Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#581 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 9:50

sobikovi napsal/a:
Teď koukám na to, že existuje i makro na přidání známky, nicméně já ho na liště ani v seznamu nevidím... jen ikony pro stažení a nahrání hodnocení... Když makro dám do debugeru, tak hlásí že je OK, ale na liště není :o

To makro je zobrazeno v listingu kesky (jmenuje se *.ggc.pas). Musis si jej napred zobrazit a pak mas v hornim radku mezi makry i to na prorazeni znamky kesce.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#582 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 9:54

V GG mame ted radu "novych" typu kesi, ale v dialogu pro tvorbu filtru jich cca polovina z celkoveho mnozstvi chybi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#583 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 10:15

gord napsal/a:
To makro je zobrazeno v listingu kesky (jmenuje se *.ggc.pas). Musis si jej napred zobrazit a pak mas v hornim radku mezi makry i to na prorazeni znamky kesce.

Aha, juknu se na to. No asi by bylo praktičtější, kdyby bylo dosažitelné i ze seznamu, natahování listingu keše je zbytečný krok na víc. A taky by se asi hodilo, kdyby šlo hromadně nastavovat známku, tedy v seznamu si označím keše kterým chci dát nějakou známku a pak pustím makro. Zpětně hodnotit několik stovek keší otvíráním listingu je fakt zdlouhavý a nastartování projektu "hodnocení" to moc nepřidá.
  • 0

#584 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 10:58

gord napsal/a:
V GG mame ted radu "novych" typu kesi, ale v dialogu pro tvorbu filtru jich cca polovina z celkoveho mnozstvi chybi.

Tak třeba všechny typy eventu patří do kolonky Event, Project APE je special.
Nevím kam spadá Adventure maze, budu se muset podívat
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#585 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 11:16

Czecho Cowboy napsal/a:

gord napsal/a:

Dovolím si nesouhlasit, v PQ taky nemáš uvedeno "events" ale hezky všechny tři typy vyjmenovaný... atd. Takže dle mého je třeba zrušit kategorii "speciální" a přidat zaškrtávátka pro VŠECHNY typy keší. Slučování je nesmysl.
  • 0

#586 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 11:49

sobikovi napsal/a:
Takže dle mého je třeba zrušit kategorii "speciální" a přidat zaškrtávátka pro VŠECHNY typy keší. Slučování je nesmysl.

A nebo tak, že v případě odškrtnutí Special se tam objeví nový sloupec, kde si budeš moct definovat, které chceš, a které ne.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#587 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 11:51

sobikovi napsal/a:
Jak se zbavím pluginu test? Smazal jsem makra snad všude a vždy když spustím GG, tak je tam zpátky..:@

smaz jej z distdata slozky v instalacnim adresari.
  • 0

#588 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 11:54

... a nebo se taky na vas mohu vykvajznout. tech specielnich druhu kesi je co by na prstech spocital, to mi skutecne nestoji za tu praci rozlisovat. Myslim, ze mam na praci opravdu dulezitejsi veci!
  • 0

#589 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 11:55

Czecho Cowboy napsal/a:

... az vubec nejaky najdes... :D
  • 0

#590 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 11:59

sobikovi napsal/a:
Aha, juknu se na to. No asi by bylo praktičtější, kdyby bylo dosažitelné i ze seznamu, natahování listingu keše je zbytečný krok na víc. A taky by se asi hodilo, kdyby šlo hromadně nastavovat známku, tedy v seznamu si označím keše kterým chci dát nějakou známku a pak pustím makro. Zpětně hodnotit několik stovek keší otvíráním listingu je fakt zdlouhavý a nastartování projektu "hodnocení" to moc nepřidá.

Aha, takze ty odsuzujes system jen proto, ze ti prvni verze pokusnych maker nevyhovuje?

Jisteze se da udelat makro pro hromadne znamkovani...
  • 0

#591 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 12:31

sobikovi napsal/a:

Je třeba k tomu přistupovat jako k testovacímu systému.
Já jsem si třeba nastavil filtr, který mi vyhodí keše, které už mají hodnocení, ale nemají známku - tj. ty které jsem našel, už je někdo oznámkoval, ale já ještě ne.
Myslím že není zatím třeba mít ohodnocené všechny nalezené.
Třeba to bude nakonec probíhat naprosto jinak, ale pokud se tento systém minimalizuje na co nejméně kliknutí (třeba jen na označení nebo výběr z roztahovacího seznamu, tak to bude v praxi dost dobře použitelné.
Větší problém zatím cítím v mém oblíbeném formátu - je to asi dotaz na psychologa, ale některým keškám, kterým podvědomě dávám jedničku bych rozhodně nedal pět hvězdiček :|, no zítra mám ve škole psychologii, tak si to snad objasním :D.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#592 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 12:45

Czecho Cowboy napsal/a:
Větší problém zatím cítím v mém oblíbeném formátu - je to asi dotaz na psychologa, ale některým keškám, kterým podvědomě dávám jedničku bych rozhodně nedal pět hvězdiček :|, no zítra mám ve škole psychologii, tak si to snad objasním :D.

Myslím, že až učiteli sdělíš problém typu - nepasují mi hvězdičky a jedničky při hodnocení krabičky, která byla zamotaná v hnusném igelitu a ležela v bahně pod kamenem - odešle tě ke kamarádovi psychiatrovi bez otálení :D
  • 0

#593 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 12:48

HaLuMa napsal/a:

Czecho Cowboy napsal/a:
Ještě jedna věc - zjišťuji, že je něco špatného s tagy.
Při plánování větších lovů je používám k označení kešek, které chci navštívit. Po akci si nechám vyhledat všechny keše s danným tagem, abych ho smazal, nicméně při hromadném označení se mi v přehlerdu nezobrazí jako společný tag všech označených kešek.

Pri hrmadne manipulaci se v prehledu nezobrazuje nic. Prijde mi to lepsi nez nacitat vsechny tagy vsech oznacenych kesi a hledat, co je spolecne... to by bylo trosku narocnejsi, ze?

Ono by možná bylo plně dostačující, aby se zobrazily tagy, které přidal uživatel - u jiných to nemá smysl, pochybuji že bude někdo chtít odmazávat ze všech keší atribut "wheelchair accessible".

HaLuMa napsal/a:

Czecho Cowboy napsal/a:
Nedalo by se mimo toho ještě nějak udělat, aby šel nějaký tag prostě vyhodit z databáze (tj ze všech kešek, kde se vyskytuje)?

Jdou zahodit vsechny tagy nejake kategorie. Je na to zalozka v konfiguraci.

Pro příště už to budu dělat tímto způsobem, momentálně tu ale mám kategorii "My", do které spadá plno různých tagů včetně datumů, které označují plán na určitý den.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#594 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 12:51

HaLuMa napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Jak se zbavím pluginu test? Smazal jsem makra snad všude a vždy když spustím GG, tak je tam zpátky..:@

smaz jej z distdata slozky v instalacnim adresari.

Hotovo a je pryč :D Díky
  • 0

#595 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 12:53

HaLuMa napsal/a:

Aha, takze ty odsuzujes system jen proto, ze ti prvni verze pokusnych maker nevyhovuje?

Jisteze se da udelat makro pro hromadne znamkovani...

Neodsuzuju, nevím jak jsi na to přišel... jen se to snažím používat a píšu svoje postřehy..
  • 0

#596 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 13:07

Czecho Cowboy napsal/a:
Je třeba k tomu přistupovat jako k testovacímu systému.
Já jsem si třeba nastavil filtr, který mi vyhodí keše, které už mají hodnocení, ale nemají známku - tj. ty které jsem našel, už je někdo oznámkoval, ale já ještě ne.
Myslím že není zatím třeba mít ohodnocené všechny nalezené.
Třeba to bude nakonec probíhat naprosto jinak, ale pokud se tento systém minimalizuje na co nejméně kliknutí (třeba jen na označení nebo výběr z roztahovacího seznamu, tak to bude v praxi dost dobře použitelné.

Já to beru jako test a taky tak směřoval můj postřeh... Ale na druhou stranu, pokud se takto v rámci testu posbírají nějaká data, měla by se pak zužitkovat v případě změny systému. Debata o formátu tady proběhla a stejně mám dojem, že školní hodnocení je všem nejbližší... ani já jsem nebyl 100% přesvědčen, když jsem dával 1 některým keším a na druhou stranu bych rád dal 1*. Jelikož to nejde, tak 1 dostaly jen opravdu dle mého TOP kešky.
  • 0

#597 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 13:32

sobikovi napsal/a:
Debata o formátu tady proběhla a stejně mám dojem, že školní hodnocení je všem nejbližší... ani já jsem nebyl 100% přesvědčen, když jsem dával 1 některým keším a na druhou stranu bych rád dal 1*. Jelikož to nejde, tak 1 dostaly jen opravdu dle mého TOP kešky.

No právě - hvězdičky s možností půlhvězdiček, ze kterých se nakonec stane procentuální hodnocení jsou to nejjemnější, co můžeme udělat.
Zadávání hvězdičkami se používá i na gc.com v obtížnosti a terénu.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#598 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 13:33

Mám drobný návrh, na jehož realizaci nelpím: Pokud ke kešce přidám Write note, tak pěkně zmodrá (teda jestli si to dobře v hlavě pamatuji, protože GG nemám při ruce). Nemohla by třeba ztučnět, pokud ručně přidám Final location? Hned by bylo vidět, které např. mysterky se třesou, až je ulovím :-) Monentálně na to používám tag, protože při mojí chabé paměti se mi už stalo, že jsem něco luštil i dvakrát :D
  • 0

#599 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 13:52

zlicinaci napsal/a:
Mám drobný návrh, na jehož realizaci nelpím:
Pokud ke kešce přidám Write note, tak pěkně zmodrá (teda jestli si to dobře v hlavě pamatuji, protože GG nemám při ruce). Nemohla by třeba ztučnět, pokud ručně přidám Final location? Hned by bylo vidět, které např. mysterky se třesou, až je ulovím :-) Monentálně na to používám tag, protože při mojí chabé paměti se mi už stalo, že jsem něco luštil i dvakrát :D

Já to dělám tak, že mi jeden filtr exportuje mystery a multi keše (občas se nepovede najít finálka, tak si zapíšu souřadnice a jdu nanovo), které jsem nenašel a mají finální waypoint, který nemá prázdné souřadnice.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#600 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 13:56

Czecho Cowboy napsal/a:

zlicinaci napsal/a:
Mám drobný návrh, na jehož realizaci nelpím:
Pokud ke kešce přidám Write note, tak pěkně zmodrá (teda jestli si to dobře v hlavě pamatuji, protože GG nemám při ruce). Nemohla by třeba ztučnět, pokud ručně přidám Final location? Hned by bylo vidět, které např. mysterky se třesou, až je ulovím :-) Monentálně na to používám tag, protože při mojí chabé paměti se mi už stalo, že jsem něco luštil i dvakrát :D

Já to dělám tak, že mi jeden filtr exportuje mystery a multi keše (občas se nepovede najít finálka, tak si zapíšu finálky a jdu nanovo), které jsem nenašel a mají finální waypoint, který nemá prázdné souřadnice.

Jojo, taky řešení, dík.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama