Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#341 Niraj

Niraj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 22 listopad 2008 - 12:30

Zeptám se (možná hloupě, ale jsem nováček) Update záznamu v GG2 se provede opakovaným importem kešky, nebo to lze nastavit nějak automaticky, aby se záznamy v GG2 sesynchronizovaly s temi na GC třeba při spuštění? Díky za odpověď
  • 0

#342 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2008 - 13:00

Aktualizuje se to opetovnymi importy. Jakakoliv rozumnejsi synchronizace neni mozna bez podpory webu Geocaching.com. Proto je to postaveno tak, ze nejak ziskas nejaka data (PQ, stazena strnka z webu, at rucne, nebo automaticky pres nejake udelatko) a ty proste nesypes do Geogetu. Pokud tam zaznam je, tak se aktualizuje, pokud neni, tak se zalozi. (Tim padem z principu nemuze vzniknout duplicita.)
  • 0

#343 Niraj

Niraj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 22 listopad 2008 - 13:39

Jasný, děkuju. Jinak s programem se zatím seznamuju, plánuju do týdne GPS přijímač, tak jsem zvědavej na komunikaci mezi tím vším (GPSka, GC, GG, PQ, importy, exporty, ... a jiné porty :)). Díky moc za tento program a úsilí, jež mu věnuješ. Budu-li program v budoucnu využívat, rád se budu i podílet na jeho vývoji nějakým tím bakšišem ;)
  • 0

#344 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2008 - 10:13

Chtěl jsem se optat jak to vypadá s importem html souborů. Mě se nějak stále nedaří:-(
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#345 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2008 - 11:03

Ktery druh HTML mas konkretne na mysli?
  • 0

#346 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2008 - 11:33

to jak jsi mi psal... http://www.geocachin...y/logs.aspx?s=1
  • 0

Vložený obrázek

#347 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2008 - 11:48

Jo, o tom vim, jen jsem ted nemel cas to resit (obcas potrebuji take programovat za penize...). Ja se jen lekl, ze je toho vic. :)
  • 0

#348 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2008 - 15:51

A zase já.... Výpis importu. Je možný do toho výpisu vecpat i kolik emailů bylo staženo? Při importu jak se to načítá co se stahuje, nešlo by aby se vypisovalo kterej email se stahuje? Tedy jméno jak je zadaný pro PQ?
  • 0

Vložený obrázek

#349 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2008 - 12:13

No já nevím GG2 je podle mě alfa verze to za prvý když to něco neumí je tu od toho autor aby se k tomu vyjádřil a může se to dodělat výkřiky typu zlatej GSAK .... no každej dělá na tom s čím umí zkoušel sem GSAK zkoušel sem MoZiGo a vrátil sem se ke GG2 mě to vyhovuje a zatím co se týče stávajícího vývoje vidím pořád zlepšení tak proč to nepoužívat když to funguje a lepší se to.... navíc konkurence není bez chyb a napž u MoZiGa mluvit o přehlednosti .... ani GSAk mě zase až tak nenadchl ale každej má svůj názor a každej se tu s něčím zžije ... raději by se tu mělo diskutovat co podmětnýho přidat a taky jak autorovi drobet zatáhnout vývoj ono zadarmo se vždycky vyvíjí blbě :-) a pomalu a ti co mají GSAK ukradenej ať se rovnou chytnou za frgolku...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#350 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2008 - 12:17

Qnik napsal/a:
Výpis importu. Je možný do toho výpisu vecpat i kolik emailů bylo staženo? Při importu jak se to načítá co se stahuje, nešlo by aby se vypisovalo kterej email se stahuje? Tedy jméno jak je zadaný pro PQ?

No, nejak to prave vylepsuju, tak uvidime, coz toho vyleze. ;)
  • 0

#351 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 10:48

Když už GG umí importovat PQ z mejlu v podobě zipu, proč neumí importovat i zipy ze souboru? Řekneme-li, že čas od času někdy neimportuju přímo z mejlu, ale stáhnu zip a ten pak "pracne:-D" rozbaluju:-) ... spis je to asi jen buzerace, ale hlavne jde o mou lenost:-)
  • 0

Vložený obrázek

#352 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 11:02

A ještě jednu věc mám. Na začátku jsem si naflákal zbytečně moc zbytečných tagů. Je někde možné je editovat/přejmenovat/smazat? Abych si v tom zase jednou udělal pořádek, používám v podstatě 2 a tak nějak nevím co v tom zbytku je:-)
  • 0

Vložený obrázek

#353 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 11:09

Qnik napsal/a:
A ještě jednu věc mám. Na začátku jsem si naflákal zbytečně moc zbytečných tagů. Je někde možné je editovat/přejmenovat/smazat? Abych si v tom zase jednou udělal pořádek, používám v podstatě 2 a tak nějak nevím co v tom zbytku je:-)

Tak ty nepouzivane tagy hromadne zrus. Oznac si vsechno a tu nepouzivanou kategorii od vsech kesek smazej.

Pri importu se pak tagy take uklidi, takze nepouzivane kategorie i nepouzivane hodnoty se vymazou samy...
  • 0

#354 javla

javla

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 11:09

Qnik napsal/a:
Když už GG umí importovat PQ z mejlu v podobě zipu, proč neumí importovat i zipy ze souboru? Řekneme-li, že čas od času někdy neimportuju přímo z mejlu, ale stáhnu zip a ten pak "pracne:-D" rozbaluju:-) ... spis je to asi jen buzerace, ale hlavne jde o mou lenost:-)

Pokud vím, tak jak původní verze 1, tak 2 se chová uplně stejně - když dáš "Import and archove PQ GPX", tak to projde adresář Data aplikací/Geoget/PQ, všechny v něm existující ZIP soubory si to rozbalí a vše naimportuje. Stačí je tam ukládat. Dělám to tak uplně běžně - ukládám ty ZIP přílohy z e-mailu sem a pak jednou za několik dní jen použiju tuto funkci (i když ji volám ze scriptu, nicméně ručně se chová stejně) a je to.

A co pamatuju, vždy to tak bylo ;)
  • 0
Jana a Vlasta (JaVla) (PDA FS Loox N560)

#355 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 12:03

Tak to taky je, ale ja ten pozadavek chapal tak, ze kdyz ve volbe ImportFile vyberu individualn kdekoliv ZIP, tak to naimportuje jeho obsah.
  • 0

#356 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 14:28

a HaLuMa to pochopil dobře;) BTW ten PQ archiv jsem taky tak nějak nepochopil. Tam se ukládá co?
  • 0

Vložený obrázek

#357 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 14:57

Do archivu se uklada vzdycky posledni verze GPX souboru z PQ. Ta funkce pracuje tak, ze naimportovane GPXka presune do toho archivu, a zaroven pred importem vuci archivu kontroluje, jestli se nepokousis naimportovat starsi verzi tehoz PQ - v takovem pripade se starsi verze ignoruje. A zaroven mas navic v tom archivu pekne poskladane nejcerstvejsi verze GPXek s kesema, kdybys to potreboval nekam prenest nebo naimportovat znova...
  • 0

#358 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 17:16

Tak mě napadlo, jak udělám jednoduchý filtr na výběr kešek třeba v intervalu 10 až 20 km od domácích souřadnic?
  • 0

#359 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 17:41

To lze udelat pouze ve dvou krocich. V prvnim kroku si vyfiltrujes kese vzdaene do 20km, v druhem kroku od tohoto vyberu odectes kese vzdalene do 10km.
  • 0

#360 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 17:45

HaLuMa napsal/a:
To lze udelat pouze ve dvou krocich. V prvnim kroku si vyfiltrujes kese vzdaene do 20km, v druhem kroku od tohoto vyberu odectes kese vzdalene do 10km.

Dík za radu, provedu ;)
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama