Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1966 odpovědí na toto téma

#921 Jarda315

Jarda315

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 20:04

Nepatří to sice sem do vlákna, ale GC logger jsem si stahl ale nevyhovoval mě, a tak jsem si napsal svůj v Delphi, s kterým pracuji na cestách. Není nejmenší (cca 500kb) ale v NTB to nevadí. Výstup je utvořen tak, aby logy byly stejné a geoget je pak natáhne i s časem odlovu.
http://geocaching.ch.../data/login.zip
  • 0

#922 DA+RA

DA+RA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 20:38

Tak tohle je ta chybová hláška při stahování přes geojarry soubor"20090126-202105.0.-1.loc"nemohl být importován, protože:Bad section closed! /0:4953/
  • 0

#923 flyingcobra

flyingcobra

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 21:23

DA+RA napsal/a:
Tak tohle je ta chybová hláška při stahování přes geojarry

soubor"20090126-202105.0.-1.loc"nemohl být importován, protože:Bad section closed!

/0:4953/

stránka 46 tohoto vlakna, odpoved Haluma
  • 0

#924 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:07

Ahojky. Mám dotaz ke Geogetu. Když zadám ve filtru "Archivační", stisknu klav.F5 tak geoget oznámí že pracuje, nahrává seznam, ale pak nic nezobrazí zůstana okno prázdné. nainstalovanou mám poslední verzi. Navrhoval bych jestli jde, při zobrazování státu používat mezinarodní zkratku např. Cz, Sk, D atd. a ne celý název státu a to samé u krajů a okresů použít zkratku jaké jsou u registračních značek vozidel např. * A – Praha * B – Jihomoravský kraj (Brno) * C – Jihočeský kraj (České Budějovice) * E – Pardubický kraj * H – Královéhradecký kraj * J – Kraj Vysočina (Jihlava) * K – Karlovarský kraj * L – Liberecký kraj * M – Olomoucký kraj * P – Plzeňský kraj * S – Středočeský kraj * T – Moravskoslezský kraj (Ostrava) * U – Ústecký kraj * Z – Zlínský kraj Díky za odpověď.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#925 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:30

Archi1 napsal/a:
Ahojky.
Mám dotaz ke Geogetu. Když zadám ve filtru "Archivační", stisknu klav.F5 tak geoget oznámí že pracuje, nahrává seznam, ale pak nic nezobrazí zůstana okno prázdné. nainstalovanou mám poslední verzi.

A mas v databazi vubec nejake kese oznacene jako archivovane? Ja ano a funguje mi to.

Archi1 napsal/a:
Navrhoval bych jestli jde, při zobrazování státu používat mezinarodní zkratku např. Cz, Sk, D atd. a ne celý název státu a to samé u krajů a okresů použít zkratku jaké jsou u registračních značek vozidel např.

Vypada to jednoduse, ale tak jednoduche to neni. Vsechno jsou to informace z tagu, a tagy jsou zcela volny system mimo jadro Geogetu. Takze je potreba trosku popremyslet, jak tohle cele pojmout.
  • 0

#926 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:31

[quote]HaLuMa napsal/a:
[quote]Archi1 napsal/a:
Ahojky.
Mám dotaz ke Geogetu. Když zadám ve filtru "Archivační", stisknu klav.F5 tak geoget oznámí že pracuje, nahrává seznam, ale pak nic nezobrazí zůstana okno prázdné. nainstalovanou mám poslední verzi.
[/quote]

A mas v databazi vubec nejake kese oznacene jako archivovane? Ja ano a funguje mi to.

Mám nahranou přes PQ celou ČR a nejde to.
  • 0

#927 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:34

A mas v tom PQ archivovane kese? ve standardnich PQ totiz archivovane vubec nejsou!
  • 0

#928 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:39

HaLuMa napsal/a:
A mas v tom PQ archivovane kese? ve standardnich PQ totiz archivovane vubec nejsou!

Myslím že mám stažené i archivované, jestli se nepletu tak v geogetu jsou zobrazeny červeně. ještě jsem to kontroloval nyní.
  • 0

#929 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:42

nepletes si archivovane s pozastavenymi? Archivovane jsou podbarvene cerbveme a amaji ve statusu znacek #.

A opravdu to funguje, pouzivam to bezne!
  • 0

#930 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 17:05

HaLuMa napsal/a:
nepletes si archivovane s pozastavenymi? Archivovane jsou podbarvene cerbveme a amaji ve statusu znacek #.

A opravdu to funguje, pouzivam to bezne!

Tak promiň, omlouvám se za ten rozruch v tom bude ten háček, já mám ve statusu červenou pomlčku s kolečkem a to jsou dočasně nedostupné a tento znak(#) u nich není.
Tak promiň, že jsem dráždil hada bosou nohou

Nešlo by ještě prosím tě zařadit mezi filtry taky filtr pro vygenerování mul-tin a tradicionálek.
  • 0

#931 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 17:43

Nešlo by ještě prosím tě zařadit mezi filtry taky filtr pro vygenerování mul-tin a tradicionálek.

To si zaškrtej a vytvoř sám :-)
Zmáčkni F2 > vyplň podle obrázku > stiskni tlačítko s disketou (Ulož). A je to. Tohle ti ukáže nenalezené traditionalky.
  • 0

#932 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 17:56

zlicinaci napsal/a:

To si zaškrtej a vytvoř sám :-)
Zmáčkni F2 > vyplň podle obrázku > stiskni tlačítko s disketou (Ulož). A je to. Tohle ti ukáže nenalezené traditionalky.

Ahojky.
Zlicinaci díky za tip, já věděl že dráždim hada bosou nohou
  • 0

#933 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:14

Kde prosím najdu v Geogetu archivovanou celou databází abych ji mohl máznout a nahrát znova. A v kterém souboru si Geoget pamatuje z kterých složek už importoval kešky. Díky za radu.
  • 0

#934 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:25

Databaze je v geoget.db3 (pripadne zalohy v gbget.*.db3) a te druhe casti moc nerozumim. GG si informace o tom, odkud importoval data uchovava v tagu, ne v souboru.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#935 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:37

gord napsal/a:
Databaze je v geoget.db3 (pripadne zalohy v gbget.*.db3) a te druhe casti moc nerozumim. GG si informace o tom, odkud importoval data uchovava v tagu, ne v souboru.

Špatně jsem to formuloval. příjde mě v poště např. PQ1, stáhnu ho a geoget si někde poznamená, že už PQ1 prošel. Další den příjde PQ2 a geoget už PQ1 nestahuje, ale stáhne data jen z PQ2 a tak mě zajímá kde si uchovává odkud již data stáhnul. Alespoň tak jsem tomu porozumněl, možná jsem mimo.
  • 0

#936 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:47

Archi1 napsal/a:
Špatně jsem to formuloval. příjde mě v poště např. PQ1, stáhnu ho a geoget si někde poznamená, že už PQ1 prošel. Další den příjde PQ2 a geoget už PQ1 nestahuje, ale stáhne data jen z PQ2 a tak mě zajímá kde si uchovává odkud již data stáhnul. Alespoň tak jsem tomu porozumněl, možná jsem mimo.

Aha, tohle neni na urovni PQ, ale na urovni dopisu v postovni schrance.

Pokud si nastavis, ze Geoget ma stavovat jen dosud neprectene dopisy, pak s Geoget poznamenana unikatni identifikatory dopisu (tak jak mu je POP3 server sdeli), aby vedel, ktere ma priste ignorovat. Toto se zapisuje do souboru UIDL.TXT
  • 0

#937 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:48

Archi1 napsal/a:

gord napsal/a:

Hadam, ze toto neni primo veci GG, ale veci postovniho serveru, odkud beres ty PQx. Jakmile GG neco stahne (a zustane to tam na tom serveru), tak server si poznaci, ze uz je to prectena posta. Protoze si GG tah jen neprectenou postu, uz podruhe nenacte totez. To je stejne jako postovni klienti.

EDIT: njn, HaLuMa byl rychlejsi a presnejsi :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#938 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:49

Jo, dobra poznamka... nektere postovni servery si totiz toho hlidaji samy, a jakmile byla posta jednou stazena, tak ti ji pres POP3 nenabizeji, a neni cesta, jak by ji mohl postovni klient stahnout znova. Takze zalezi i na konfiguraci serveru!
  • 0

#939 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:51

A v neposledni rade... jak je trosku odtusitelne v konfiguraci Geogetu, mam to pripravene i na stahovani posty pres IMAP. Jen jsem to jeste neudelal, protoze to nejak nikdo nechtel a ja sam to jeste nepotrebuji. Proto je tam to vybiratko na druh serveru, kde je zatim jen POP3. ;)
  • 0

#940 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 684 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 12:56

Ahojky. Pokud dám Soubor--Import dat ze složky, otevře se okno Importuji a Geoget nabídne složku Import v Dokuments and settings. Nešlo by udělat, když si vyberu jinou složku na jiném disku ze které má importovat, aby ji Geoget příště nabídnul a ne aby znova otevřel složku Import v Dokuments and settings. Díky za odpověď
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama