Geoget 2
Publikováno 02 prosinec 2008 - 22:55
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 03 prosinec 2008 - 9:54
HaLuMa napsal/a:
melo by to jit...
Ted to zkousim, a jde mi to!
No, ono to jde tak zvláštně, pak jsem na to taky přišel.
WP stojí u svojí keše se vzdáleností 0, ale keše se opravdu seřadily podle vzdáleností k němu.
Šlo by třídit, podle vzdáleností, všechny body? Tady to byl WP cca 100 km od začátku keše. Vypadá to pak poněkud zmateně.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 03 prosinec 2008 - 10:10
Publikováno 03 prosinec 2008 - 12:20
HaLuMa napsal/a:
WP vzdycky bydli pod svoji keskou, nejde to rozumne udelat jinak, aniz bych se z toho pak pomatl.
No jde o to, že takhle, jak to je se těžko dají setřídit zadané body, WP i souřadnice keší, jako celek.
Takže to člověk musí nahrát do mapy a tam si pak prohlédnout, jak to vypadá.
Ale dává to smysl u keší, kde jsou body roztažené po polovině republiky.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 04 prosinec 2008 - 12:23
Publikováno 04 prosinec 2008 - 12:29
Publikováno 04 prosinec 2008 - 12:52
Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:02
HaLuMa napsal/a:
Vyjdi z geojarry4.gpp.pas. Tam ke konci najdes radek, kde se vola vlastni geojarry a skladaji se tam parametry za zaklade souradnic prave zpracovavane kesky. Tam je to potreba zmenit na RefX a RefY (ty nazvy pisu z hlavy, je to urcite na webu...)
No a to cele je treba premistit z PluginWork treba do PluginStart, aby se to nevolalo pro kazdou kesku dokolecka, ale zavolalo se to jen jednou.
Napsal jsem to pochopitelnym zpusobem, nebo jsi z toho jelen?
Na tohle jsem te chtel zeptat taky... ale nejak sem to nepochopil..
Slo by to vice polopaticky...prolamacky...?
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:14
{$INCLUDE geojarry.config.pas } function PluginCaption: string; begin Result := 'Download Near Caches'; end; function PluginHint: string; begin Result := 'Download Caches near reference point'; end; function PluginFlags: string; begin Result := 'toolbar'; end; function PluginIcon: string; begin Result := DecodeBase64('Qk32AAAAAAAAAHYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABAAQAAAAAAIAAAAASCwAAEgsAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAgAAAAICAAIAAAACAAIAAgIAAAICAgADAwMAAAAD/AAD/AAAA//8A/wAAAP8A/wD//wAA////AIiP////////iHQEBAQEBA+IcEBAiEBAT4h0BAiZhAQPiHBAiZmYQE+IdAiZmZmED4h3d3iZh3d4iIAAiJmIiIiAB3cAmY///4B3d3CZi/v/B3cHdwmPv78HcAB3CIv7/wd3B3cPv7+/gHd3cPv7+/+AB3cAv7+/v4hwAHd3d3d4'); end; procedure PluginStart; begin GeoImportBegin; end; procedure PluginStop; begin GeoImportEnd; end; procedure PluginWork; var gjini: string; datadir: string; inif: string; gjresult: integer; begin if gjUsername = '' then begin ShowMessage('Please, fill variables in geojarry.config.pas first and restart Geoget!'); exit; end; //build GeoJarry.ini gjini := '[geojarry]' + CRLF; gjini := gjini + 'username=' + gjUsername + CRLF; gjini := gjini + 'password=' + gjPassword + CRLF; gjini := gjini + 'proxyip=' + gjproxyip + CRLF; gjini := gjini + 'proxyport=' + gjproxyport + CRLF; gjini := gjini + 'proxyuser=' + gjproxyuser + CRLF; gjini := gjini + 'proxypass=' + gjproxypass + CRLF; gjini := gjini + 'maxcount=10' + CRLF; datadir := geoget_datadir + '\gjtemp\'; Forcedirectories(datadir); gjini := gjini + 'datadir=' + datadir + CRLF; inif := Geoget_datadir + '\gjtemp.ini'; StringTofile(gjini, inif); gjresult := RunExec('"' + Geoget_datadir + '\geojarry.exe" "' + inif + '" list "lat=' + Geoget_RefX + '&lon=' + Geoget_RefY + '"'); case gjresult of 0: begin GeoImportDir(datadir); DeleteFiles(datadir + '*.*'); end; end; end;do poznamkovyho bloku a ulozit jako treba CachesNearRefPoint.ggp.pas
Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:17
sobikovi napsal/a:
Omlouvám se, ale nepřišel jsem na to, jak si vylistuji všechny keše, které mají např. v názvu "Prague Bridges". Když si dám hledat podle jména, tak to najde vždy první záznam a na další se nedostanu...
... a pak jsem nenašel, jak zjistím, zda má keš nějakou moji poznámku, tedy vylistovat si jen ty, které nějakou mají.
Už se to tu řešilo, stačí nad PRÁZDNÝM seznamem dát ctlr+F Prague Bridges (nebo co chceš jinýho) a vyjede ti seznam právě jen této série.
Co se týče poznámky, tak abych pravdu řekl..to nevím a už několikrát jsem se chtěl taky optat.
Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:25
Qnik napsal/a:
Co se týče poznámky, tak abych pravdu řekl..to nevím a už několikrát jsem se chtěl taky optat.
Odpoved je jednoducha... nijak, nebot jsem proste jeste takovy filtr neudelal. :|
Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:45
mikrom napsal/a:
{$INCLUDE geojarry.config.pas } function PluginCaption: string; begin Result := 'Download Near Caches'; end; function PluginHint: string; begin Result := 'Download Caches near reference point'; end; function PluginFlags: string; begin Result := 'toolbar'; end; function PluginIcon: string; begin Result := DecodeBase64('Qk32AAAAAAAAAHYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABAAQAAAAAAIAAAAASCwAAEgsAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAgAAAAICAAIAAAACAAIAAgIAAAICAgADAwMAAAAD/AAD/AAAA//8A/wAAAP8A/wD//wAA////AIiP////////iHQEBAQEBA+IcEBAiEBAT4h0BAiZhAQPiHBAiZmYQE+IdAiZmZmED4h3d3iZh3d4iIAAiJmIiIiAB3cAmY///4B3d3CZi/v/B3cHdwmPv78HcAB3CIv7/wd3B3cPv7+/gHd3cPv7+/+AB3cAv7+/v4hwAHd3d3d4'); end; procedure PluginStart; begin GeoImportBegin; end; procedure PluginStop; begin GeoImportEnd; end; procedure PluginWork; var gjini: string; datadir: string; inif: string; gjresult: integer; begin if gjUsername = '' then begin ShowMessage('Please, fill variables in geojarry.config.pas first and restart Geoget!'); exit; end; //build GeoJarry.ini gjini := '[geojarry]' + CRLF; gjini := gjini + 'username=' + gjUsername + CRLF; gjini := gjini + 'password=' + gjPassword + CRLF; gjini := gjini + 'proxyip=' + gjproxyip + CRLF; gjini := gjini + 'proxyport=' + gjproxyport + CRLF; gjini := gjini + 'proxyuser=' + gjproxyuser + CRLF; gjini := gjini + 'proxypass=' + gjproxypass + CRLF; gjini := gjini + 'maxcount=10' + CRLF; datadir := geoget_datadir + '\gjtemp\'; Forcedirectories(datadir); gjini := gjini + 'datadir=' + datadir + CRLF; inif := Geoget_datadir + '\gjtemp.ini'; StringTofile(gjini, inif); gjresult := RunExec('"' + Geoget_datadir + '\geojarry.exe" "' + inif + '" list "lat=' + Geoget_RefX + '&lon=' + Geoget_RefY + '"'); case gjresult of 0: begin GeoImportDir(datadir); DeleteFiles(datadir + '*.*'); end; end; end;do poznamkovyho bloku a ulozit jako treba CachesNearRefPoint.ggp.pas
Dokonle blbuvzodrne... diky.. ale - neni to mnevzdorne..
At delam co delam - dokonce misto smajliku jsem dal i spravne zavorky (snad), tak se mi v Geogetu tohle jako plugin nezobrazuje...
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 04 prosinec 2008 - 15:58
Uf, to by mně nenapadlo hledat nad prázdným seznamem. Kde nic není, nemůžu ani nic najít.. Fakt GG má řadu špičkových specialit.Qnik napsal/a:
Už se to tu řešilo, stačí nad PRÁZDNÝM seznamem dát ctlr+F Prague Bridges (nebo co chceš jinýho) a vyjede ti seznam právě jen této série.
Ta poznámka je taky fajnová. Napsal jsem si k některým keškám bonusová čísla a teď nevím, jak je najít... tedy vyfiltrovat si keše, kde je poznámka. Položku poznámka nelze ani v sloupcích zobrazit... GSAK má aspoň u keše kde je poznámka ikonku, takže je to na první pohled vidět, jde podle té položky třídit (ano/ne), vyhledávat a kliknutím na ikonku hned poznámku upravovat. Prostě user friendly..
Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:14
sobikovi napsal/a:
Uf, to by mně nenapadlo hledat nad prázdným seznamem. Kde nic není, nemůžu ani nic najít.. Fakt GG má řadu špičkových specialit.Qnik napsal/a:
Ta poznámka je taky fajnová. Napsal jsem si k některým keškám bonusová čísla a teď nevím, jak je najít... tedy vyfiltrovat si keše, kde je poznámka. Položku poznámka nelze ani v sloupcích zobrazit... GSAK má aspoň u keše kde je poznámka ikonku, takže je to na první pohled vidět, jde podle té položky třídit (ano/ne), vyhledávat a kliknutím na ikonku hned poznámku upravovat. Prostě user friendly..
Ja mam kese s poznamkou modrym pismem...takze aspon nejake odliseni...
Zítra je taky den!!!
Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:26
sobikovi napsal/a:
Uf, to by mně nenapadlo hledat nad prázdným seznamem. Kde nic není, nemůžu ani nic najít.. Fakt GG má řadu špičkových specialit.
... GSAK má aspoň u keše kde je poznámka ikonku, takže je to na první pohled vidět, jde podle té položky třídit (ano/ne), vyhledávat a kliknutím na ikonku hned poznámku upravovat. Prostě user friendly..
Sobiku tebe nenapada veci Ty zes byl programator? Co jsi prosimte naprogramoval?
U kesi, kde je poznamka, je oznaceni ve sloupci Status a muzes si kese podle toho taky radit.
Kdyz se ti GeoGet nezda dostatecne user friendly, tak ho jednoduse nepouzivej. Proste si kup GSAK a je, ne?
Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:27
Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:43
mas to tady http://mikrom.cz/ind...hp?docs&file=88, v GG se to ukaze.. ale nevim.. me skoci rovnou ta tabulka o importu..brazajar napsal/a:
mikrom napsal/a:
do poznamkovyho bloku a ulozit jako treba CachesNearRefPoint.ggp.pas
Dokonle blbuvzodrne... diky.. ale - neni to mnevzdorne..
At delam co delam - dokonce misto smajliku jsem dal i spravne zavorky (snad), tak se mi v Geogetu tohle jako plugin nezobrazuje...
jinak GeoGet2 mas? pod verzi 1 to asi nepujde
Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:53
HaLuMa napsal/a:
Vyjdi z geojarry4.gpp.pas. Tam ke konci najdes radek, kde se vola vlastni geojarry a skladaji se tam parametry za zaklade souradnic prave zpracovavane kesky. Tam je to potreba zmenit na RefX a RefY (ty nazvy pisu z hlavy, je to urcite na webu...)
No a to cele je treba premistit z PluginWork treba do PluginStart, aby se to nevolalo pro kazdou kesku dokolecka, ale zavolalo se to jen jednou.
Napsal jsem to pochopitelnym zpusobem, nebo jsi z toho jelen?
Jsem z toho jelen, ale to neznamená, žes to nenapsal pochopitelným způsobem
A teď vážně - zítra po obědě budu mít čas, zkusím a uvidím.
Publikováno 04 prosinec 2008 - 19:22
To sobik Vyhledvat v prazdnem seznamu je fakt blbost. Ovsem, kdyz si uvedomis, ze nevyhledavas v seznamu, ale v databazi a ten seznam je jen okynko do databaze, uz to takova blbost neni. Navic HaLuMa mi prislibil dodelani moznosti skocit na dalsi vyhledanou (oznacenou) kesku po hledani (Ctrl+F), kdy jich vyhovuje vice. Coz tvuj problem vyresi (ovsem je otazkou, kdy se k tomu dostane, ale nehonil bych ho, ma toho dost a toto je malickost, ktera se da obejit jinym postupem).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů