Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#381 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 753 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 19:41

mikrom napsal/a:

brazajar napsal/a:

mikrom napsal/a:
do poznamkovyho bloku a ulozit jako treba CachesNearRefPoint.ggp.pas

Dokonle blbuvzodrne... diky.. ale - neni to mnevzdorne..
At delam co delam - dokonce misto smajliku jsem dal i spravne zavorky (snad), tak se mi v Geogetu tohle jako plugin nezobrazuje... :(

mas to tady http://mikrom.cz/ind...hp?docs&file=88, v GG se to ukaze.. ale nevim.. me skoci rovnou ta tabulka o importu..

jinak GeoGet2 mas? pod verzi 1 to asi nepujde

Ano, GeoGet2 mam...a tvoje verze z odkazu funguje. Diky...!!!!
  • 0

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon

#382 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 20:31

To sobik Vyhledvat v prazdnem seznamu je fakt blbost. Ovsem, kdyz si uvedomis, ze nevyhledavas v seznamu, ale v databazi a ten seznam je jen okynko do databaze, uz to takova blbost neni. Navic HaLuMa mi prislibil dodelani moznosti skocit na dalsi vyhledanou (oznacenou) kesku po hledani (Ctrl+F), kdy jich vyhovuje vice. Coz tvuj problem vyresi (ovsem je otazkou, kdy se k tomu dostane, ale nehonil bych ho, ma toho dost a toto je malickost, ktera se da obejit jinym postupem).[/quote]

Ano, presne tak. Jak vyhledavani, tak filtrovani je jen zpusob, jakym se provede vyber kesi z databaze, a ten vyber se pak zobrazi. To, co se zobrazuje, je vzdy vlastne jen takova reserse nad databazi. Neni to nic exotickeho, takto pracuji snad vsechny dospelejsi databazove systemy. Ale to programatori zcela jiste vedi.

Ostatne, Sobiku, prave toto je na webu popsano prijnejmensim na dvou mistech, vcetne takoveho toho dokumentu 'jak zacit'!

A i kdybys to necetl, tak staci pouzit selsky rozum. Ony ty ikonky a volby v menu se zaktivnuji a povoluji podle toho, jestli dana volba v danou chvili ma ci nema smysl. A i dkyz mas seznam prazdny, tak ikonky pro vyhledavani jsou jedny z mala (!), ktere zustanou aktivni.

P.S.
Ta funkce skoku na dalsi oznaceny zaznam je v pracovni verzi jiz hotova. ;)
  • 0

#383 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 20:45

Pitrus napsal/a:
Kdyz se ti GeoGet nezda dostatecne user friendly, tak ho jednoduse nepouzivej. Proste si kup GSAK a je, ne?

Ale on Sobik GSAK davno koupeny ma. Jen kdyz se nudi, a nevi roupama co by, tak ma potrebu mi dokazovat, ze tak debilni program, jakym Geoget bezesporu je, nema vubec cenu pouzivat. :D

Mozna si jen podvedomne hleda zaminky, aby se vnitrne ujistil, ze koupe GSAKu nebyly vyhozene prachy. :P
  • 0

#384 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 21:02

Ale kdyz uz se tu nakousla ta poznamka... ano, GSAK ma mozna hezky resenou poznamku, ale tim to take konci! Chces-li si poznamenat vice na sobe nezavislych veci, jsi nahrany. Leda ze to vsechno splacas dohromady a pak v tom fulltextove hledas... Ano, je tam par poli v databazi, kam se da neco poznamenat, a kdyz se objevi nove pole, hnedka se tu v diskuzich kouma, co vsechno uzitecneho by se do toho noveho pole dalo nacpat. (Viz. treba diskuze ohledne cleneni na okresy, a kam tu informaci nacpat...) B) Oproti tomu Geoget ma propracovany a zcela univerzalni system tagu, pomoci ktereho si kdokoliv a kdykoliv prida 'pole' jake chce, coz umoznuje poznamky kategorizovat, velmi efektivne filtrovat, zobrazovat jako pridane sloupce v seznamu, atd. Ale tim u Geogetu nekoncime. Ke kazde kesce se da prilozit libovolne mnozstvi souboru, ba dokonce i clenene do slozek. To umoznuje si ke kesi poznamenat mnohem vic, nez jen paradkovou textovou poznamku... U prilozenych souboru jdeme dokonce jste dal... ale to si necham jako jedno z mnoha prekvapeni v hnedka pristi verzicce geogetu2. :D
  • 0

#385 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 22:42

HaLuMa napsal/a:

Pitrus napsal/a:
Kdyz se ti GeoGet nezda dostatecne user friendly, tak ho jednoduse nepouzivej. Proste si kup GSAK a je, ne?

Ale on Sobik GSAK davno koupeny ma. Jen kdyz se nudi, a nevi roupama co by, tak ma potrebu mi dokazovat, ze tak debilni program, jakym Geoget bezesporu je, nema vubec cenu pouzivat. :D
Mozna si jen podvedomne hleda zaminky, aby se vnitrne ujistil, ze koupe GSAKu nebyly vyhozene prachy. :P

Ano GSAK mám koupený, protože prostě je to kvalita a jistota a v době, když jsem začínal hledat, GG ještě neexistoval. Vydaných peněz nelituji a nebudu... dnes mají kačeři alternativu a to je dobře. Znovu opakuji, za GG je hromada dobré práce.

Myslel jsem, že to Haluma už konečně pochopil... já nemám potřebu používat GG, ale jelikož mám na jednom počítači GSAK a na druhém GG, mohu nádherně srovnávat jejich možnosti a fíčury. Tedy jednu operaci provedu v GSAKu a pak ji chci udělat v GG a ono to zatím bohužel většinou nejde nebo to jde šíleně krkolomně.

Pro mně jako projektového manažera a dřívějšího programátora uživatelských rozhraní bylo a je vždy zásadní pro práci zpětná vazba od uživatelů. Na GG se snažím dívat ne jako programátor, ale jako běžný uživatel který si program nainstaloval a chce ho používat...
  • 0

#386 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 22:44

Pitrus napsal/a:
Sobiku tebe nenapada veci :D Ty zes byl programator? Co jsi prosimte naprogramoval?
U kesi, kde je poznamka, je oznaceni ve sloupci Status a muzes si kese podle toho taky radit.

To máš pravdu... co je sloupec STatus? V žádné dokumentaci jsem jeho význam nenašel, takže nevím jak mám třídit a hledat podle sloupce status .... najdi záznamy kde je tečka a kroužek ??? Grrrr Fajn, seřadil jsem si kešky podle puntíků, no a co.... co to znamená. co je čárka, co je puntík, co je tečka... mám se učit morseovku? kde je to popsaný co to je... nikde!
  • 0

#387 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 22:47

HaLuMa napsal/a:Ostatne, Sobiku, prave toto je na webu popsano prijnejmensim na dvou mistech, vcetne takoveho toho dokumentu 'jak zacit'!

A i kdybys to necetl, tak staci pouzit selsky rozum. Ony ty ikonky a volby v menu se zaktivnuji a povoluji podle toho, jestli dana volba v danou chvili ma ci nema smysl. A i dkyz mas seznam prazdny, tak ikonky pro vyhledavani jsou jedny z mala (!), ktere zustanou aktivni.

P.S.
Ta funkce skoku na dalsi oznaceny zaznam je v pracovni verzi jiz hotova. ;)

- v jaké dokumentaci? Nikde jsem nic nenašel...
- selský rozum? nad prázdnou stránkou dát "Search..", nad čím.. jako uživatel chci vidět data... ta prázdná stránka je uživatelsky nesmyslná
- doprogramovat vyhledat další tedy F3 v další pracovní verzi? Mám dojem, že takové věci jsou standardem..
  • 0

#388 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 22:54

HaLuMa napsal/a:
Ale kdyz uz se tu nakousla ta poznamka... ano, GSAK ma mozna hezky resenou poznamku, ale tim to take konci! ....

Omlouvám se, ale jak přidat TAG (co je to tag?) jsem nenašel. Vždy narazím jen na editovat TAG... jediné co jsem našel je přidat poznámku a to je všechno.

... obdivuji tě, jak v klidu vyvoláváš GG že je best of...
  • 0

#389 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 23:08

sobikovi napsal/a:
Myslel jsem, že to Haluma už konečně pochopil... já nemám potřebu používat GG, ale jelikož mám na jednom počítači GSAK a na druhém GG, mohu nádherně srovnávat jejich možnosti a fíčury. Tedy jednu operaci provedu v GSAKu a pak ji chci udělat v GG a ono to zatím bohužel většinou nejde nebo to jde šíleně krkolomně.

A proc by proboha mel Geoget delat vsechno stejne jako GSAK? jaky by k tomu mel byt duvod? kdyz to dozenu k absurdnosti, tak by tu byla kopie GSAKu... to by bylo mrhani casem!

Geoget resi vsechno jinym zpusobem nez GSAK, takze je zcela nesmyslne se s nim snazit stejnym zpusobem i pracovat.

Dokud toto nepochopis, bude ti to pripadat nelogicke. Ono to plati totiz i obracene... pokud by ses v GSAK pokousel delat veci, ktere ti v Geogetu prijdou logicke a prirozene, take bys krute narazil.
  • 0

#390 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 23:11

sobikovi napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
Ale kdyz uz se tu nakousla ta poznamka... ano, GSAK ma mozna hezky resenou poznamku, ale tim to take konci! ....

Omlouvám se, ale jak přidat TAG (co je to tag?) jsem nenašel. Vždy narazím jen na editovat TAG... jediné co jsem našel je přidat poznámku a to je všechno.
... obdivuji tě, jak v klidu vyvoláváš GG že je best of...

Není tam edit TAG, ale TAGs. Prostě to vyvolá editor TAGů - a tam je můžeš přidávat, mazat,...
Věřím, že jako původní uživatel GSAK si na GG nemůžeš zvyknout. Má o hodně jinou filosofii. Já jsem začal zkoušet oba najednou a byl problém se rozhodnout. Každý má svoje, používat oba stejně dobře asi nejde.

• 0

#391 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 23:12

sobikovi napsal/a:

Tak to uz, s prominutim, zamerne kecas! Mohl jsi najit maximalne tak 'editovat poznamku', coz kupodivu znamena nejen jeji editaci, ale take jeji pridani a smazani.

Podle uplne stejneho modelu ti editace tagu umozni nejen editovat, ale take pridavat ci mazat. Coz bys zjistil, kdyby ses uracil na tu volbu kliknout.

Naprosto nechapu, proc v pripade poznamky jsi uzivani pochopil, ale u tagu je to pro tebe neprekonatelny problem?
  • 0

#392 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2008 - 23:22

sobikovi napsal/a:
- v jaké dokumentaci? Nikde jsem nic nenašel...
- selský rozum? nad prázdnou stránkou dát "Search..", nad čím.. jako uživatel chci vidět data... ta prázdná stránka je uživatelsky nesmyslná
- doprogramovat vyhledat další tedy F3 v další pracovní verzi? Mám dojem, že takové věci jsou standardem..

No promin, ale na Geogetim webu tech stranek zase tolik neni, a mas tam i fulltexove vyhledavani. Naposledy, kdyz jsi mel prudivou, jsi vytykal, ze neco neni alespon na webu. Tohle na webu je, ale tobe to stejne nestaci, ze?

Prazdna stranka s 'resersi' vybranych (!) zaznamu me prijde naprosto logicka a umoznuje mi delat veci, na ktere se s zadnym database-gridem nezmuzes. To je proste zobrazeny vyber. Kdyz nemas nic vybrano, tak je vcelku prirozene PRAZDNY.

Ano, uzivatel chce videt data, tak at si rekne jaka data chce videt, a ony se mu tam ukazou. Vsechny profesionalni informacni systemy takto pracuji. Predstava, jak na uzivatele vyplivnu desetitisice zaznamu najednou, je totiz zcela nesmyslna. To je jako ten uzivatel bude vsechny cist? Nebo si bude scrollovat desitky stranek nekam jinam? To je mrhani pocitacovymi i lidskymi zdroji. Takto se uz davno databazove aplikace nedelaji, coz bys mel zrovna ty moc dobre vedet!

A k te F3... mozna jako manager mas pocit, ze standardni veci se na svete proste vyskytuji samy od sebe, aniz by je nekdo musel naprogramovat? Dosud tam takova vec nebyla, protoze nebyla potreba! Pridal jsem ji tam z toho duvodu, ze jsem o tuto funkci byl slusne pozadan.
  • 0

#393 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 632 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 1:10

Navrhuji novou fíčuru pro tohle forum; Uzamknout tohle forum pro konkrétní uživatele, testovací králík bude Sobík. Uleví se řadě lidí, hlavně Halumovi. A pro Sobíka: myslím, že nikdo, kdo aktivně používá GG, nezaměstnává Halumu tolik co ty, který si s ním jen hraješ. Tebou tolik omílané F3 se řešilo o pár stránek dál, Haluma to přislíbil, tak proč to sem zase taháš? Uzamknout pro Sobíka, který místo rejpání do GG bude třeba dělat něco smysluplnějšího, (např lovit keše, luštit mysterky po celé ČR, pořádat megaevent nebo aspoň kecat pořadatelům jak by měl vypadat jejich coin.) Howgh
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#394 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 7:46

Pěkně jste se rozjeli, že než jsem to přečet, ty vaše hádky..tak jsem zapoměl na co jsem se chtěl zeptat:-( Ach jo. Všichni víme, že haluma pro nás dělá to co umí a to co potřebujem. Taky znám lidi, kterej na GSAK nedaj dopustit a nechápou jak můžu používat něco co není prověřený dlouhodobou praxí. Ale co, GG jsem nainstaloval naučil jsem se v něm co jsem potřeboval, exporty si upravil jak jsem potřeboval a když jsem nevěděl tak HaLuMa vždycky ochotně poradil. Nikomu GG necpu a nikdo mě necpe GSAK (ikdyž:-) ) Ha..už jsem si vzpoměl, můžu se někde dočíst jak přesně teď funguje offline export? V mých představách je to asi takto: Pokud otvírám nějakou cache, tak se obrázky, listing a mapy stáhnou do složky GG/data/offline, kde se uchovávají a případně se mění listing pri zmeně? Pokud dám stahovat nějaký výber a dám ho stahovat do jinýho adresáře..co se stane? Všechno se uloží do toho adresáře a zároveň se to ukládá do offline složky? A co když za pár dní udělám zvětšenej výběr toho co už jsem dělal dříve a dám to uložit do stejné složky jako předtím (nezaškrtnu všechno smazat) Předpokládám, že to bude rychlejší, protože GG už nebude stahovat obrázky a listingy všech pixel, ale jen těch co v té složce chybí?? Jak moc se pletu? Já jen kvůli tomu abych věděl s jakým časem mám kdy počítat, jak moc mi to zabere. Díky Q
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#395 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 7:49

Arogant napsal/a:
Navrhuji novou fíčuru pro tohle forum;
Uzamknout tohle forum pro konkrétní uživatele, testovací králík bude Sobík.

:-) Tak to má být, jen si někdo dovolí mít jiný názor, postoj a nedej Bože kritizovat Boží dílo, bude nejlepší ho zatratit... Vpřed soudruzi k té zaslíbené zemi...
  • 0

#396 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 8:17

sobikovi napsal/a:
Tedy jednu operaci provedu v GSAKu a pak ji chci udělat v GG a ono to zatím bohužel většinou nejde nebo to jde šíleně krkolomně.

Toto je zcestna myslenka. Ani 2 verze tehoz programu od tehoz vyrobce nemuseji mit stejne vyvolavane stejne funkce. (Krasnou ukazkou budiz treba M$ se svym Wordem nebo Visual Studiem. Proc by to melo plati u dvou ruznych program pracujicich jinak? Ano, mohou mit stejne funkce ve svem vysledku, ale ne ve svem principu a vyvolani.

Kazdy program, chces-li jej smysluplne pouzivat, musis pochopit. Zpetna vazba od uzivatelu je vyborna vec, ale nesmi byt mimo misu a musi byt tak trochu konstruktivni. Opet ze sve zkusenosti: jestlize nejaky uzivatel ma 20x nesmyslne poznamky, dalsi jeho smysluplna me stejne vytoci a vetsinou ji budu ignorovat.

Klidne napis, ze nevis jak udelat to nebo ono, ze nevis, kde byses neco docetl, ale pokus se vynechat utocny ton, nebo to, co za nej muze byt povazovano (z reakci zde muzes videt, ze asi ne jen HaLuMou). Pokud mas problem s timto forem, klidne to posli mne pres SZ, co budu vedet, rad odpovim.

Psani dokumentace je vec nezazivna a vetsinou opozdena proti aplikaci (to ale urcite vis sam), mozna by stalo za to jednou ucelene napsat, cemu nerozumis, co nemuzes najit a podobne. HaLuMa udelal moznost uzivatelum doplnovat dokumentaci, tak to tam treba "nekdo" doplni.

A opravdu, jiz asi potreti, prosim, bez osobnich invektiv a jedovatosti. Ty preci na nic nepotrebujeme a nicemu neprospivaji.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#397 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 9:14

sobikovi napsal/a:
:-) Tak to má být, jen si někdo dovolí mít jiný názor, postoj a nedej Bože kritizovat Boží dílo, bude nejlepší ho zatratit... Vpřed soudruzi k té zaslíbené zemi...

Ty jsi nekdy neco kritizoval? Toho jsem si opravdu nejak nevsiml! Mozna mas na mysli to, jak vzdycky zacnes vykrikovat, ze Geoget je blby, protoze neco nedela stejne jako GSAK?

Je to asi stejne prinosne, jako kdybych zacal do fora GSAKu vykrikovat, ze GSAK je naprosto uzivatelsky neprivetivy, protoze kdyz v Geogetu zmacknu ikonku pro zobrazeni cachemapy, tak se mi cachemapa ukaze. Ale v GSAK nic takoveho neni! Fuj, osklivy a uzivatelsky neprivetivy program ten GSAK je! :o

Vrcholem tveho nesmyslneho tazeni proti Geogetu je tvoje vcerejsi perla, to ja jsi nam vysvetloval, ze vyhledavani nad prazdnym okenkem pro zobrazeni vysledku hledani je z uzivatelskeho hlediska nesmyslne. :D
  • 0

#398 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 9:21

Ja myslim ze nejucinnejsi bude pasivni resistence, proste sobika ignoruj. Ja se jenom modlim, aby nezacal stourat do GgStatu.
  • 0
MaFa

#399 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 9:36

Qnik napsal/a:
Ha..už jsem si vzpoměl, můžu se někde dočíst jak přesně teď funguje offline export?

V mých představách je to asi takto: Pokud otvírám nějakou cache, tak se obrázky, listing a mapy stáhnou do složky GG/data/offline, kde se uchovávají a případně se mění listing pri zmeně? Pokud dám stahovat nějaký výber a dám ho stahovat do jinýho adresáře..co se stane? Všechno se uloží do toho adresáře a zároveň se to ukládá do offline složky? A co když za pár dní udělám zvětšenej výběr toho co už jsem dělal dříve a dám to uložit do stejné složky jako předtím (nezaškrtnu všechno smazat) Předpokládám, že to bude rychlejší, protože GG už nebude stahovat obrázky a listingy všech pixel, ale jen těch co v té složce chybí??

To se ma tak... zacneme s tim, ze zadny mirror folder neni zvoleny:

V offline adresari se postupne salatuji aktualni verze listingu, obrazku a mapicek, a to od vseho, na co se sahne.

Pokud vyberes nejakou skupinu kesi, a udelas pro ne offline export, tak prvni co se vzdycky udela, je, ze se u teto mnoziny kesi zaktualizuji informace v offline adresari. V dalsim kroku se vygeneruji prohlizeci indexy. Ty se generuji opet jen a jen podle informaci o kesich, ktere byly vybrany.

Takze priklad, mas vybranou jen jednu kesku, das offline export, tak se zaktualizuje jen tahle jedna keska, v indexu bude jen tahle jedna keska, ackoliv zbytek offline adresare bude obsahovat stara data vsech pred tim sahnutych kesek.

Aby to bylo k necemu dobre, tak je potreba prave ten mirror folder. Ten zpusobi, ze kesky, ktere se aktualizuji (tedy ty, ktere byly vybrany), se zaroven zkopiruji do tohoto druheho adresare.

Pokud ovsem ten druhy adresar jiz obsahuje nejaka data, tak to byl krok z blata do louze, nastava stejna situace, jako u hlavniho offline adresare! proto je tam volba, ze se ten druhy adresar pred operaci vymaze. Tim se zajisti, ze pak bude obsahovat jen a jen data o kesich, ktere byly vybrany. Nic vic.

Takze to nesmazani mirror adresare se hodi tehdy, kdyz aktualizujes stejna data. Tam te netrapi, ze ti tam pripadne zustane par kesek navic, tedy ty, ktere byly mezitim archivovane. Ty ti mista moc nezaberou. Jakmile se generuje uplne jina oblast, je treba ten mirror adresar smazat, protoze jinak titam zustanou vsehcny kesky z te jine oblasti, ktera tam byla vygenerovana pred tim.

Finta je v tom, ze tech mirror adresaru muzes mit kolik chces. Takze kdyz naprikald cast generujes dve oblasti, muzes mit pro kazdou oblast svuj mirror. ;) Dalsi finta je v tom, ze ten mirror adresar muze byt rovno treba karta pro PDAcko, tazke se ti to tam tim rovnou nakopiruje.

A treti finta je vom, ze se obsah toho mirror adresare necha zakompilovat do CHM souboru. Ten pri kompilaci proleza vsechny odkazy, co v listingu najde. To je duvod, proc to jde delat jen nad mirror adresarem. Jinak by se ti totiz, diky odkazum na okolni kese na konci listingu, tam tam vzdy zahrnulo uplne vsechno, co v tom adresari existuje.

Napsal jsem to srozumitelne? kdyztak se klidne jeste optej.
  • 0

#400 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2008 - 11:10

Škoda že někteří nechápou, co je to konstruktivní kritika. Místo toho, aby někdo napsal je to tak a tak, nebo najdeš to tam a tam navážíte se zcela zbytečně do mého přístupu. Chápu, že dvě verze jednoho programu nemusí být stejné a dva různé programy nebudou nikdy stejné. Vždy jsem se na GG díval a dívat budu jako na druhý program, alternativu a vždy ve světle "Proč bych měl opustit Windows a jít na Linux". A jelikož jsem s tím programem nikdy nepracoval, pak je to i pohled úplně nového uživatele, který si něco nainstaloval, chce to vyzkoušet. Ano v jednom programu najde help, dokumentaci, intuitivní vedení... v druhém... domyslete si to. Je zajímavé si vlákna k GG pročítat, je zajímavé že pokus se objeví nový uživatel, pak se ptá stále na stejné věci... není to taky vizitka? Nechme těch zbytečných útoků, pojdme vylepšovat GG ;)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama