HaLuMa napsal/a:
No, myslenka to primitivni je, ale provedeni primitivni neni.
Nicmene se to podarilo uz vyresit.
Vrele diky, uz se tesim na novou verzi.
Publikováno 03 leden 2009 - 9:25
HaLuMa napsal/a:
No, myslenka to primitivni je, ale provedeni primitivni neni.
Nicmene se to podarilo uz vyresit.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 leden 2009 - 11:49
HaLuMa napsal/a:
Neni to promenna, ale vlastnost toho GC.
Takze neco jako:
s := GC.TagValues('Elevation');
Publikováno 03 leden 2009 - 11:56
Publikováno 03 leden 2009 - 12:23
Publikováno 03 leden 2009 - 13:16
PetrX napsal/a:
Díky, tak to přesně má být . Ještě jen bych měl dotaz jak se v Pascalu ověřuje existence proměnné. Hledal jsem pomocí strýčka Googla, ale asi jsem mu to neříkal dost přesně a nic jsem nenašel . V PHP to znám jako
IF (isset(promena))
//existuje
, ale v PASCALu ne a ne na to přijít.
Publikováno 03 leden 2009 - 13:18
PetrX napsal/a:
Ještě mě napadla taková rýpavá věc . Nebylo by už vhodné rozčlenit strukturu souborů GeoGetu na disku? Myslím tím, že makra by měla vlastní složku, filtry by měli vlastní složku apod.
Publikováno 03 leden 2009 - 13:21
sobikovi napsal/a:
Dík za novou verzi GG2. Napadlo mne, zda by nebylo možné do další verze přidat fíčuru
1. automatického zjišťování nových verzí při startu GG2
sobikovi napsal/a:
2. možnost spouštění určitých skriptů (batchů) po importu dat. Jde mi o to, že když dám import PQ a ten obsahuje nové kešky, pak musím ručně spusit skript na přiřazení krajů, nadmořské výšky, hodnocení z bookmarků atd.
Publikováno 03 leden 2009 - 14:22
gg nepoužívám, takže netuším jestli to jde, ale jít na to opačně, tj mít možnost spustit z pluginu import a pak požadované další pluginy. bylo by to možná obecnější.HaLuMa napsal/a:
Ale mozna by bohate stacilo, kdyby v konfiguraci byla moznost nadefinovat seznam pluginu, ktere by se postupne zavolaly po kazdem importu...
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 03 leden 2009 - 15:12
Bylo by dobré, kdyby tam šlo dát i nějakou podmínku typu když nové kešky, pak spusť seznam skriptů resp. skript obsahující seznam skriptů ... nebo tak něcoHaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
2. možnost spouštění určitých skriptů (batchů) po importu dat. Jde mi o to, že když dám import PQ a ten obsahuje nové kešky, pak musím ručně spusit skript na přiřazení krajů, nadmořské výšky, hodnocení z bookmarků atd.
O tomhle jsem dlouze premyslel, jak to pojmout, hlavne z uzivatelskeho rozhrani.
Ale mozna by bohate stacilo, kdyby v konfiguraci byla moznost nadefinovat seznam pluginu, ktere by se postupne zavolaly po kazdem importu...
Publikováno 03 leden 2009 - 15:35
To by bylo dobré, zatím to musím dělat tak, že po stažení updatu zobrazím celý update, seřadím sloupec podle znaménka, a následně stáhnu listing pro ty, které ho nemají :|sobikovi napsal/a:
Bylo by dobré, kdyby tam šlo dát i nějakou podmínku typu když nové kešky, pak spusť seznam skriptů resp. skript obsahující seznam skriptů ... nebo tak něco
Publikováno 03 leden 2009 - 15:39
pepa.z.pocernic napsal/a:
gg nepoužívám, takže netuším jestli to jde, ale jít na to opačně, tj mít možnost spustit z pluginu import a pak požadované další pluginy. bylo by to možná obecnější.
Publikováno 03 leden 2009 - 20:15
Publikováno 03 leden 2009 - 20:44
HaLuMa napsal/a:
To proto,z e Pascal nic takoveho nezna. V Pascalu si nemuzes vytvorit promennou nekde za behu podle potreby. vsechny promenne musi byt predem jasne deklarovany, vcetne jejich presneho typu.
Takze proto je tento pozadavek nesmyslny. Vsechny promenne jsou jasne znamy uz v dobe prekladu, za behu zadna nova vzniknout nemuze.
Publikováno 03 leden 2009 - 20:58
var s: string; . . . s := GC.TagValues('Elevation'); if s = '' then s := '0.0' // v s mas tu vysku...
Publikováno 03 leden 2009 - 21:02
Publikováno 03 leden 2009 - 21:13
Publikováno 03 leden 2009 - 21:18
Pe_Bo napsal/a:
Jen ta na okraj: a co když budu mít tag, který nemá hodnotu? Filtr na něj aplikovat můžu, tak to používám. Ale v makru si s tím poradím jak?
Publikováno 04 leden 2009 - 9:05
Publikováno 04 leden 2009 - 9:31
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů