Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#181 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2008 - 20:36

A kdyz smazes seznam a vyhledas jen tu jednu kesku? Zkusil jsi to tlacitlo vlevo v dialogu, kde GG oznamuje, co se importovalo? (Kes nepridal, protoze uz v databazi byla, jen ji aktualizoval.)
  • 0

#182 Niraj

Niraj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 04 září 2008 - 20:46

Aha, tak testováním jsem na to příšel. Problém je v používaném internetovém prohlížeči. Já standardně pracuji ve FireFoxu a ten tu stránku uloží tak, že ji GeoGet načte dle mého výše uvedeného popisu. Když ale pro uložení stránky použiju prohlížeč IE, načte se vše v pořádku, všechny sloupce vyplněné, typ kešky odpovídá, v listingu jsou i obrázky (ty se mi taky nenaimportovaly) a import proběhne i s logy.
  • 0

#183 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2008 - 21:41

S firefoxem to ukladani funguje, na nicem jinem to ani sam nezkousim.

Problem bude v tom, ze je potreba ty stranky ukladat v rezimu "Webova stranka, jen HTML" Kdyz se dela kompletni ukladani, tak jsou prepsany odkazy na obrazky apod, a import se pak obcas nema ceho spravne chytit.
  • 0

#184 Niraj

Niraj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 04 září 2008 - 22:13

Jojo, teď jsem to sem chtěl dopsat, předstihl jsi mě. Zkoušel jsem další a další možnosti a je to přesně tak. Když se dá uložení "kompletní stránky", tak v IE vůbec import neproběhne, v FF ano, ale s těmi problémy. Nutné je v obou prohlížečích ukládat v režimu "jen HTML". Tak ještě jednou díky všem, třeba to bude prospěšné i pro někoho dalšího. A autorovi zárověň díky za skvělý program.
  • 0

#185 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2008 - 21:02

verze 2.0.12 Novinky: - Opravena makrofunkce AnsiToOem - pridany makropromenne: Geoget_RefName, Geoget_RefX, Geoget_RefY, Geoget_Owner
  • 0

#186 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2008 - 14:21

HaLuMa napsal/a:
verze 2.0.12

Novinky:
- Opravena makrofunkce AnsiToOem
- pridany makropromenne: Geoget_RefName, Geoget_RefX, Geoget_RefY, Geoget_Owner

Super! Ref body fungují. Díky!
  • 0

#187 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2008 - 21:10

Tyjo zdá se mi to nebo se GG nechutně zrychlil? :-) při výpisu seznamu..mno mazec:-)
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#188 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2008 - 22:09

Qnik napsal/a:
Tyjo zdá se mi to nebo se GG nechutně zrychlil? :-) při výpisu seznamu..mno mazec:-)

Mas na mysli zrychleni GG2 vuci GG1?
  • 0

#189 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2008 - 6:17

ne, ale proste vcera jsem stahl posledni verzi a nejak to behalo rychleji...
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#190 Snezka

Snezka

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2008 - 12:21

Mám znovu problém s importem GPX z GeoScoutu, tentokrát to hlásí chybnou hlavičku (2.0.12.363). Ve verzi 2.0.8.352 import funguje bez potíží.
  • 0

#191 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2008 - 17:54

Snezka napsal/a:
Mám znovu problém s importem GPX z GeoScoutu, tentokrát to hlásí chybnou hlavičku (2.0.12.363). Ve verzi 2.0.8.352 import funguje bez potíží.

Prosim, posli mi to problematicke GPX na mail v mem profilu... dik.
  • 0

#192 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2008 - 20:47

Ahoj, mam dotaz. Finalky jsem mel ulozene jako waypointy. V novem GG2 lze zadat přímo typ jako finall. Zkoušel jsem to přes edit waypoint. Změním typ (Type) ale bez zadání Prefix. To nechodí. Co se tam má zadávat, aby to fungovalo. Resp. Má to nějaký význam ten prefix?? Díky
  • 0

#193 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2008 - 21:01

Prefix ma velky vyznam, je to dvouznakovy kod, ktery musi byt v ramci waypointu u jedne kesky unikatni. Je to tedy jediny unikatni identifikator jednotlivych waypointu. U GG1 byl tim identifikatorem nazev bodu, ale ten bohuzel ve skutecnosti nemusi byt unikatni, coz byl problem. Proto je vyzadovan ted ten prefix. Proste tam napis FI a je to. ;)
  • 0

#194 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2008 - 21:08

Já jsem měl podobný problém s exportem a zjistil jsem, že Geoget najednou exportuje i waypointy s nulovými souřadnicemi. Tak jsem je ve filtru zakázal - Additional Waypints - Empty coordinates a zase to funguje. To HaLuMa: měl bych takovou prosbu, v exportu keší pro PDA máš v indexu nepárové <p>. Bohu6el m;j browser to neveme, nešlo by tam dát <br> nebo to ukončit </p> ?
  • 0
MaFa

#195 Pe_Bo

Pe_Bo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2008 - 9:20

Jde nějak měnit ručně pořadí keší ve výpisu? Jde o to, že když chci aplikovat makro na vybrané keše, tak je to sjede odshora dolů (to je v pořádku), ale nemohu si je zpřeházet podle sebe. A ještě drobnost: když importuju seznam keší z HTML, tak se mi neaktualizuje status nalezeno, i když by to šlo - v HTML výpisu je zeleně uvedeno datum nálezu pro přihlášeného kačera.
  • 0

#196 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2008 - 9:36

Poradi kesi jde tridit podle kterehokoli sloupce (staci kliknou na zahlavi sloupce). Takze ad absurdum: si muzu vytvorit vlastni sloupec, do nej zapsat hodnoty a podle nich to pretridit. Pak to bude presne v tom poradi, jak chci. Ale nejak mi unika smysl takoveho pocinani. Nikdy jsem zatim nepotreboval trideni podle jinych krirerii, nez mam sloupce.
  • 0

#197 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2008 - 10:33

Snezka napsal/a:

Mea culpa! To mam z toho, ze geoget delam na dvou pocitacich zaroven... nejak jsem zapomnel aktualizovat jeden soubor. V dalsi verzi to bude opravene.
  • 0

#198 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2008 - 10:42

MaFa napsal/a:
Já jsem měl podobný problém s exportem a zjistil jsem, že Geoget najednou exportuje i waypointy s nulovými souřadnicemi. Tak jsem je ve filtru zakázal - Additional Waypints - Empty coordinates a zase to funguje.

Ono je to dano tim, ze pred tim body s nulovymi souradnicemi ani neimportoval, tudiz je nemohl ani exportovat. Kdyz se ted pridalo importovani bodu s nulovymi souradnicemi, tak se zacaly tlacit i do vystupu. proto pribyly ty filtry.

MaFa napsal/a:
To HaLuMa: měl bych takovou prosbu, v exportu keší pro PDA máš v indexu nepárové <p>. Bohu6el m;j browser to neveme, nešlo by tam dát <br> nebo to ukončit </p> ?

Pokusim se to trosku umravnit. ;)
  • 0

#199 honzig

honzig

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2008 - 10:46

Narazil jsem na jeden problém. Po otevření listingu keše a stažení map, jsem zjistil, že díky chybným parametrům se mi nestáhla mapa (moc velký detail u turistické mapy). Je možné nějakým způsobem vynutit přegenerování listingu a nové stažení map?
Díky
PS: s GG2 jsem teď maximálně spokojený, díky
  • 0

#200 Wachtici

Wachtici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2008 - 18:14

Lze na to použít Geopřítele. Edit: tak jsem to asi nepochopil a odpověď je vedle ve vláknu.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama