Geoget 2
Publikováno 26 leden 2009 - 20:04
http://geocaching.ch.../data/login.zip
Publikováno 26 leden 2009 - 20:38
Publikováno 26 leden 2009 - 21:23
DA+RA napsal/a:
Tak tohle je ta chybová hláška při stahování přes geojarry
soubor"20090126-202105.0.-1.loc"nemohl být importován, protože:Bad section closed!
/0:4953/
stránka 46 tohoto vlakna, odpoved Haluma
Publikováno 27 leden 2009 - 16:07
Publikováno 27 leden 2009 - 16:30
Archi1 napsal/a:
Ahojky.
Mám dotaz ke Geogetu. Když zadám ve filtru "Archivační", stisknu klav.F5 tak geoget oznámí že pracuje, nahrává seznam, ale pak nic nezobrazí zůstana okno prázdné. nainstalovanou mám poslední verzi.
A mas v databazi vubec nejake kese oznacene jako archivovane? Ja ano a funguje mi to.
Archi1 napsal/a:
Navrhoval bych jestli jde, při zobrazování státu používat mezinarodní zkratku např. Cz, Sk, D atd. a ne celý název státu a to samé u krajů a okresů použít zkratku jaké jsou u registračních značek vozidel např.
Vypada to jednoduse, ale tak jednoduche to neni. Vsechno jsou to informace z tagu, a tagy jsou zcela volny system mimo jadro Geogetu. Takze je potreba trosku popremyslet, jak tohle cele pojmout.
Publikováno 27 leden 2009 - 16:31
[quote]Archi1 napsal/a:
Ahojky.
Mám dotaz ke Geogetu. Když zadám ve filtru "Archivační", stisknu klav.F5 tak geoget oznámí že pracuje, nahrává seznam, ale pak nic nezobrazí zůstana okno prázdné. nainstalovanou mám poslední verzi.
[/quote]
A mas v databazi vubec nejake kese oznacene jako archivovane? Ja ano a funguje mi to.
Mám nahranou přes PQ celou ČR a nejde to.
Publikováno 27 leden 2009 - 16:34
Publikováno 27 leden 2009 - 16:39
HaLuMa napsal/a:
A mas v tom PQ archivovane kese? ve standardnich PQ totiz archivovane vubec nejsou!
Myslím že mám stažené i archivované, jestli se nepletu tak v geogetu jsou zobrazeny červeně. ještě jsem to kontroloval nyní.
Publikováno 27 leden 2009 - 16:42
A opravdu to funguje, pouzivam to bezne!
Publikováno 27 leden 2009 - 17:05
HaLuMa napsal/a:
nepletes si archivovane s pozastavenymi? Archivovane jsou podbarvene cerbveme a amaji ve statusu znacek #.
A opravdu to funguje, pouzivam to bezne!
Tak promiň, omlouvám se za ten rozruch v tom bude ten háček, já mám ve statusu červenou pomlčku s kolečkem a to jsou dočasně nedostupné a tento znak(#) u nich není.
Tak promiň, že jsem dráždil hada bosou nohou
Nešlo by ještě prosím tě zařadit mezi filtry taky filtr pro vygenerování mul-tin a tradicionálek.
Publikováno 27 leden 2009 - 17:43
To si zaškrtej a vytvoř sám :-)Nešlo by ještě prosím tě zařadit mezi filtry taky filtr pro vygenerování mul-tin a tradicionálek.
Zmáčkni F2 > vyplň podle obrázku > stiskni tlačítko s disketou (Ulož). A je to. Tohle ti ukáže nenalezené traditionalky.
Publikováno 27 leden 2009 - 17:56
zlicinaci napsal/a:
To si zaškrtej a vytvoř sám :-)Nešlo by ještě prosím tě zařadit mezi filtry taky filtr pro vygenerování mul-tin a tradicionálek.
Zmáčkni F2 > vyplň podle obrázku > stiskni tlačítko s disketou (Ulož). A je to. Tohle ti ukáže nenalezené traditionalky.
Ahojky.
Zlicinaci díky za tip, já věděl že dráždim hada bosou nohou
Publikováno 29 leden 2009 - 12:14
Publikováno 29 leden 2009 - 12:25
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 leden 2009 - 12:37
gord napsal/a:
Databaze je v geoget.db3 (pripadne zalohy v gbget.*.db3) a te druhe casti moc nerozumim. GG si informace o tom, odkud importoval data uchovava v tagu, ne v souboru.
Špatně jsem to formuloval. příjde mě v poště např. PQ1, stáhnu ho a geoget si někde poznamená, že už PQ1 prošel. Další den příjde PQ2 a geoget už PQ1 nestahuje, ale stáhne data jen z PQ2 a tak mě zajímá kde si uchovává odkud již data stáhnul. Alespoň tak jsem tomu porozumněl, možná jsem mimo.
Publikováno 29 leden 2009 - 12:47
Archi1 napsal/a:
Špatně jsem to formuloval. příjde mě v poště např. PQ1, stáhnu ho a geoget si někde poznamená, že už PQ1 prošel. Další den příjde PQ2 a geoget už PQ1 nestahuje, ale stáhne data jen z PQ2 a tak mě zajímá kde si uchovává odkud již data stáhnul. Alespoň tak jsem tomu porozumněl, možná jsem mimo.
Aha, tohle neni na urovni PQ, ale na urovni dopisu v postovni schrance.
Pokud si nastavis, ze Geoget ma stavovat jen dosud neprectene dopisy, pak s Geoget poznamenana unikatni identifikatory dopisu (tak jak mu je POP3 server sdeli), aby vedel, ktere ma priste ignorovat. Toto se zapisuje do souboru UIDL.TXT
Publikováno 29 leden 2009 - 12:48
Archi1 napsal/a:
gord napsal/a:
Databaze je v geoget.db3 (pripadne zalohy v gbget.*.db3) a te druhe casti moc nerozumim. GG si informace o tom, odkud importoval data uchovava v tagu, ne v souboru.
Hadam, ze toto neni primo veci GG, ale veci postovniho serveru, odkud beres ty PQx. Jakmile GG neco stahne (a zustane to tam na tom serveru), tak server si poznaci, ze uz je to prectena posta. Protoze si GG tah jen neprectenou postu, uz podruhe nenacte totez. To je stejne jako postovni klienti.
EDIT: njn, HaLuMa byl rychlejsi a presnejsi
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 leden 2009 - 12:49
Publikováno 29 leden 2009 - 12:51
Publikováno 29 leden 2009 - 12:56
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů