V POILoaderu zvolit 'Software MapSource (rozšířený)', pak se zeptá na název souboru a vyprdne ho do "\Documents and Settings\uzivatel\Data aplikací\GARMIN\CustomPOIs\". Odtud je rucne nakopírovat do Colorado\Garmin\POImlog napsal/a:
Bohužel nelze POI Loader přinutit, aby vygnerovaný soubor rovnou pojmenoval jinak než "poi.gpi".
Colorado FW2.60 a POI
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:56
Publikováno 22 červenec 2008 - 21:05
Jednak tuhle možnost nabízí až poslední verze POI loaderu a ta (nejen) se mnou nějak nechce spolupracovat, pořád mi hází chyby na souborech, který ve starší verzi prolezou.bodlak napsal/a:
V POILoaderu zvolit 'Software MapSource (rozšířený)', pak se zeptá na název souboru a vyprdne ho do "\Documents and Settings\uzivatel\Data aplikací\GARMIN\CustomPOIs\". Odtud je rucne nakopírovat do Colorado\Garmin\POImlog napsal/a:
Bohužel nelze POI Loader přinutit, aby vygnerovaný soubor rovnou pojmenoval jinak než "poi.gpi".
Za druhý, spousta lidí se tu od poslední verze vracelo k té předchozí kvůli "neviditelnosti" Colorada v POI Loaderu.
Za třetí. Přejmenování přímo v přístroji by mi přišlo jako jednodušší než kopírování, pokud bych to takhle používal.
Tou nemožností pojmenovat soubor jsem myslel přímo při generování do přístroje.
Publikováno 22 červenec 2008 - 22:38
Publikováno 23 červenec 2008 - 7:18
kapitola napsal/a:
...Skoda vsak ze to neumim udelat primo na bezicim Kolousovi. Na to by mi stacil i jednoduchy souborovy manager.
Publikováno 23 červenec 2008 - 10:27
Publikováno 24 červenec 2008 - 21:16
tak se to asi nedozvímrob napsal/a:
A kudy do toho?kapitola napsal/a:
Jde
Publikováno 25 červenec 2008 - 22:01
Publikováno 26 červenec 2008 - 22:36
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů