sobikovi napsal/a:
Aha, juknu se na to. No asi by bylo praktičtější, kdyby bylo dosažitelné i ze seznamu, natahování listingu keše je zbytečný krok na víc. A taky by se asi hodilo, kdyby šlo hromadně nastavovat známku, tedy v seznamu si označím keše kterým chci dát nějakou známku a pak pustím makro. Zpětně hodnotit několik stovek keší otvíráním listingu je fakt zdlouhavý a nastartování projektu "hodnocení" to moc nepřidá.
Je třeba k tomu přistupovat jako k testovacímu systému.
Já jsem si třeba nastavil filtr, který mi vyhodí keše, které už mají hodnocení, ale nemají známku - tj. ty které jsem našel, už je někdo oznámkoval, ale já ještě ne.
Myslím že není zatím třeba mít ohodnocené všechny nalezené.
Třeba to bude nakonec probíhat naprosto jinak, ale pokud se tento systém minimalizuje na co nejméně kliknutí (třeba jen na označení nebo výběr z roztahovacího seznamu, tak to bude v praxi dost dobře použitelné.
Větší problém zatím cítím v mém oblíbeném formátu - je to asi dotaz na psychologa, ale některým keškám, kterým podvědomě dávám jedničku bych rozhodně nedal pět hvězdiček :|, no zítra mám ve škole psychologii, tak si to snad objasním
.