Podmínky pro uznávání logů
Publikováno 02 červenec 2008 - 0:16
Publikováno 02 červenec 2008 - 7:19
Myslím že to není na škodu. Jestli chce někdo "kombajnovat" tak má dost dalších možností a kdo chce zábavu, tomu to nevadí.stanleypaulGC napsal/a:
Ale otázka zněla jinak, jestli podmínka v zakešované Praze ano či ne?
Druhá otázka je hlídání a dodržování té podmínky

Publikováno 02 červenec 2008 - 8:40
sobikovi napsal/a:
Myslím že to není na škodu. Jestli chce někdo "kombajnovat" tak má dost dalších možností a kdo chce zábavu, tomu to nevadí.stanleypaulGC napsal/a:
Ale otázka zněla jinak, jestli podmínka v zakešované Praze ano či ne?
Druhá otázka je hlídání a dodržování té podmínkyU své multinky mám taky "dodatečnou" podmínku vložit židovský vtip a zkus hádat, kolik lidí ho tam vloží nebo aspoň napíše, "....promiň žádný neznám".
ale ty dva poslední jsou dobrý

Publikováno 09 prosinec 2008 - 17:50
Plachtak napsal/a:
Prazske koloGC1DXQR, takova krasna multina a mrknete na posledni dva logy. Nenechal delat jen tak proni zanic Puk68 CWG s mapkou trasy. Snad je podminkou absolvovat celou trasu a ne smejdit az najdu finale. Ty body musej fakt hrozne potrebovat:|.
Když to někomu stojí za to, odlovit keš takhle.
A ještě je tak "otevřenej" že to napíše do logu ....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 prosinec 2008 - 10:57

Nemáme rádi samoúčelné podmínky a podmínky, které mají jen dokázat, že jsem tam byl, od toho je přeci logbůk. A myslíme si, že pokud je místo zajímavé samo o sobě, neměla by tam být podmínka žádná a keš by mělo být tradiční. A to proto, že po cestě někam lovíme jen tradiční kešky vedle cesty a tato by jako mysterka unikla naší pozornosti. Naopak, když dám kešku na obyčejné místo, tak proč něco nepožadovat. Líbí se nám třeba podmínka u GC1A202. Pokud ji skládat někdo nechce, tak ať tam nechodí a o nic jiného nepříjde. Ale pokud by nebyla podmínka u GC1CXP0, tak bych logoval "díky za bod". U této kešky je důležitá právě ta podmínka. Také se mi líbí podmínky, kdy kačeři mají na sebe něco prozradit. My například u jedné kešky chceme, aby se svěřili, jaké ovládají strojově orientované jazyky.
Publikováno 11 prosinec 2008 - 11:46
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů