Geoget 2
Publikováno 04 leden 2009 - 15:19
Publikováno 04 leden 2009 - 17:09
Publikováno 04 leden 2009 - 17:13
sobikovi napsal/a:
Jen mne tak napadlo, že jak už jsem tady psal, bylo by možná fajn dát do exportu i možnost nastavení filtru, který by se měl načíst po dokončení exportu... vedle seznamu maker na načtení...
Co to, k cemu to? nerozumim.
Publikováno 04 leden 2009 - 17:16
Asi aby mu to rovnou ukázalo, kde jsou nové keše.HaLuMa napsal/a:
Ještě mě napadl jeden zlepšovák - nemohla by do budoucna ve filtru být možnost nastavit datum i odečtem? Zatím si nelze uložit filtr, který ukazuje nové kešky za posledních 7 dní.
Publikováno 04 leden 2009 - 17:35
HaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Jen mne tak napadlo, že jak už jsem tady psal, bylo by možná fajn dát do exportu i možnost nastavení filtru, který by se měl načíst po dokončení exportu... vedle seznamu maker na načtení...
No u exportu je to IMHO k ničemu, u importu by to smysl dávalo. Nicméně tam mě osobně postačuje to tlačítko na načtení seznamu importovaných dat, víc nepotřebuju.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 04 leden 2009 - 18:00
Czecho Cowboy napsal/a:
Asi aby mu to rovnou ukázalo, kde jsou nové keše.HaLuMa napsal/a:
u exportu?
Publikováno 04 leden 2009 - 18:56
No jednoduché... když dám import PQ nebo prostě import dat, pak se mi seznam nerefresne, takže bych uvítal automaticky načíst požadované skripty a pak načíst požadovaný filtr... Samozřejmě že jde o importHaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Publikováno 04 leden 2009 - 19:25
Publikováno 04 leden 2009 - 19:40
Ano, to jde. Ale co to umožnit taky trochu automatizovat...HaLuMa napsal/a:
To je proto, ze importujes do databaze, ne do toho seznamu, co je jen nejak vytvorena reserse nad daty v databazi. Pokud chces aktualizovat zaznamu, ktere byly importovany, muzes preci pouzit tlacitko co je na formulari s vysledkem importu.
Pokud chces znova aplikovat filtr na novou verzi dat, tak preci staci zmacknout F5. (vymaze se seznam a nahraje se znova podle aktualniho filtru)
Publikováno 04 leden 2009 - 19:41
Publikováno 04 leden 2009 - 19:42
Publikováno 04 leden 2009 - 19:49
Fajn, ne každý umí programovat a mezi kačerama a uživatelama GG je jistě takových spousta. Myslíš, že by to byl hodně velký problém přidat do nastavení importu jaký se má následně spustit seznam skriptů a výsledně načíst filtr? Myslím že ne...HaLuMa napsal/a:
Udelej si makro, co provede import a pak zavola to nacteni podle filtru. Na vsechno toto funkce existuji.
Publikováno 04 leden 2009 - 19:50
Publikováno 04 leden 2009 - 19:58
S 11 nálezy Premium Member? wow!Archi1 napsal/a:
Prosím o radu jak si nastavit GG aby mě to stahovalo data z poštovního účtu. V tomhle jsem lama. Díky
Sry já jsem BM, takže moc neporadím.
Mám ale jiný dotaz - jakým způsobem pracuje export známek a nálezu? Všiml jsem si totiž, že prochází celou databázi, což trvá déle, než kdyby prošel jen nálezy.
Publikováno 04 leden 2009 - 21:05
[quote]Archi1 napsal/a:
Prosím o radu jak si nastavit GG aby mě to stahovalo data z poštovního účtu. V tomhle jsem lama. Díky[/quote]
S 11 nálezy Premium Member? wow!
Sry já jsem BM, takže moc neporadím.
Ahojky,
Na nastavení poštovního účtu jsem možná už přišel, jen se chci někoho kompetentního zeptat, "bude mě stahování z emailu fungovat, když se mi emaily ze servrů stahují do jednoho poštovního klienta, nebo PQ má zůstat na serveru.
A ještě k tvé poznámce Czecho Cowboy, jsem už postarší kačer a mám rád jít na věci přímo a ne je obcházet oklikama. I když jsem letitý tremp a turista o téhle hře jsem se dozvěděl až loni, kdy jsem dostal GPSku jako dárek od dětí a při hledání na netu jsem narazil na geocaching. proto se nezlob jestli ti sem se svýma 11 nálezy nepatřím nebo někoho uráží že jsem PM. Když na to přijde já si zaplatil.
Publikováno 04 leden 2009 - 21:15
Pokud se PQ stahne do klienta a na serveru nezustane tak uz ho GG pochopitelne stahnout nemuze. Da se bud klient nastavit aby e-maily nechaval (pripadne mazal po x dnech), nebo si davat pozor, nebo si jednoduse udelat extra e-mail na PQ...Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Na nastavení poštovního účtu jsem možná už přišel, jen se chci někoho kompetentního zeptat, "bude mě stahování z emailu fungovat, když se mi emaily ze servrů stahují do jednoho poštovního klienta, nebo PQ má zůstat na serveru.
Ja myslim ze to nemyslel zle, jen se divil, lidi (Cesi? jsou spis setrivi a nedaj do neceho penize hned...A ještě k tvé poznámce Czecho Cowboy, jsem už postarší kačer a mám rád jít na věci přímo a ne je obcházet oklikama. I když jsem letitý tremp a turista o téhle hře jsem se dozvěděl až loni, kdy jsem dostal GPSku jako dárek od dětí a při hledání na netu jsem narazil na geocaching. proto se nezlob jestli ti sem se svýma 11 nálezy nepatřím nebo někoho uráží že jsem PM. Když na to přijde já si zaplatil.
Publikováno 04 leden 2009 - 21:28
Ne, to rozhodně ne.Archi1 napsal/a:
A ještě k tvé poznámce Czecho Cowboy, jsem už postarší kačer a mám rád jít na věci přímo a ne je obcházet oklikama. I když jsem letitý tremp a turista o téhle hře jsem se dozvěděl až loni, kdy jsem dostal GPSku jako dárek od dětí a při hledání na netu jsem narazil na geocaching. proto se nezlob jestli ti sem se svýma 11 nálezy nepatřím nebo někoho uráží že jsem PM. Když na to přijde já si zaplatil.
Jenom jsem se divil, že to využiješ - myslel jsem že seš úplný nováček.
Jinak zkoušel jsem to teď nastavit a asi ti to nepůjde, pokud používáš gmail.
Publikováno 04 leden 2009 - 21:44
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů