a co ten seznam (v angl. verzi List, ted nemam gg po ruce) tam byloo jen neco jako add to list a tak.. a ulozi se to jako soubor do datovyho adresare.. asi by to pres to slo..kolombo napsal/a:
Šlo by dodělat do GG nějaký mechanismus, abych si, nejlépe v kontextovém menu u keše, mohl dát keš mezi oblíbené a pak si vyfiltrovat oblíbené ???
Protože když třeba luštím průběžně nějaké mystérky a potřeboval bych je na jedno až dvě kliknutí zobrazit ...
Asi bych to dokázal otagovat a třídit tak, ale tam není splněné to snadné označení.
Geoget 2
Publikováno 02 February 2009 - 12:58
Publikováno 02 February 2009 - 14:04
mikrom napsal/a:
a co ten seznam (v angl. verzi List, ted nemam gg po ruce) tam byloo jen neco jako add to list a tak.. a ulozi se to jako soubor do datovyho adresare.. asi by to pres to slo..kolombo napsal/a:
Šlo by dodělat do GG nějaký mechanismus, abych si, nejlépe v kontextovém menu u keše, mohl dát keš mezi oblíbené a pak si vyfiltrovat oblíbené ???
Protože když třeba luštím průběžně nějaké mystérky a potřeboval bych je na jedno až dvě kliknutí zobrazit ...
Asi bych to dokázal otagovat a třídit tak, ale tam není splněné to snadné označení.
Jo, to samozřejmě jde, ale to je zase nemáš v seznamu ostatních keší, jen seřazené podle kritéria LUŠTÍM
Asi zkusím vytvořit tag, ten z kontextového menu editovat půjde.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 02 February 2009 - 18:00
Publikováno 02 February 2009 - 19:06
Publikováno 02 February 2009 - 19:10
Ha, v Nastavení > Tagy ... nejsou také. Ale v databázi jsou, tím jsem si jistý.HaLuMa napsal/a:
Asi te nemaji rady, protoze me se neschovavaji, ted jsem to vyzkousel.
Nevydesil jsi je necim? Znovupusteni aplikace nepomuze? V Nastaveni-tagy jsou ty kategorie tagu videt?
Publikováno 02 February 2009 - 19:23
Publikováno 02 February 2009 - 19:29
Publikováno 02 February 2009 - 19:31
Publikováno 02 February 2009 - 19:36
Publikováno 02 February 2009 - 19:45
Publikováno 02 February 2009 - 21:19
Publikováno 02 February 2009 - 21:21
Publikováno 03 February 2009 - 13:37
Publikováno 03 February 2009 - 13:38
kolombo napsal/a:
mikrom napsal/a:
Jo, to samozřejmě jde, ale to je zase nemáš v seznamu ostatních keší, jen seřazené podle kritéria LUŠTÍM
Asi zkusím vytvořit tag, ten z kontextového menu editovat půjde.
Jak vytvořím tag na záznamu, aby mi tam zůstal?
Dám na keši edit tag, add, napíšu název LUSTIME, do obsahu dám 1.
Na další keše to v pohodě přidám, vidím ho v seznamu tagů, nastavím zobrazení sloupce.
Ukončím GG a při dalším otevření je tag pryč, zůstal jen prázdný sloupec :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 03 February 2009 - 13:52
Publikováno 03 February 2009 - 13:58
Pe_Bo napsal/a:
Nejde mi spusit instalace GeoGetu jinak, než jako Administrator. Několik verzí zpátky to šlo a teď už ne. Jsem členem Power Users (kteří instalovat mohou), takže by to asi jít mohlo.
A nejde Ti spustit instalace a nebo nainstalovat program do c:\program files ??
Protože když spustíš instalaci na výměnné médium, tak můžeš i programy nahrát k sobě do profilu a pak to jde i jako user :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 03 February 2009 - 14:08
A když si nastavuješ ten TAG do sloupce pro zobrazení, nastavil jsi si tam i jméno toho sloupce a dal jsi Zapsat?kolombo napsal/a:
Na další keše to v pohodě přidám, vidím ho v seznamu tagů, nastavím zobrazení sloupce.
Publikováno 03 February 2009 - 14:29
kolombo napsal/a:
Pe_Bo napsal/a:
Nejde mi spusit instalace GeoGetu jinak, než jako Administrator. Několik verzí zpátky to šlo a teď už ne. Jsem členem Power Users (kteří instalovat mohou), takže by to asi jít mohlo.
A nejde Ti spustit instalace a nebo nainstalovat program do c:\program files ??
Protože když spustíš instalaci na výměnné médium, tak můžeš i programy nahrát k sobě do profilu a pak to jde i jako user :-)
Nejde mi pustit instalace - piše "You must be logged in as an administrator...".
Publikováno 03 February 2009 - 14:50
Pe_Bo napsal/a:
Nejde mi pustit instalace - piše "You must be logged in as an administrator...".
No jo, za to muzu ja. Ono to takhle bylo vzdycky, jen u poslednich par verzi jsem tam zkusil u toho instalatoru tu kontrolu na admina vypnout. (coz zpusobuje zase jine problemy...)
A ted mi s nejakymi presuny toto nastaveni vysumelo.
Publikováno 03 February 2009 - 14:52
kolombo napsal/a:
Jak vytvořím tag na záznamu, aby mi tam zůstal?
Dám na keši edit tag, add, napíšu název LUSTIME, do obsahu dám 1.
To je zvlastni. Presne tento postup jsem ted vyzkousel a funguje mi to spravne.
Delal sji v GG neco pred touto operaci? Zkusil jsi pustit geoget a udelat jenom tohle? (jde mi o to, jestli nezustala po nejake predchozi cinnosti v Geogetu otevrena transakce, ktera se pak pri zavreni vratila do vychoziho stavu....)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů