Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#221 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 17:54

Z toho take nemuzes importovat cas nalezu... logicky, importuje se jen to, co je na te strance videt. A texty logu tam videt nejsou, takze z nich tezko muze import tahat casy nalezu. Oznaci ti jen datum nalezu.
  • 0

#222 Wachtici

Wachtici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 19:22

No já měl zvrhlou představu, že podle linku si to najde :)
  • 0

#223 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2008 - 19:26

Ne, to je fakt zvrhla predstava. pdoel teto stranky se ti jen oznaci nalezene kese s datumem. Cas si tam pak musis bud nastavit rucne, nebo importem listingu/PQ, kde je ten log videt.
  • 0

#224 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2008 - 17:42

Když budu mít GeoGet nainstalovaný na kartě a tu kartu budu mezitím používat ve svém PDA, tak by offline export mohl spočívat jen ve generování html souborů s listingy a indexů. Mapy a obrázky by mohly zůstat na místě a ušetřily bz se veliké přesuny dat...
  • 0

#225 dipus

dipus

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2008 - 21:39

zdravim, nevim, jestli je to normalni, ale kdyz si do geoget pridam nejakou cahce, tak mi to o ni nechce nacist zadne udaje krom zakladnich.. v popisu to hlasi Unknown cache listing! navic se mi vsechny nactene cache zobrazuji jako archovovavne, respektive kdyz dam ignorovat archovovane u filtru, tak se mi neco zobrazi. takhle funguje geoget standardne nebo je nekde chyba?
  • 0

#226 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2008 - 22:15

Schvalne, ty si fakt myslis, ze tohle je standardni chovani? Asi ne, vid? Co to znamena presne, kdyz udelas: "dyz si do geoget pridam nejakou cahce"? jak to delas? tam bude asi zakopany pes...
  • 0

#227 dipus

dipus

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2008 - 22:30

HaLuMa napsal/a:
Schvalne, ty si fakt myslis, ze tohle je standardni chovani? Asi ne, vid?

Co to znamena presne, kdyz udelas: "dyz si do geoget pridam nejakou cahce"? jak to delas? tam bude asi zakopany pes...

nemyslim si, ze to je standartni chovani, proto jsem sem napsal.. hledal jsem ve FAQ, napovedach a foru, ale nenasel jsem nic, co by mi pomohlo..
pokud dam GeoCache/NewCache a zadam ID z geocaching.com(napr. GC1BHJ7) tak to nenacte vubec nic. pokud naimportuju .loc soubor z geocaching.com dane kesky, tak to nacte aspon GPS souradnice a jmeno, ale zadne dalsi info..
  • 0

#228 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2008 - 6:20

dipus napsal/a:
pokud dam GeoCache/NewCache a zadam ID z geocaching.com(napr. GC1BHJ7) tak to nenacte vubec nic. pokud naimportuju .loc soubor z geocaching.com dane kesky, tak to nacte aspon GPS souradnice a jmeno, ale zadne dalsi info..

To bude ten problem: delas neco jineho, nez si myslis.

New Cache pouze vytvori polozku v databazi a naplni pro ni ID cache.
.loc neobsahuje prakticky nic jineho nez souradnice prislusnych kesi.
POkud chces dostat do GG i ostatni data, musis je importovat z GPX nebo HTML. Oboje najdes popsane na geogetich strankach.
  • 0

#229 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2008 - 7:04

dipus napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
Schvalne, ty si fakt myslis, ze tohle je standardni chovani? Asi ne, vid?

Co to znamena presne, kdyz udelas: "dyz si do geoget pridam nejakou cahce"? jak to delas? tam bude asi zakopany pes...

nemyslim si, ze to je standartni chovani, proto jsem sem napsal.. hledal jsem ve FAQ, napovedach a foru, ale nenasel jsem nic, co by mi pomohlo..

Hledej na Internetu program, který se jmenuje geojarry a přidej si ho k GeoGetu. Google pomůže.

A podívej se na popis chování programu GeoGet na webu geogetu.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#230 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2008 - 19:12

Mám takový pseudoproblém. Funkce Offline for PDA mi vždy vyrobí HTML se všemi keškami, které mají listing. Nějak se mi nedaří toto ovlivnit. Use filters? také nepomáhá. Tak, na co jsem zapomněl?
  • 0

#231 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2008 - 19:33

Ano, tak tato funkce funguje, a je to presne duvod, proc tuto funkci z gruntu predelavam. (No, v poslednim tydnu jsem se k tomu ale nejak nedostal...) Ale tak ci tak, cela oblast generovani listingu prochazi prave rekonstrukci.
  • 0

#232 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2008 - 19:45

HaLuMa napsal/a:
Ano, tak tato funkce funguje, a je to presne duvod, proc tuto funkci z gruntu predelavam. (No, v poslednim tydnu jsem se k tomu ale nejak nedostal...) Ale tak ci tak, cela oblast generovani listingu prochazi prave rekonstrukci.

Dík za informejšn.
  • 0

#233 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2008 - 22:43

Ahoj HaLuMo, neviš jak nastavit v kešek country=Czech republic nějak hromadně? U těch ze staré databáte GG tuto položku nemám a dělá mi to paseku při statistikách. Dík
  • 0

#234 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2008 - 23:26

Vse, co naimportujes v GG2 znova, tak se ti u toho stat nastavi. Ale asi neni problem do database tools pridat udelatko, co ti to hromadne nastavi...
  • 0

#235 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2008 - 9:59

Import pro BM: upozornil bych na to, ze Skrysotlac pomerne casto spojuje country se state, takze pak je imporovane napr. Toscana, Italy jako vlastni country. (Geopritel pripravuje gpx pro import s temito polozkami oddelenymi.) PM asi tyto problemy neresi.;)
  • 0

#236 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2008 - 11:11

V dalsi verzicce GG2 by mel byt problem "country vs. state" uz vyresen. Obe pole budou prochazet novou validaci, diky ktere by se 'state' mel zapsat tak mak ma a zaroven se pripadne samo doplni odpovidajici Country. ;)
  • 0

#237 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2008 - 11:32

To bude super. (Nemyslel jsem to jako vytku, spis upozorneni na mozne problemy pro ty, co se perou s country.)
  • 0

#238 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2008 - 15:05

Ja se s tim neperu. Zatim to potřebuju jenom ke generování statistik aby se mi dprávně zabarvovaly státy na mapě. No a často zapomenu u nalezených keší editovat tato pole. Není to žádný problém, prostě to opravím ručně a je to. Spíš mně zajímalo, jak to tam dostat hromadně. nové keše to mají v rámci importu. Těch starých je ale pořád většina. A import všeho to tedy spraví??
  • 0

#239 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2008 - 15:10

Ano, import vseho chybejici informace doplni. Problem je jen pokud se importuje webovy seznam kesi, dke nejsou k dispozici ul;ne infoemace o country a state. (respektive, blbe se odlisuje, co je country a co state). To ale bude nova verze GG2 resit.
  • 0

#240 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2008 - 13:30

Napadlo mě, že by to nestálo moc práce a mohlo by to být občas užtečné, když má člověk víc nálezů a nepamatuje si je... Na konec offline listingu, kde je seznam okolních keší a "šipky k nim" by se hodilo přidat vedle symbolu šipky i symbol, že tu keš už mám nalezenou, mám-li ji.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama