rob napsal/a:
Myslíš že slabý zvuk je jen otázkou FW? Pokud ano, tak máme naději na zlepšení.
Colorado FW2.60 a POI
Publikováno 22 červenec 2008 - 11:51
Publikováno 22 červenec 2008 - 12:02
Ale při odbočení je pípnutí silnější. V tom má algy64 pravdu.Mion napsal/a:
neni to zalezitost fw Hlasitost se neda menit uz od dob prehistorie turistickych garminu. To pipatko by muselo byt napojeno na neco, co umi regulovat amplitudu signalu. Z hw colorada leze jen neco jako dvourovnovy signal. Proto nejde hlasitost menit.
rob napsal/a:
Myslíš že slabý zvuk je jen otázkou FW? Pokud ano, tak máme naději na zlepšení.
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:00
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:07
Jde.rob napsal/a:
Jde do Colo poslat více druhů POI?
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:15
A jak? Když použiji POI Loader na druhé POI, tak mi odstraní tu první instalaciStefaCzech napsal/a:
Jde.rob napsal/a:
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:22
rob napsal/a:
A jak? Když použiji POI Loader na druhé POI, tak mi odstraní to pevníStefaCzech napsal/a:
Jde.rob napsal/a:
Ja mam souboru s POI v jednom adresari - pak uz jen POI Loaderu sdelim cestu k adresari a prislusne kategorie POI se nahraji ( nazorne: adresar napr. POI a v nem soubory: napr. radary, Trad. cache apod.. Pod temi nazvy je pak hledej i v pristroji). V Colouchovi je pak vidis pod volbou "Customs POI" a jeste si nasledne muzes vybrat kategorii.
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:29
Jo tááák, takže v Colo musím udělat adresáře?malahavranice napsal/a:
rob napsal/a:
A jak? Když použiji POI Loader na druhé POI, tak mi odstraní to pevníStefaCzech napsal/a:
Jde.rob napsal/a:
Ja mam souboru s POI v jednom adresari - pak uz jen POI Loaderu sdelim cestu k adresari a prislusne kategorie POI se nahraji ( nazorne: adresar napr. POI a v nem soubory: napr. radary, Trad. cache apod.. Pod temi nazvy je pak hledej i v pristroji). V Colouchovi je pak vidis pod volbou "Customs POI" a jeste si nasledne muzes vybrat kategorii.
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:32
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:36
Přesně tak jsem to dělal, ale nahráním nových mi zmizí ty původní.StefaCzech napsal/a:
Ne v Coloradu ale u sebe na disku. Pak spustis POI loader a ten se te zepta, jestli chces stavajici POI v Coloradu smazat nebo zachovat. Pak uz jen zadas adresar, kde mas ty POI ulozeny a das je nahrat. Na Coloradu zadnej adresar netvor - vytvori se sam.
Publikováno 22 červenec 2008 - 13:53
Publikováno 22 červenec 2008 - 14:29
i prostym prihranim jedne kategorie to ostatni smazne.
Publikováno 22 červenec 2008 - 14:32
Publikováno 22 červenec 2008 - 14:39
to je třetí varianta, když nebudeš mazat ani nahrávat
StefaCzech napsal/a:
V tom pripade ale nechapu, proc mi davaji na vyber, jestli chci stavajici POI smazat, nebo zachovat.
Publikováno 22 červenec 2008 - 14:43
Publikováno 22 červenec 2008 - 14:46
Uf už jsem myslel že budu za troubu co neumí nahrát POI, ale napadlo mě dát druhé na kartu.malahavranice napsal/a:
rob napsal/a:
Jde.rob napsal/a:
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:02
Tak jsem to tam všechno nasypal, něco do Colo a něco na kartu, no a zítra uvidím jak to bude fungovat.StefaCzech napsal/a:
Tak jsem to proveroval a mas pravdu - i prostym prihranim jedne kategorie to ostatni smazne.
RESENI: Vytvor si slozku v PC a tam nahravej vsechny POI, ktere pouzivas. Pri aktualizaci treba i jedne kategorie nahraj aktualizovane GPX do toho adresare a pak celou slozku (vcetne starych GPX) posli do Colorada. Na rychlosti nahravani do Colorada to nic nezmeni (pokud nepouzivas stovky kategorii POI).
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:56
A nebo si lze na http://www.poi.cz/index.php?poi=sluco4 vybrat jednotlivé kategorie POI a sloučit je. No pak vznikne jeden soubor .gpx, který se pomoci POI Loaderu nasype do GPSStefaCzech napsal/a:
Tak jsem to proveroval a mas pravdu - i prostym prihranim jedne kategorie to ostatni smazne.
RESENI: Vytvor si slozku v PC a tam nahravej vsechny POI, ktere pouzivas. Pri aktualizaci treba i jedne kategorie nahraj aktualizovane GPX do toho adresare a pak celou slozku (vcetne starych GPX) posli do Colorada. Na rychlosti nahravani do Colorada to nic nezmeni (pokud nepouzivas stovky kategorii POI).
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:16
rob napsal/a:
A nebo si lze na http://www.poi.cz/index.php?poi=sluco4 vybrat jednotlivé kategorie POI a sloučit je. No pak vznikne jeden soubor .gpx, který se pomoci POI Loaderu nasype do GPS
No to pak ale nepujde prohledavat podle jednotlivych databazi (kategorii, ktere vznikaji pro kazdy soubor v adresari)... Nebo se pletu?
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:20
Kde? V PC nebo GPSsuplere napsal/a:
rob napsal/a:
A nebo si lze na http://www.poi.cz/index.php?poi=sluco4 vybrat jednotlivé kategorie POI a sloučit je. No pak vznikne jeden soubor .gpx, který se pomoci POI Loaderu nasype do GPS
No to pak ale nepujde prohledavat podle jednotlivych databazi (kategorii, ktere vznikaji pro kazdy soubor v adresari)... Nebo se pletu?
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:24
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů