Geoget 2
Publikováno 01 January 2009 - 22:09
Publikováno 01 January 2009 - 22:20
Koukám, že jsou popsány změny ve verzi 2.0.20 ale na stažení je zatím jen 2.0.19.. kdypak bude ta dvacítka?Niraj napsal/a:
Po upgrade z 2.0.17 na 2.0.19 mi z nabídky zmizela možnost spustit makro "geoPOI" - makro pro tříděný export keší a v abídce exportů i tomu odpovídající export.
Díky za případnou radu.
Publikováno 01 January 2009 - 22:23
Publikováno 02 January 2009 - 7:51
Niraj napsal/a:
Po upgrade z 2.0.17 na 2.0.19 mi z nabídky zmizela možnost spustit makro "geoPOI" - makro pro tříděný export keší a v abídce exportů i tomu odpovídající export.
Díky za případnou radu.
Syntakticka chyba, chybi tam strednik na dvou mistech. Presne to nenapisu, nemam tu GG, ale kontrolou syntaxe to jse najiti - i kdyz uznavam, cislovani zarku s chybou je pekny zmatek, pokud jsou nejake soubory includovany. A tady se includuji jeste navic do sebe vzajemne 2 dalsi.
Halumo, prosim, neslo by s tim cislem radku s chybou neco udelat?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 January 2009 - 9:02
A nebylo by tedy dobré k té "rozpracované" verzi napsat "V přípravě..."? A taky mi nefunguje ověření aktuální verze, nahlásí to že nelze kontaktovat aktualizační server.. Link a web atd. normálně funguje.HaLuMa napsal/a:
..az ji pustim. Zmeny si tam totiz pisu postupne, abych pak nemusel premyslet, co ze jsem tam vsechno udelal.
Publikováno 02 January 2009 - 9:16
gord napsal/a:
Syntakticka chyba, chybi tam strednik na dvou mistech. Presne to nenapisu, nemam tu GG, ale kontrolou syntaxe to jse najiti - i kdyz uznavam, cislovani zarku s chybou je pekny zmatek, pokud jsou nejake soubory includovany. A tady se includuji jeste navic do sebe vzajemne 2 dalsi.
To je velmi obtizne, protoze vsechny soubory, vcetne tech vkladanych, projdounejprve preprocesem, kteryms e vygeneruje vysledny zdrojak, a ten se teprve posle do prekladace, ktery odhali chybu. A zpetne dopatrani se, kde ta chyba presne lezi, je tak hodne problematicke.
Publikováno 02 January 2009 - 9:19
No dobra...sobikovi napsal/a:
A nebylo by tedy dobré k té "rozpracované" verzi napsat "V přípravě..."?
To ma pravdu, mam tam chybu v nastavovani proxy. Nastavuje se tam, i kdyz je proxy v konfiguraci vypnuta. Pokud smazes v konfiguraci adresu proxy serveru, bude to fungovat.sobikovi napsal/a:
A taky mi nefunguje ověření aktuální verze, nahlásí to že nelze kontaktovat aktualizační server.. Link a web atd. normálně funguje.
Publikováno 02 January 2009 - 9:24
Publikováno 02 January 2009 - 9:33
sobikovi napsal/a:
Jinak jsem koukal na novou volbu přidání nadmořské výšky. Jak to funguje? Tedy odkud bere tu informaci. Jde to hrozně pomalu. Když přidám nějaké nové kešky, bude to hledat info o nadmořské výšce jen u těchto nebo zase u všech?
Viz. http://www.geocachin...&thread_id=9511 ...hned prvni prispevek odpovida na vse.
Publikováno 02 January 2009 - 9:59
HaLuMa napsal/a:
gord napsal/a:
To je velmi obtizne, protoze vsechny soubory, vcetne tech vkladanych, projdounejprve preprocesem, kteryms e vygeneruje vysledny zdrojak, a ten se teprve posle do prekladace, ktery odhali chybu. A zpetne dopatrani se, kde ta chyba presne lezi, je tak hodne problematicke.
Nestacilo by jen odecist pocet radku vlozeneho souboru? Uz to by byl uspech. Ja to ted resim tak, ze si vsechno 'vepisu' do jednoho souboru a ten prozenu kontrolou. Pak ta cisla radku sedi.
GeoGet:
Publikováno 02 January 2009 - 10:01
Aha, díky. Funguje to dobře i když o těch hodnotách mám pochybnosti. No aspon orientačně se to hodí...HaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Jinak jsem koukal na novou volbu přidání nadmořské výšky. Jak to funguje? Tedy odkud bere tu informaci. Jde to hrozně pomalu. Když přidám nějaké nové kešky, bude to hledat info o nadmořské výšce jen u těchto nebo zase u všech?
Viz. http://www.geocachin...&thread_id=9511 ...hned prvni prispevek odpovida na vse.
Publikováno 02 January 2009 - 11:03
gord napsal/a:
Nestacilo by jen odecist pocet radku vlozeneho souboru? Uz to by byl uspech. Ja to ted resim tak, ze si vsechno 'vepisu' do jednoho souboru a ten prozenu kontrolou. Pak ta cisla radku sedi.
To by jiste stacilo, byli-li bych to ja, kdo tam ty soubory vklada. A do prepisovani toho skriptovaciho enginu se mi skutecne nechce.
Publikováno 02 January 2009 - 12:20
GeoGet:
Publikováno 02 January 2009 - 16:07
Publikováno 02 January 2009 - 18:02
Publikováno 02 January 2009 - 18:20
Publikováno 02 January 2009 - 19:05
Publikováno 02 January 2009 - 19:59
PetrX napsal/a:
Je nějak v makrech definována proměnná TAG? Hledám, hledám, ale nenacházím. Konkrétně se mi jedná o to, že mám v GG2 tag s označením Elevation a rád bych ho vložil do svého exportního makra, ale nevím jak jej definovat.
Neni to promenna, ale vlastnost toho GC.
Takze neco jako:
s := GC.TagValues('Elevation');
PetrX napsal/a:
Ještě jsem nějak nenašel obdobu GC.TypeID (jednopísmené označení) pro velikost schránky. Existuje něco takového?
Clovece, neni. Ale asi by mela byt, pridelam.
Publikováno 02 January 2009 - 20:04
elese napsal/a:
Vážení, prosím o radu.
Používám GeoGet (2.0.19.401) ale negunguje mi filtr nalezených (Found) keší.
Přitom v minulých verzích tento filtr bez problémů fungoval.
Keše stáhnu pomocí Skrýšotlače (poslední verze), uložím do GPX souboru a ten pak do GeoGetu importuji.
Děkuji za reakci.
Spise ti jde o oznacovani nalezu, nez o filtr nalezu, ne?
Nalez se ti z GPX oznaci jen tehdy, pokud je tam u kesky i tvuj 'Found It' log. To predpoklada, ze mas v konfiguraci geogetu nastavene spravne tvoje jmeno, a ze v datech ze Skrysotlace ten log bude!
Publikováno 02 January 2009 - 20:16
ProKesTom napsal/a:
Makro geoPOI opraveno. Stahujte zde: http://geoget.ararat...ra_gg2_v1.3.zip
Supr, díky, už to jede.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů