Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#601 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 15:19

prestante tu resit hodnoceni kesi, jednak je n to jine vlaknu, druhak je to uz vymyslene. (a vypada to trosku jinak nez soucasny test...)
  • 0

#602 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 17:09

Jen mne tak napadlo, že jak už jsem tady psal, bylo by možná fajn dát do exportu i možnost nastavení filtru, který by se měl načíst po dokončení exportu... vedle seznamu maker na načtení...
  • 0

#603 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 17:13

sobikovi napsal/a:
Jen mne tak napadlo, že jak už jsem tady psal, bylo by možná fajn dát do exportu i možnost nastavení filtru, který by se měl načíst po dokončení exportu... vedle seznamu maker na načtení...

Co to, k cemu to? nerozumim.
  • 0

#604 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 17:16

HaLuMa napsal/a:

Asi aby mu to rovnou ukázalo, kde jsou nové keše.

Ještě mě napadl jeden zlepšovák - nemohla by do budoucna ve filtru být možnost nastavit datum i odečtem? Zatím si nelze uložit filtr, který ukazuje nové kešky za posledních 7 dní.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#605 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 771 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 17:35

HaLuMa napsal/a:

sobikovi napsal/a:

No u exportu je to IMHO k ničemu, u importu by to smysl dávalo. Nicméně tam mě osobně postačuje to tlačítko na načtení seznamu importovaných dat, víc nepotřebuju.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

#606 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 18:00

Czecho Cowboy napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

u exportu? :o
  • 0

#607 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 18:19

HaLuMa napsal/a:

Czecho Cowboy napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

u exportu? :o

To jsem popletl
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#608 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 18:56

HaLuMa napsal/a:

sobikovi napsal/a:

No jednoduché... když dám import PQ nebo prostě import dat, pak se mi seznam nerefresne, takže bych uvítal automaticky načíst požadované skripty a pak načíst požadovaný filtr... Samozřejmě že jde o import
  • 0

#609 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:25

To je proto, ze importujes do databaze, ne do toho seznamu, co je jen nejak vytvorena reserse nad daty v databazi. Pokud chces aktualizovat zaznamu, ktere byly importovany, muzes preci pouzit tlacitko co je na formulari s vysledkem importu. Pokud chces znova aplikovat filtr na novou verzi dat, tak preci staci zmacknout F5. (vymaze se seznam a nahraje se znova podle aktualniho filtru)
  • 0

#610 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:40

HaLuMa napsal/a:
To je proto, ze importujes do databaze, ne do toho seznamu, co je jen nejak vytvorena reserse nad daty v databazi. Pokud chces aktualizovat zaznamu, ktere byly importovany, muzes preci pouzit tlacitko co je na formulari s vysledkem importu.

Pokud chces znova aplikovat filtr na novou verzi dat, tak preci staci zmacknout F5. (vymaze se seznam a nahraje se znova podle aktualniho filtru)

Ano, to jde. Ale co to umožnit taky trochu automatizovat...
  • 0

#611 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:41

Udelej si makro, co provede import a pak zavola to nacteni podle filtru. Na vsechno toto funkce existuji.
  • 0

#612 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:42

Nicmene, automatizovat jedno zmacknuti tlacitka F5 mi prijde ponekud zbytecne...
  • 0

#613 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:49

HaLuMa napsal/a:
Udelej si makro, co provede import a pak zavola to nacteni podle filtru. Na vsechno toto funkce existuji.

Fajn, ne každý umí programovat a mezi kačerama a uživatelama GG je jistě takových spousta. Myslíš, že by to byl hodně velký problém přidat do nastavení importu jaký se má následně spustit seznam skriptů a výsledně načíst filtr? Myslím že ne...
  • 0

#614 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:50

Prosím o radu jak si nastavit GG aby mě to stahovalo data z poštovního účtu. V tomhle jsem lama. Díky
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#615 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 19:58

Archi1 napsal/a:
Prosím o radu jak si nastavit GG aby mě to stahovalo data z poštovního účtu. V tomhle jsem lama. Díky

S 11 nálezy Premium Member? wow! :D
Sry já jsem BM, takže moc neporadím.

Mám ale jiný dotaz - jakým způsobem pracuje export známek a nálezu? Všiml jsem si totiž, že prochází celou databázi, což trvá déle, než kdyby prošel jen nálezy.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#616 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 21:05

[quote]Czecho Cowboy napsal/a:
[quote]Archi1 napsal/a:
Prosím o radu jak si nastavit GG aby mě to stahovalo data z poštovního účtu. V tomhle jsem lama. Díky[/quote]
S 11 nálezy Premium Member? wow! :D
Sry já jsem BM, takže moc neporadím.

Ahojky,
Na nastavení poštovního účtu jsem možná už přišel, jen se chci někoho kompetentního zeptat, "bude mě stahování z emailu fungovat, když se mi emaily ze servrů stahují do jednoho poštovního klienta, nebo PQ má zůstat na serveru.
A ještě k tvé poznámce Czecho Cowboy, jsem už postarší kačer a mám rád jít na věci přímo a ne je obcházet oklikama. I když jsem letitý tremp a turista o téhle hře jsem se dozvěděl až loni, kdy jsem dostal GPSku jako dárek od dětí a při hledání na netu jsem narazil na geocaching. proto se nezlob jestli ti sem se svýma 11 nálezy nepatřím nebo někoho uráží že jsem PM. Když na to přijde já si zaplatil.
  • 0

#617 Caster

Caster

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 21:15

Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Na nastavení poštovního účtu jsem možná už přišel, jen se chci někoho kompetentního zeptat, "bude mě stahování z emailu fungovat, když se mi emaily ze servrů stahují do jednoho poštovního klienta, nebo PQ má zůstat na serveru.

Pokud se PQ stahne do klienta a na serveru nezustane tak uz ho GG pochopitelne stahnout nemuze. Da se bud klient nastavit aby e-maily nechaval (pripadne mazal po x dnech), nebo si davat pozor, nebo si jednoduse udelat extra e-mail na PQ...

A ještě k tvé poznámce Czecho Cowboy, jsem už postarší kačer a mám rád jít na věci přímo a ne je obcházet oklikama. I když jsem letitý tremp a turista o téhle hře jsem se dozvěděl až loni, kdy jsem dostal GPSku jako dárek od dětí a při hledání na netu jsem narazil na geocaching. proto se nezlob jestli ti sem se svýma 11 nálezy nepatřím nebo někoho uráží že jsem PM. Když na to přijde já si zaplatil.

Ja myslim ze to nemyslel zle, jen se divil, lidi (Cesi? :) jsou spis setrivi a nedaj do neceho penize hned...
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#618 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 21:28

Archi1 napsal/a:

Ne, to rozhodně ne.
Jenom jsem se divil, že to využiješ - myslel jsem že seš úplný nováček.
Jinak zkoušel jsem to teď nastavit a asi ti to nepůjde, pokud používáš gmail.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#619 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 21:44

Ne, to rozhodně ne. Jenom jsem se divil, že to využiješ - myslel jsem že seš úplný nováček. Jinak zkoušel jsem to teď nastavit a asi ti to nepůjde, pokud používáš gmail.[/quote] Ahojky, Já se nezlobím, ale máš pravdu jsem nováček a ve všem co se tohodle týká. Je to pro mě nová výzva a člověk se navíc dozví o místech, která tolikrát prochodil nové zajímavé věci o kterých nevěděl. Gmail nepoužívám, používám Atlas a emaily tam zůstavají dokud je v poštovním klientovi nesmažu. Jestli to ale z tohoto účtu nerozchodím asi si založím nový jen na PQ jak mi radí Caster o něco dříve. Jinak díky.
  • 0

#620 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2009 - 21:46

Archi1 napsal/a:
Jestli to ale z tohoto účtu nerozchodím asi si založím nový jen na PQ jak mi radí Caster o něco dříve.
Jinak díky.

Ono pokud se to PQ stáhne, tak už ti je v poště stejně k ničemu - jen zabírá místo.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama