Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#361 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 22:55

WP u keše jako referenční bod asi použít nejde, co ?? Nějak se mi to nechce správně srovnat :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#362 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2008 - 22:58

melo by to jit... Ted to zkousim, a jde mi to!
  • 0

#363 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2008 - 9:54

HaLuMa napsal/a:
melo by to jit...
Ted to zkousim, a jde mi to!

No, ono to jde tak zvláštně, pak jsem na to taky přišel.

WP stojí u svojí keše se vzdáleností 0, ale keše se opravdu seřadily podle vzdáleností k němu.

Šlo by třídit, podle vzdáleností, všechny body? Tady to byl WP cca 100 km od začátku keše. Vypadá to pak poněkud zmateně.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#364 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2008 - 10:10

WP vzdycky bydli pod svoji keskou, nejde to rozumne udelat jinak, aniz bych se z toho pak pomatl. ;)
  • 0

#365 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2008 - 12:20

HaLuMa napsal/a:
WP vzdycky bydli pod svoji keskou, nejde to rozumne udelat jinak, aniz bych se z toho pak pomatl. ;)

No jde o to, že takhle, jak to je se těžko dají setřídit zadané body, WP i souřadnice keší, jako celek.

Takže to člověk musí nahrát do mapy a tam si pak prohlédnout, jak to vypadá.

Ale dává to smysl u keší, kde jsou body roztažené po polovině republiky.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#366 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 12:23

Potřeboval bych poradit, jak upravit makro, aby mi stahovalo pomocí geojarry keše nikoli kolem bodu zvoleného ze seznamu keší jako referenční, ale kolem bodu zvoleného jako referenční z panelu - tedy když mám seznam prázdný.
  • 0

#367 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 12:29

Vyjdi z geojarry4.gpp.pas. Tam ke konci najdes radek, kde se vola vlastni geojarry a skladaji se tam parametry za zaklade souradnic prave zpracovavane kesky. Tam je to potreba zmenit na RefX a RefY (ty nazvy pisu z hlavy, je to urcite na webu...) No a to cele je treba premistit z PluginWork treba do PluginStart, aby se to nevolalo pro kazdou kesku dokolecka, ale zavolalo se to jen jednou. Napsal jsem to pochopitelnym zpusobem, nebo jsi z toho jelen? ;)
  • 0

#368 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 12:52

Omlouvám se, ale nepřišel jsem na to, jak si vylistuji všechny keše, které mají např. v názvu "Prague Bridges". Když si dám hledat podle jména, tak to najde vždy první záznam a na další se nedostanu... ... a pak jsem nenašel, jak zjistím, zda má keš nějakou moji poznámku, tedy vylistovat si jen ty, které nějakou mají.
  • 0

#369 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:02

HaLuMa napsal/a:
Vyjdi z geojarry4.gpp.pas. Tam ke konci najdes radek, kde se vola vlastni geojarry a skladaji se tam parametry za zaklade souradnic prave zpracovavane kesky. Tam je to potreba zmenit na RefX a RefY (ty nazvy pisu z hlavy, je to urcite na webu...)

No a to cele je treba premistit z PluginWork treba do PluginStart, aby se to nevolalo pro kazdou kesku dokolecka, ale zavolalo se to jen jednou.

Napsal jsem to pochopitelnym zpusobem, nebo jsi z toho jelen? ;)

Na tohle jsem te chtel zeptat taky... ale nejak sem to nepochopil..:(
Slo by to vice polopaticky...prolamacky...? ;)
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#370 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:14

{$INCLUDE geojarry.config.pas }

function PluginCaption: string;
begin
  Result := 'Download Near Caches';
end;

function PluginHint: string;
begin
  Result := 'Download Caches near reference point';
end;

function PluginFlags: string;
begin
  Result := 'toolbar';
end;

function PluginIcon: string;
begin
  Result :=
    DecodeBase64('Qk32AAAAAAAAAHYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABAAQAAAAAAIAAAAASCwAAEgsAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAgAAAAICAAIAAAACAAIAAgIAAAICAgADAwMAAAAD/AAD/AAAA//8A/wAAAP8A/wD//wAA////AIiP////////iHQEBAQEBA+IcEBAiEBAT4h0BAiZhAQPiHBAiZmYQE+IdAiZmZmED4h3d3iZh3d4iIAAiJmIiIiAB3cAmY///4B3d3CZi/v/B3cHdwmPv78HcAB3CIv7/wd3B3cPv7+/gHd3cPv7+/+AB3cAv7+/v4hwAHd3d3d4');
end;

procedure PluginStart;
begin
  GeoImportBegin;
end;

procedure PluginStop;
begin
  GeoImportEnd;
end;

procedure PluginWork;
var
  gjini: string;
  datadir: string;
  inif: string;
  gjresult: integer;
begin
  if gjUsername = '' then
  begin
    ShowMessage('Please, fill variables in geojarry.config.pas first and restart Geoget!');
    exit;
  end;
  //build GeoJarry.ini
  gjini := '[geojarry]' + CRLF;
  gjini := gjini + 'username=' + gjUsername + CRLF;
  gjini := gjini + 'password=' + gjPassword + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyip=' + gjproxyip + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyport=' + gjproxyport + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyuser=' + gjproxyuser + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxypass=' + gjproxypass + CRLF;
  gjini := gjini + 'maxcount=10' + CRLF;
  datadir := geoget_datadir + '\gjtemp\';
  Forcedirectories(datadir);
  gjini := gjini + 'datadir=' + datadir + CRLF;
  inif := Geoget_datadir + '\gjtemp.ini';
  StringTofile(gjini, inif);
  gjresult := RunExec('"' + Geoget_datadir + '\geojarry.exe" "' + inif + '" list "lat=' + Geoget_RefX + '&lon=' + Geoget_RefY + '"'); 
  case gjresult of
    0:
      begin
        GeoImportDir(datadir);
        DeleteFiles(datadir + '*.*');
     end;
  end;
end;
do poznamkovyho bloku a ulozit jako treba CachesNearRefPoint.ggp.pas
  • 0

#371 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:17

sobikovi napsal/a:
Omlouvám se, ale nepřišel jsem na to, jak si vylistuji všechny keše, které mají např. v názvu "Prague Bridges". Když si dám hledat podle jména, tak to najde vždy první záznam a na další se nedostanu...

... a pak jsem nenašel, jak zjistím, zda má keš nějakou moji poznámku, tedy vylistovat si jen ty, které nějakou mají.

Už se to tu řešilo, stačí nad PRÁZDNÝM seznamem dát ctlr+F Prague Bridges (nebo co chceš jinýho) a vyjede ti seznam právě jen této série.

Co se týče poznámky, tak abych pravdu řekl..to nevím a už několikrát jsem se chtěl taky optat.
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#372 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:25

Qnik napsal/a:
Co se týče poznámky, tak abych pravdu řekl..to nevím a už několikrát jsem se chtěl taky optat.

Odpoved je jednoducha... nijak, nebot jsem proste jeste takovy filtr neudelal. :|
  • 0

#373 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 13:45

mikrom napsal/a:

{$INCLUDE geojarry.config.pas }

function PluginCaption: string;
begin
  Result := 'Download Near Caches';
end;

function PluginHint: string;
begin
  Result := 'Download Caches near reference point';
end;

function PluginFlags: string;
begin
  Result := 'toolbar';
end;

function PluginIcon: string;
begin
  Result :=
    DecodeBase64('Qk32AAAAAAAAAHYAAAAoAAAAEAAAABAAAAABAAQAAAAAAIAAAAASCwAAEgsAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgAAAgAAAAICAAIAAAACAAIAAgIAAAICAgADAwMAAAAD/AAD/AAAA//8A/wAAAP8A/wD//wAA////AIiP////////iHQEBAQEBA+IcEBAiEBAT4h0BAiZhAQPiHBAiZmYQE+IdAiZmZmED4h3d3iZh3d4iIAAiJmIiIiAB3cAmY///4B3d3CZi/v/B3cHdwmPv78HcAB3CIv7/wd3B3cPv7+/gHd3cPv7+/+AB3cAv7+/v4hwAHd3d3d4');
end;

procedure PluginStart;
begin
  GeoImportBegin;
end;

procedure PluginStop;
begin
  GeoImportEnd;
end;

procedure PluginWork;
var
  gjini: string;
  datadir: string;
  inif: string;
  gjresult: integer;
begin
  if gjUsername = '' then
  begin
    ShowMessage('Please, fill variables in geojarry.config.pas first and restart Geoget!');
    exit;
  end;
  //build GeoJarry.ini
  gjini := '[geojarry]' + CRLF;
  gjini := gjini + 'username=' + gjUsername + CRLF;
  gjini := gjini + 'password=' + gjPassword + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyip=' + gjproxyip + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyport=' + gjproxyport + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxyuser=' + gjproxyuser + CRLF;
  gjini := gjini + 'proxypass=' + gjproxypass + CRLF;
  gjini := gjini + 'maxcount=10' + CRLF;
  datadir := geoget_datadir + '\gjtemp\';
  Forcedirectories(datadir);
  gjini := gjini + 'datadir=' + datadir + CRLF;
  inif := Geoget_datadir + '\gjtemp.ini';
  StringTofile(gjini, inif);
  gjresult := RunExec('"' + Geoget_datadir + '\geojarry.exe" "' + inif + '" list "lat=' + Geoget_RefX + '&lon=' + Geoget_RefY + '"'); 
  case gjresult of
    0:
      begin
        GeoImportDir(datadir);
        DeleteFiles(datadir + '*.*');
     end;
  end;
end;

Dokonle blbuvzodrne... diky.. ale - neni to mnevzdorne..
At delam co delam - dokonce misto smajliku jsem dal i spravne zavorky (snad), tak se mi v Geogetu tohle jako plugin nezobrazuje... :(
  • 0

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#374 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 15:58

Qnik napsal/a:
Už se to tu řešilo, stačí nad PRÁZDNÝM seznamem dát ctlr+F Prague Bridges (nebo co chceš jinýho) a vyjede ti seznam právě jen této série.

Uf, to by mně nenapadlo hledat nad prázdným seznamem. Kde nic není, nemůžu ani nic najít.. :o Fakt GG má řadu špičkových specialit.

Ta poznámka je taky fajnová. Napsal jsem si k některým keškám bonusová čísla a teď nevím, jak je najít... tedy vyfiltrovat si keše, kde je poznámka. Položku poznámka nelze ani v sloupcích zobrazit... GSAK má aspoň u keše kde je poznámka ikonku, takže je to na první pohled vidět, jde podle té položky třídit (ano/ne), vyhledávat a kliknutím na ikonku hned poznámku upravovat. Prostě user friendly..B)
  • 0

#375 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:14

sobikovi napsal/a:

Qnik napsal/a:

Uf, to by mně nenapadlo hledat nad prázdným seznamem. Kde nic není, nemůžu ani nic najít.. :o Fakt GG má řadu špičkových specialit.

Ta poznámka je taky fajnová. Napsal jsem si k některým keškám bonusová čísla a teď nevím, jak je najít... tedy vyfiltrovat si keše, kde je poznámka. Položku poznámka nelze ani v sloupcích zobrazit... GSAK má aspoň u keše kde je poznámka ikonku, takže je to na první pohled vidět, jde podle té položky třídit (ano/ne), vyhledávat a kliknutím na ikonku hned poznámku upravovat. Prostě user friendly..B)

Ja mam kese s poznamkou modrym pismem...takze aspon nejake odliseni...
  • 0

#376 Pitrus

Pitrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:26

sobikovi napsal/a:

... GSAK má aspoň u keše kde je poznámka ikonku, takže je to na první pohled vidět, jde podle té položky třídit (ano/ne), vyhledávat a kliknutím na ikonku hned poznámku upravovat. Prostě user friendly..B)

Sobiku tebe nenapada veci :D Ty zes byl programator? Co jsi prosimte naprogramoval?
U kesi, kde je poznamka, je oznaceni ve sloupci Status a muzes si kese podle toho taky radit.

Kdyz se ti GeoGet nezda dostatecne user friendly, tak ho jednoduse nepouzivej. Proste si kup GSAK a je, ne?
  • 0

#377 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:27

modre mame kesky s poznamkou vsichni co frcime na GeoGetu.. a jinak si zkuste seradit kese podle sloupce "Status", ne?
  • 0

#378 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:43

brazajar napsal/a:

mikrom napsal/a:

Dokonle blbuvzodrne... diky.. ale - neni to mnevzdorne..
At delam co delam - dokonce misto smajliku jsem dal i spravne zavorky (snad), tak se mi v Geogetu tohle jako plugin nezobrazuje... :(

mas to tady http://mikrom.cz/ind...hp?docs&file=88, v GG se to ukaze.. ale nevim.. me skoci rovnou ta tabulka o importu..

jinak GeoGet2 mas? pod verzi 1 to asi nepujde
  • 0

#379 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 658 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:53

HaLuMa napsal/a:
Vyjdi z geojarry4.gpp.pas. Tam ke konci najdes radek, kde se vola vlastni geojarry a skladaji se tam parametry za zaklade souradnic prave zpracovavane kesky. Tam je to potreba zmenit na RefX a RefY (ty nazvy pisu z hlavy, je to urcite na webu...)

No a to cele je treba premistit z PluginWork treba do PluginStart, aby se to nevolalo pro kazdou kesku dokolecka, ale zavolalo se to jen jednou.

Napsal jsem to pochopitelnym zpusobem, nebo jsi z toho jelen? ;)

Jsem z toho jelen, ale to neznamená, žes to nenapsal pochopitelným způsobem ;)

A teď vážně - zítra po obědě budu mít čas, zkusím a uvidím.
  • 0

#380 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2008 - 19:22

Na Bonus cisla jsem si udelal samostatny tag, takze najit ty s bonusovym cislem neni problem.

To sobik Vyhledvat v prazdnem seznamu je fakt blbost. Ovsem, kdyz si uvedomis, ze nevyhledavas v seznamu, ale v databazi a ten seznam je jen okynko do databaze, uz to takova blbost neni. Navic HaLuMa mi prislibil dodelani moznosti skocit na dalsi vyhledanou (oznacenou) kesku po hledani (Ctrl+F), kdy jich vyhovuje vice. Coz tvuj problem vyresi (ovsem je otazkou, kdy se k tomu dostane, ale nehonil bych ho, ma toho dost a toto je malickost, ktera se da obejit jinym postupem).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama