Error executing SQL. Error [1]: SQL error or missing database. "ALTER TABLE geocache ADD COLUMN country TEXT": duplicate column name: country.
Geoget 2
Publikováno 03 srpen 2009 - 13:46
Publikováno 03 srpen 2009 - 15:22
HaLuMa napsal/a:
Stahni si opravenou instalacku.
jj, po odinstalovani stare verze tahle nova uz nehavaruje.
Ale jsete jedna chyba tam je - a dlouho. Ikona co se vytvori na plose nema nastaveny pracovni adresar (tj. "Spustit v") a tak na ploše vytvoří adresář "Data" a nacpe do něj příslušné soubory.
Publikováno 03 srpen 2009 - 15:41
Publikováno 03 srpen 2009 - 15:53
HaLuMa napsal/a:
S pracovnim adresarem se tam ale vubec nepracuje! Pokud neni explicitne jmenovany datovy adresar, vyrabi se datovy adresar pod tvym profilem.
Kam ti ukazuje systemova promenna %APPDATA%?
ta samozřejmě ukazuje hluboko do profilu. Ale tam si data dat nenecham, chci je mit tam kde je program (kdo to ma v tom profilu hledat) - když je to na mem pozitaci tak v tom nevidim problem.
Kdyz pracovni adresar nastavim, tak uz to na plose nic netropi.
Jo, a samozřejmě to říkám i instalátoru - to jen na okraj.
Publikováno 03 srpen 2009 - 16:32
Publikováno 03 srpen 2009 - 17:05
HaLuMa napsal/a:
Co ze jsi rekl tomu instalatoru? Ted jsi mne znejistel...
Removable disk mode (store data to subfolder in installation path)
Publikováno 03 srpen 2009 - 19:22
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 03 srpen 2009 - 21:29
A nestacilo by, aby to nekdo natukal do Geogetu, vyexportoval a ostatni naimportovali? Pripadne kazdy posle ostatnim svoji cast.Šlo by nějak naimportovat soubor - nejlépe excel - aby - za předpokladu dodržení formátu samozřejmě - přepsal hromadně souřadnice keší v databázi?
Publikováno 03 srpen 2009 - 21:41
Publikováno 03 srpen 2009 - 21:43
polerok napsal/a:
Dotaz na na velmi teoretické úrovni
Šlo by nějak naimportovat soubor - nejlépe excel - aby - za předpokladu dodržení formátu samozřejmě - přepsal hromadně souřadnice keší v databázi?
Praxe: Kombajn, lidi, kteří se účastní zde píší vyluštěné veci a pak se jede. A nikoho nebaví přepisovat x keší ručně. (Kdy x je > 3)
Díky za odpověď
blbost...když si uděláte pěkně naformované XLS tak uděláš ctrl+c na souřadnicích a vložíš final wpt..řekl bych, že je to celkem jednoduchý...pokud X>100 tak si myslim, že to není problém. Obzvláště, pokud xls existuje na googledoc. odkud můžeš aktualizovat po kouskách po tom co to přibejvá...
Publikováno 03 srpen 2009 - 21:59
A nestacilo by, aby to nekdo natukal do Geogetu, vyexportoval a ostatni naimportovali? Pripadne kazdy posle ostatnim svoji cast.
To máš tak, manuální prá ce nám příčí
Ono vubec, proc to rovnou nepisi do geogetu? Ja si tam teda rozhodne vylustene veci pisu. Pak si staci povymenovat GPXka.
Neumíme zamknout listing aby se neměnili souřadky při aktualizaci A když už bychom ho zamkli, tak nepoznáme, zda-li je cache aktiv či nikoliv
blbost...když si uděláte pěkně naformované XLS tak uděláš ctrl+c na souřadnicích a vložíš final wpt..řekl bych, že je to celkem jednoduchý...
Manuální práce
Obzvláště, pokud xls existuje na googledoc
Krásná hračka, proto píšu, ideálně excel :)Jinak se na ten import da napsat makro.
Jinak se na ten import da napsat makro.
Good Pascal si ještě pamatuju, tak se na to zítra vrhnu
Jinak všem díky za věcné
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 04 srpen 2009 - 10:27
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 srpen 2009 - 9:52
Publikováno 09 srpen 2009 - 16:06
sobikovi napsal/a:
Jsme zase týden offline resp. příležitostně na gprs (hrůůůůza). Potřeboval jsem si operativně stáhnout PQ dané oblasti, jenže bohužel jsem měl následně ve schránce ještě PQ z Prahy a další....
... možná by bylo fajn, kdyby se při stahování nebo importu PQ zobrazil seznam dostupných PQ a mohl jsem si zaškrtnout jen ty, který chci natáhnout. Zbytek by zůstal ve schránce na později...
Mohu tam neco takoveho prilezitostne dat. Ale ted si muzes rychle pomoci sam:
- Vezmi tvuj oblibeny postovni klient, a stahni si jim PQ, ktere zrovna potrebujes.
- Ze stazeneho souboru uloz na disk ZIP soubor, a umisti jej do podadresare PQ ve tvem datovem adresari.
- dej volbu "importovat a uschovat PQ"
Publikováno 09 srpen 2009 - 20:31
Publikováno 09 srpen 2009 - 21:18
Publikováno 14 srpen 2009 - 10:33
Publikováno 14 srpen 2009 - 10:44
Publikováno 15 srpen 2009 - 19:50
nj, předpokládá to tedy, že jsem PM a mám PQ = je mi to jedno. Nedalo by se to nějak automaticky tagovat při importu listingu? Tam by to mělo být nějak uvedeno, ne? No neva... Díky.HaLuMa napsal/a:
GG to nerozlisuje, protoze to ani nerozlisuje Groundpseak v PQ datech, takze neni odkud tuto informaci vzit.
Leda klasika - vyrobit si PQ na PMO kese, a otagovat si to podle tohoto PQ.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů