Daji se na vyplnto.cz definovat zavislosti mezi otazkami? Cekal bych, ze kdyz na prvni otazku odpovim NE, tak to po mne nebude chtit vyplnovat kdy, kde, jak, za kolik se nehodlam ucastnit.sobikovi napsal/a:
Ahoj, tak jsem vystřelil první dotazníček, který by mohl napovědět některé základní směry... http://www.vyplnto.c...ni-cesky-megac/

Mega-event
Publikováno 23 listopad 2008 - 9:46
Publikováno 23 listopad 2008 - 9:47
sobikovi napsal/a:
Co jsem si procházek weby jiných ME, pak financování probíhalo ve většině případů tak, že:derilin napsal/a:
Jak to na podobnych akcich byva s placenim? Organizator to zainvestuje ze svyho a pak doufa, ze se mu vrati, nebo je nutny to platit dopredu?
Kolik odhadujete, ze muzou byt naklady na takovouhle megaakci?
a\ něco pro ME poskyt free sponzor
b\ na něco pro ME dal sponzor peníze
c\ část se kryla z účastnického příspěvku
Předpokládám, že by byla např. forma 3 různých příspěvků s různým obsahem balíčku,co za ty peníze dosaneš. Např. 1) 50,- je čistá registrace a nic za to. 2) 150,- a dostaneš k tomu tričko, který se bude normálně prodávat za 200,- 3) 300,- a máš v tom předchozí plus např. celodenní jízdenku MHD, poukázku na občerstvení, časopis atd.
balicky jsou hezka demokraticka vec, ale spolehat na to, ze si kazdy koupi minci, na ktere zase drobne vydelas, nemuzes. musis podminku nastavit tak, aby ucastnik zaplatil povinne co nejvic, ale k tomu dostal adekvatni darkovy balicek - takze proste - v cene registrace je i mince + treba privesek. potom musis prodavat trika s logem eventu, odznaky..... brat penize ze stanku, co budou prodavat coiny a gc zbozi. poplatek za stanovani. atd atd.... proste snazit se drobne na kazdem aspektu. pak teprve budes sanci, vcetne penez od sponzoru, nebyt v minusu.
Publikováno 23 listopad 2008 - 9:51
Upraveno.haggaeus napsal/a:
Daji se na vyplnto.cz definovat zavislosti mezi otazkami? Cekal bych, ze kdyz na prvni otazku odpovim NE, tak to po mne nebude chtit vyplnovat kdy, kde, jak, za kolik se nehodlam ucastnit.sobikovi napsal/a:
Ahoj, tak jsem vystřelil první dotazníček, který by mohl napovědět některé základní směry... http://www.vyplnto.c...ni-cesky-megac/
Publikováno 23 listopad 2008 - 9:59
Ano, to je jasné. Ekonomický model je samostatná kapitola. Chtěl jsem jen naznačit, že bude možné registrovat se za základní cenu bez ničeho a pak si ty "free" fíčury holt koupím za vyšší cenu nebo si prostě koupím balíček, kde to budu mít za zvýhodněnou cenu, ale stále ještě ekonomicky vyhovující..Dain & Olik napsal/a:
balicky jsou hezka demokraticka vec, ale spolehat na to, ze si kazdy koupi minci, na ktere zase drobne vydelas, nemuzes. musis podminku nastavit tak, aby ucastnik zaplatil povinne co nejvic, ale k tomu dostal adekvatni darkovy balicek - takze proste - v cene registrace je i mince + treba privesek. potom musis prodavat trika s logem eventu, odznaky..... brat penize ze stanku, co budou prodavat coiny a gc zbozi. poplatek za stanovani. atd atd.... proste snazit se drobne na kazdem aspektu. pak teprve budes sanci, vcetne penez od sponzoru, nebyt v minusu.
Publikováno 23 listopad 2008 - 10:06
Vyplněnosobikovi napsal/a:

Publikováno 23 listopad 2008 - 10:08

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 23 listopad 2008 - 10:24
Jelikož je dotazník anonymní, nemělo by to asi moc smysl. Věřím v to, že bude chtít řada lidí pomáhat a na to by se asi udělal samostatný nábor.. Teď jde o to dát dohromady hlavní organizační tým..Sylvia999 napsal/a:
Vyplněno. Chybí dotaz : Chcete se zúčastnit organizace?
Publikováno 23 listopad 2008 - 10:45
Ano, chtělo by to aby se vybral nejdříve realizační tým a ten si tvrdě určoval podmínky.polerok napsal/a:
Bod beta je ten, že si začínám myslet - a myslím, že nejsem sám - že orčanizovat ME bude sranda a pohoda oproti tomu se na nečem shodnout/dohodnout zde. Bez urážky.
jj, přesně tak. Tohle je ideální doprovodný prvek, který přiláká i velkou spoustu lidí, kteří by "jen" na ME nepřijeli.polerok napsal/a:
A co se týče programu.... Udělejte hodiny, potrubní poštu a něco tohoto typu v jeden den - nejlépe třeba 2 dny po sobě, vypočítejte středový bod, tak hoďte logbook, ocejchujte ho ikonkou mega event a není možná, aby Ti 500 lidí nepřijelo....
Pravdu díš, nicméně je nutné zajistit alespoň nějaký kemp, stanovou plochu a dohodnout se s pronajímatelem, že ti tam dá slevu a rozdíl v ceně ti půjde na pokrytí nákladů s pořádáním ME. To by byla nejideálnější varianta, neboť by jsi měl jeden problém z krku a alespoň nějaké peníze by ti přišli.polerok napsal/a:Ubytování? Shání Ti někdo ubytování na jiných eventech? maximálně máš v listingu odkaz a starej se.
Publikováno 23 listopad 2008 - 10:52
sobikovi napsal/a:
Jelikož je dotazník anonymní, nemělo by to asi moc smysl. Věřím v to, že bude chtít řada lidí pomáhat a na to by se asi udělal samostatný nábor.. Teď jde o to dát dohromady hlavní organizační tým..Sylvia999 napsal/a:
Vyplněno. Chybí dotaz : Chcete se zúčastnit organizace?
Prosím o prominutí

Publikováno 23 listopad 2008 - 11:36
Publikováno 23 listopad 2008 - 12:05

Publikováno 23 listopad 2008 - 12:06

Publikováno 23 listopad 2008 - 12:07
baron napsal/a:
Tak někdo jen pro zajímavost udělejte anketu s městy a ať každý zaklikne, kde by se mu líbil mega event.
A 90% lidí Ti zaklikne to svoje

Publikováno 23 listopad 2008 - 12:13
baron napsal/a:
no právě
Výborně, tímhle jsme uštřeli jednu kravinu, můžeme jít dál.
Publikováno 23 listopad 2008 - 12:14

Publikováno 23 listopad 2008 - 12:17
Verenae napsal/a:
Tak to se dá vyřešit když se bude dát zatrhnout víc možností
A co to jako byřeší?! Takže kdyby se nějákým záhadným způsobem stalo - fakt jsem realista a vím, že je to nemožné - že by vyhrála Ostrava, tak už vidím, jak kluci z Prahy organizujou něco v Ově jen proto aby vyhověli názoru ankety. HAHA!
Ne, ME se bude konat tam, kde to bude přijatelné A ZÁROVEŇ to bude přitatelné pro někoho kdo to bude organizovat. Ne tam, kde si bude přát Lojza s Tonckem!
Publikováno 23 listopad 2008 - 12:19
Publikováno 23 listopad 2008 - 12:21
baron napsal/a:
Bu bu bu. Bylo tam napsáno: jen pro zajímavost!!!!!
Tak jen pro zajímavost nevymýšlej k..... teď nevím jestli to mám napsat slušně nebo ne.... Dilema jak...
Jdu si dát radši hamupapu

Publikováno 23 listopad 2008 - 12:34
polerok napsal/a:
A 90% lidí Ti zaklikne to svoje
Jsem zásadně proto aby si organizátoři vybrali lokalitu dle svého, ale myslím si, že 90% lidí nezaklikne tu svou. Naopak.

A že to není outdoor, jak tu taky zaznělo? Myslím, že ME zrovna nemá co do činění s outdoor a extreme, krom teda toho, že tam bude tuna lidí což je samo o sobě extreme. Lépe pošlapat asfalt a šteřkovou plochu, než CHKO Český ráj, nevím jak by dopadlo okolí jednotlivých cache v této oblasti, kdyby jste do její blízkosti pustili takovou hordu lidí. Stačí se podívat na jakýkoliv masovější event jak to vypadá - vyšlapané cestičky, podupaná tráva v místě uložení apod.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů