Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#301 Basin

Basin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 0:30

Je normalni, ze mi po instalaci posledni verze GG2 prestaly chodit statistiky?? Pouzivam GgStat.
  • 0

#302 karel3

karel3

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 0:50

Zdravím, po instalaci Geoget 2 se mi zdálo, že všechno chodí jak má. Když jsem tam zadal všechny nalezené kešky, přestala se zobrazovat mapa. Jednu kešku to ukáže, když to má ukázat všechny, tak to hodí chybové hlášení "Access violation at address 0063C374 in module 'geoget.exe'. Read of address 0000003D." Z toho nejsem moudrý. Poradí někdo co dělám špatně?
  • 0

#303 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1372 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 8:26

Nový import je pěkný, ale nešlo by ještě zobrazit přidané a aktualizované kešky odděleně (nebo udělat do filtrů možnost definovat stáří nejen datem, ale i počtem dnů)? Takhle si musím otevřít uložený filtr a seřadit si kešky podle toho, jestli už je u nich přidaný listing před stažením dalších (používám GJ)...
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#304 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 12:38

karel3 napsal/a:
Zdravím, po instalaci Geoget 2 se mi zdálo, že všechno chodí jak má. Když jsem tam zadal všechny nalezené kešky, přestala se zobrazovat mapa. Jednu kešku to ukáže, když to má ukázat všechny, tak to hodí chybové hlášení "Access violation at address 0063C374 in module 'geoget.exe'. Read of address 0000003D." Z toho nejsem moudrý. Poradí někdo co dělám špatně?

Z toho take nejsem moudry... co to znamena "po instalaci geoget 2"? Jakou verzi jsi pouzival doposud, a jakou jsi tam ted nainstaloval?

A ktera z map se prestala zobrazovat? Ja abych vedel, na co se mam zamerit.
  • 0

#305 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 12:40

Czecho Cowboy napsal/a:
Nový import je pěkný, ale nešlo by ještě zobrazit přidané a aktualizované kešky odděleně (nebo udělat do filtrů možnost definovat stáří nejen datem, ale i počtem dnů)?

Oddelene zobrazovani nikoliv, stari kesky podle poctu dnu ano. Ale to jsem ti uz pred nejakym casem rikal, ne? Rozhodne je to v planu, jen jsem se k tomu jeste nedostal.
  • 0

#306 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 21:18

Nějak mi z ničeho nic přestalo chodit stahni vše a stahni update. Hlásí to chybu StateID, což by u ČR měl být nesmysl.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#307 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 21:35

kolombo napsal/a:
Nějak mi z ničeho nic přestalo chodit stahni vše a stahni update.

Hlásí to chybu StateID, což by u ČR měl být nesmysl.

Já mám u obou vyplněno 56 a funguje to, tak to také zkus.
  • 0

#308 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 21:41

zlicinaci napsal/a:

kolombo napsal/a:
Nějak mi z ničeho nic přestalo chodit stahni vše a stahni update.

Hlásí to chybu StateID, což by u ČR měl být nesmysl.

Já mám u obou vyplněno 56 a funguje to, tak to také zkus.

Jo, takhle to funguje, díky :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#309 karel3

karel3

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 22:51

HaLuMa napsal/a:

karel3 napsal/a:

Z toho take nejsem moudry... co to znamena "po instalaci geoget 2"? Jakou verzi jsi pouzival doposud, a jakou jsi tam ted nainstaloval?

A ktera z map se prestala zobrazovat? Ja abych vedel, na co se mam zamerit.

Omlouvám se za zmatenou otázku. Geoget2 jsem si nainstaloval včera, předtím jsem nic takového nepoužíval. Skrýšotlačem jsem z asi 20 kešek vygeneroval xml soubor a importoval jej do GG. Všechny kešky jsem viděl v okně a po volbě GeoCache - Show Map se zobrazila mapa se zobrazenými keškami a volbami co vlastně chci zobrazit. Přidal jsem další kešky a u nalezených zadal ručně datum logu a když jsem je chtěl zobrazit opět v mapě, už jsem mapu nespustil. Zkoušel jsem GG odinstalovat a opět nainstalovat, ale nic se nezměnilo.
Dík Karel
  • 0

#310 karel3

karel3

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2008 - 23:22

Promiň, včera jsem u toho totálně zblbnul. Mapa chodí, jen jsem nevolil file-export-cache map. Tluču se do hlavy, program je samozřejmě v pořádku.
  • 0

#311 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2008 - 8:53

A co jsi vlastne delal? At jsi delal cokoliv, program by totiz nemel reagovat spadnutim, proto bych se na to rad podival.
  • 0

#312 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1372 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2008 - 15:23

Nevím, jestli to podobně prožívají i další, ale mám takový malý námět na vylepšení. Když luštím kešku, tak během projíždění listingu musím neustále přepínat na poznámku k zápisu indícií, a následně znova obnovovat listing. Když jsem konečně hotov (indicie jsou kompletní), musím si listing kešky otevřít 2x - jednou na úrovni vzorečku, podruhé na úrovni poznámky, a potřetí si ještě z hlavního geogetu otevřu místo pro zápis final waypointu. Nešlo by tam přidat nějaké nové zobrazení, na kterém by byly poznámky, vedle toho posunovatelný listing, a nahoře místo pro final waypoint, nebo to pořešit nějak jinak?
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#313 Sylvia999

Sylvia999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2008 - 20:20

Tip: po načtení PQ z mailu bych uvítal informaci, kolik keší bylo ve kterém PQ, resp. jestli někde nebylo plných 500 - tedy PQ je "přetížené" a je nutné ho upravit. ProKesTom
  • 0
Sylvia999

#314 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 10:15

Sylvia999 napsal/a:
Tip: po načtení PQ z mailu bych uvítal informaci, kolik keší bylo ve kterém PQ, resp. jestli někde nebylo plných 500 - tedy PQ je "přetížené" a je nutné ho upravit.
ProKesTom

jj, tohle je v GSAKu hodně praktická fíčurka. Jsem taky pro toto info.
  • 0

#315 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 10:41

Nějak to nemůžu najít... jak je to se tříděním seznamu keší? Když spustím GG, načte se mi default filter, ale je podle něčeho setříděný, nepřišel jsem podle čeho. Rád bych měl seznam vždy setříděný podle vzdálenosti od Home. Home mám nastavený jako referenční bod, ale nedaří se mi najít v nastavení filtru nebo GG, podle čeho má být tříděno... díky za radu.
  • 0

#316 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 10:43

Tato funkce je v takovem dlouhodobem TODO :) Momentalne nastavit nelze
  • 0

#317 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 10:45

sobikovi napsal/a:
Nějak to nemůžu najít... jak je to se tříděním seznamu keší? Když spustím GG, načte se mi default filter, ale je podle něčeho setříděný, nepřišel jsem podle čeho. Rád bych měl seznam vždy setříděný podle vzdálenosti od Home. Home mám nastavený jako referenční bod, ale nedaří se mi najít v nastavení filtru nebo GG, podle čeho má být tříděno... díky za radu.

Tridi se to tukanim na patricne zahlavi sloupce, to se ve filtru nijak nenastavuje.

Defaultne to neni setridene podle niceho, ale data tam nasypavam podle stari kesky. (takze nejnovejsi kesky mas na zacatku)

Moznost zapamatovani-si trideni, pripadne i nastaveni trideni v ramci filtru, je rozhodne v planu, jen na to jeste nevysel cas.
  • 0

#318 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 10:47

Sylvia999 napsal/a:
Tip: po načtení PQ z mailu bych uvítal informaci, kolik keší bylo ve kterém PQ, resp. jestli někde nebylo plných 500 - tedy PQ je "přetížené" a je nutné ho upravit.

ProKesTom

No co bych pro ProKesToma neudelal? ;) Puvodne jsem tento problem chtel resit zcela jinak a ponekud komplexneji, ale kdo vi, kdy se k tomu dostanu. Tak se mezitim alespon podivam, jestli bych nemohl nejak elegantne udelat alespon toto.
  • 0

#319 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 11:00

medwyn_cz napsal/a:
Tato funkce je v takovem dlouhodobem TODO :)
Momentalne nastavit nelze

Tak to je tragedie, že si databáze nepamatuje ve filtru, podle čeho je tříděná :-( No nic... Díky za info.
  • 0

#320 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2008 - 11:02

Jojo, fakt hruza, zlatej GSAK B)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů