To je zvlastni chovani. Kdyz odesles login, tak by se ti teprve mela objevit obrazovka, kde mas moznost vybrat GPS (interni, bluetooth, nebo zadnou). Az po vybrani se zadavaji souradnice. Jakou mas GPS. Informuju o tom nase clietn developery, aby to proverili.sobikovi napsal/a:
OK. Tak to funguje, ale s jedním menším nedostatkem... jenom když je GPS OK, jinak končí na login obrazovce :-( To je docela nelogický, protože když se pak po naběhnutí GPS přihlásím, tak si mohu zvolit nejenom vyhledat nejbližší kešky z aktuální pozice podle GPS, ale i následně z načtených souřadnic z uložených bodů. Tedy vázat přihlášení na GPS OK se mi zdá trochu nešťastné a nechápu důvod.fabiancz napsal/a:
U sluzby Nearest caches zadavas prihlasovaci udaje pro geocaching.com, aby bylo mozne najit tve nejblizsi nenalezene cache.

Locify - nejenom nástupce Handy Geocachingu
Publikováno 15 červenec 2008 - 13:31
Publikováno 15 červenec 2008 - 13:45
Mám normálně Nokii LD-3W a nastaveno že se má automaticky připojovat na GPS... ale to předpokládám je tak, že pokud je, tak se automaticky nepřipojím a pokračuji dál bez GPS a když ji potřebuji, tak si ji vyžádám. Tak nějak to funguje v HG a myslím si, že je to tak OK.fabiancz napsal/a:
To je zvlastni chovani. Kdyz odesles login, tak by se ti teprve mela objevit obrazovka, kde mas moznost vybrat GPS (interni, bluetooth, nebo zadnou). Az po vybrani se zadavaji souradnice. Jakou mas GPS. Informuju o tom nase clietn developery, aby to proverili.
Publikováno 15 červenec 2008 - 13:56
To mas kde nastaveno, ze se ma automaticky pripojovat? V telefonu, nebo sis to nastavil v Locify? Tam si na uvodni obrazovce muzes dat Options->Connect GPS kurzorem najet na typ GPS a pak Options->Always (toto nastaveni se nasledne da zmenit v Settings) a zvolena GPS se ti nastavi jako defaultni. Pred zadavanim souradnic se te to pak nebude vzdy ptat. Kdyz si to takto nastavim u sve Nokia 6110 Navigator, tak po prihlaseni do Nearest caches sluzby mi to rovnou ukaze pole, kam se zadavaji souradnice a ceka to na signal (coz indikuje sedo-cervene blikajici obrazek satelitu v pravem hornim rohu aplikace). Nikdy se mi ale nestalo, ze bych skoncil na login obrazovce.sobikovi napsal/a:
Mám normálně Nokii LD-3W a nastaveno že se má automaticky připojovat na GPS... ale to předpokládám je tak, že pokud je, tak se automaticky nepřipojím a pokračuji dál bez GPS a když ji potřebuji, tak si ji vyžádám. Tak nějak to funguje v HG a myslím si, že je to tak OK.fabiancz napsal/a:
To je zvlastni chovani. Kdyz odesles login, tak by se ti teprve mela objevit obrazovka, kde mas moznost vybrat GPS (interni, bluetooth, nebo zadnou). Az po vybrani se zadavaji souradnice. Jakou mas GPS. Informuju o tom nase clietn developery, aby to proverili.
Publikováno 15 červenec 2008 - 14:03
Já teda ještě hlásím, že na CX65 si můžu leda tak ... přečíst úvodní obrazovkufabiancz napsal/a:
Diky za testovani. Pripisu to jako bug a budeme se to snazit vyresit.

Ale vzhledem k tomu že tenhle mobil nemá ani BT ani integrovanou GPS, tak stejně zůstanu u HG.
Publikováno 15 červenec 2008 - 14:07
Publikováno 15 červenec 2008 - 14:17
V Locify mám nastaveno "Autoconnect GPS" a můj BT modul jako defaultní... což je vše dle mého OK.fabiancz napsal/a:
To mas kde nastaveno, ze se ma automaticky pripojovat? V telefonu, nebo sis to nastavil v Locify? Tam si na uvodni obrazovce muzes dat Options->Connect GPS kurzorem najet na typ GPS a pak Options->Always (toto nastaveni se nasledne da zmenit v Settings) a zvolena GPS se ti nastavi jako defaultni. Pred zadavanim souradnic se te to pak nebude vzdy ptat. Kdyz si to takto nastavim u sve Nokia 6110 Navigator, tak po prihlaseni do Nearest caches sluzby mi to rovnou ukaze pole, kam se zadavaji souradnice a ceka to na signal (coz indikuje sedo-cervene blikajici obrazek satelitu v pravem hornim rohu aplikace). Nikdy se mi ale nestalo, ze bych skoncil na login obrazovce.
Publikováno 15 červenec 2008 - 15:34
Mám stejný problém. Nastavoval jsem tam kde co, ale pořád hláška "access denied". Mám N70.ondrasek leader napsal/a:
Nainstalovano na N95 8GB. Při rozjezdu se ptá na povolení aplikace číst uživatelská data, pokud dám ano, objeví se directory for locify files: paměť telefonu/locify, potvrdím a přístup odmítnut/access denied a to je vše co s tím zatím dokážu.
Dík za radu.
Publikováno 15 červenec 2008 - 15:56
Publikováno 15 červenec 2008 - 15:56
Publikováno 15 červenec 2008 - 22:06
Povolil jsi v Application manageru Read/Edit user data? Navod i se screenshotama pro nokii zde: http://www.locify.co...lp/installationVancosi napsal/a:
Mám stejný problém. Nastavoval jsem tam kde co, ale pořád hláška "access denied". Mám N70.ondrasek leader napsal/a:
Nainstalovano na N95 8GB. Při rozjezdu se ptá na povolení aplikace číst uživatelská data, pokud dám ano, objeví se directory for locify files: paměť telefonu/locify, potvrdím a přístup odmítnut/access denied a to je vše co s tím zatím dokážu.
Dík za radu.
Publikováno 15 červenec 2008 - 22:08
Zkusim otestovat, az se dostanu k BT GPS.sobikovi napsal/a:
V Locify mám nastaveno "Autoconnect GPS" a můj BT modul jako defaultní... což je vše dle mého OK.fabiancz napsal/a:
To mas kde nastaveno, ze se ma automaticky pripojovat? V telefonu, nebo sis to nastavil v Locify? Tam si na uvodni obrazovce muzes dat Options->Connect GPS kurzorem najet na typ GPS a pak Options->Always (toto nastaveni se nasledne da zmenit v Settings) a zvolena GPS se ti nastavi jako defaultni. Pred zadavanim souradnic se te to pak nebude vzdy ptat. Kdyz si to takto nastavim u sve Nokia 6110 Navigator, tak po prihlaseni do Nearest caches sluzby mi to rovnou ukaze pole, kam se zadavaji souradnice a ceka to na signal (coz indikuje sedo-cervene blikajici obrazek satelitu v pravem hornim rohu aplikace). Nikdy se mi ale nestalo, ze bych skoncil na login obrazovce.
Publikováno 15 červenec 2008 - 22:16
Publikováno 16 červenec 2008 - 7:09
fabiancz napsal/a:
Trosku jsme vylepsovali greasemonkey script a vytvorili nejake dalsi. Muzete mrknout na http://www.locify.co...tips-and-tricks
Nešlo by přidat do Add to Locify, aby se přidal do Description i typ keše a GCxxxx označení?
vlastiksk.blogspot.com
Publikováno 16 červenec 2008 - 8:11
GCxxxxx se ted pridava k nazvu cache do title. Ale neni problem ho dat i do description. Na vyparsovani typu cache pracuji.vlastik7 napsal/a:
fabiancz napsal/a:
Trosku jsme vylepsovali greasemonkey script a vytvorili nejake dalsi. Muzete mrknout na http://www.locify.co...tips-and-tricks
Nešlo by přidat do Add to Locify, aby se přidal do Description i typ keše a GCxxxx označení?
Publikováno 16 červenec 2008 - 8:29

Publikováno 16 červenec 2008 - 8:33
Napis prosim u jake sluzby to presne delas. Pridam to jako bug. Napis take sve uzivatelske jmeno. DIksobikovi napsal/a:
Nedaří se mi pořád zalogovat se do Locify. Nokia 6300. Co s tím? Po volbě login vyskočí ikonka komunikace (list se šipkou), spustí se připojení na net a nic..Žádná chybová hláška, prostě nic
Publikováno 16 červenec 2008 - 9:16
Přihlásit se na Locify z 6300 se mi nedaří v žádné ze služeb... tedy:fabiancz napsal/a:
Napis prosim u jake sluzby to presne delas. Pridam to jako bug. Napis take sve uzivatelske jmeno. DIksobikovi napsal/a:
Nedaří se mi pořád zalogovat se do Locify. Nokia 6300. Co s tím? Po volbě login vyskočí ikonka komunikace (list se šipkou), spustí se připojení na net a nic..Žádná chybová hláška, prostě nic
a) z options - actions - login

c) simple track - start new track nebo list tracks
d) locations - browse saved on server
Prostě všude

Publikováno 16 červenec 2008 - 9:26
Poslal jsem to jako ticket nasemu hlavnimu server developerovi, tak snad zjisti, cim to je:). Me to na nokii 6110 Navigator funguje spravne..sobikovi napsal/a:
Přihlásit se na Locify z 6300 se mi nedaří v žádné ze služeb... tedy:fabiancz napsal/a:
a) z options - actions - login
synchronize
c) simple track - start new track nebo list tracks
d) locations - browse saved on server
Prostě všudeUživatelský jméno je Sobikovi nebo adam
Publikováno 16 červenec 2008 - 13:48

Publikováno 16 červenec 2008 - 14:42
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů