok na tebe, ale prostě dělám jen logického konkurenta. Nic na světě není tak snadné, aby ti to prošlo tak lehce. ;-)Czecho Cowboy napsal/a:
Protože mám v Jižních Čechách vlastní kvalitní kontakty, které budou pro tento účel použitelnější...
A abych nebyl až tak úplně pesimistickej. Tak o prostoru přímo v ČB bych věděl, kam by se s přehledem ty lidi vešli. Nikomu by nepřekáželi a pořádně by si toho okolní lidi ani nevsimli, neboť jsou zde takové akce téměř pořád. Ale se stanováním v tomto areálu je to na prd, takže by se to muselo řešit individuálně v okolí. Ale o tom až později. Nicméně neopadá tím problém s médii, víme všichni jací jsou to prevíti.
Pokud chcete dělat anketu, tak co nejdřív udělat anketu o výběru místa? Praha, střední Čechy, jižní Čechy, západní Čechy, severní Čechy, severní Morava, jižní Morava atd atd atd.....Czecho Cowboy napsal/a:
Pokud bude anketa zde přijata, tak by asi stálo za to se zeptat kačerů z okolních zemí na Groundspeak fóru, nicméně bych počítal minimálně se Slovenskem a Rakouskem, Rakušani to mají do ČB blíž, než někteří češi.
A ještě jednou na závěr opakuji, že je vše opravdu napsáno s čistou hlavou a bez emocí.

Publikováno 22 listopad 2008 - 22:10
gerdik napsal/a:
Už něco chystáte nebo to máme risknout v Olomouci (jaro 2009)?
Nic proti Vám přátelé a kamarádi, ale myslím, že je to drobet z ruky pro kačery z jižních, západních a severních Čech. Já s tím třeba problém nemám, ale nedá se počítat s tím, že přijede na váš ME min. 50 lidí od nás z jižních Čech tak jako by toto číslo přijelo do Prahy.

Publikováno 22 listopad 2008 - 22:33
Czecho Cowboy napsal/a:
4 pořadatelé, na realizaci tam bylo 7 dalších lidíDain & Olik napsal/a:
kolik ze bylo na mafii lidi?
To se nedá dělat na koleni, v případě té mojí Česko Budějovické varianty by to bylo nesmírně náročné.Dain & Olik napsal/a:
to je fajn, ze s tema desitkama spoluporadatelu pocitas, do ted to vypadalo, ze ne
Jinak počítám s tím, že se tu bavíme o létě/podzimu 2009, či jaru 2010, mega event se hlásí 5 měsíců předem, a nedovedu si představit, že bychom měli v prosinci garantováno vše, co budeme potřebovat k realizaci - vidím to na nejméně 2-3 měsíce.
no tak vime ze organizatoru bylo 11, ale ted bych chtel furt vedet, kolik ze bylo na mafii lidi - 60? kdyz se jeji organizaci ohanis. nic ve zlym, porad mi prijde, ze si neuvedomujes o cem je rec

ty mesice, co predpokladas, si vynasob dvema az trema a prihod další do rezervy.
a v pripade, ze do toho jdes, urychlene sezen nekoho, kdo ma s organizaci 600-700 lidi zkusenost.

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů