Geoget 2
Publikováno 10 leden 2010 - 19:22
Publikováno 10 leden 2010 - 19:37
WM pro export do Garmina řešíme s Klamou přes MoZiGo a myslím, že už jsme hodně dalekoProKesTom napsal/a:
Do GG2 jsem nahrál přes GPXlight a následně dosud nepublikované makro všechny Waymarky Czech Geodetic Points. Bohužel, waymarking poskytuje na konci popisu některých keší náhodná data, která způsobují po exportu do GPX nekompatibilitu s POIloaderem. Tak jsem v GG spustil postupně všechny činnosti "Oprava Databáze", což vyházelo všechna chybná data.
Bohužel včetně všech Waymarků.
BTW: Nešlo by Visit Instructions přidávat na konec Long Description?
- exportujeme jednotlivé skupiny s vlastní ikonou
- zatím plný listing WM a začneme zvolna ladit
Publikováno 10 leden 2010 - 19:50
Publikováno 10 leden 2010 - 20:09
Publikováno 10 leden 2010 - 20:33
Publikováno 10 leden 2010 - 21:15
Publikováno 10 leden 2010 - 21:27
ProKesTom napsal/a:
A hlavně: stažené WM nezahazuje. Pokud GG podporuje (bude? netestoval jsem) importovat alespoň HTML výstup MoZiGa, včetně Visit Instructions, bude to optimální dvojka.
Ale no tak... zahodil jsi je sam. Sam par WM v databazi mam docela dlouho, a nikdo mi je nezahodil.
Import z HTML z Moziga? To je spatny zert...Staci, ze clovek musi sledovat zmeny na oficialnich strankach, ale abych jeste s kazdou verzi sledoval, jestli se neco nezmenilo v MoZiGu? To po me opravdu nechtejte.
Nevidim duvod, proc by nemelo jit importovat rovnou z waymarkoveho webu.
Publikováno 10 leden 2010 - 21:37
Publikováno 10 leden 2010 - 21:59
Publikováno 10 leden 2010 - 22:03
Neumím si představit spojenou podporu WM a keší v GG. GG na to není připravený z řady hledisek. Proto jsem se v praxi rozhodl pro keše používat GG a pro WM MoZiGo. Vzhledem na postoj při vývoji GG nemohu očekávat nějakou změnu.ProKesTom napsal/a:
Ne, nechci to po tobě. To jen doufám, že export má MoZiGo natolik korektní, že ho nerozeznáš od originálu (nojo, já vím, jsem naivní...). A proč MoZiGo pro stažení? Protože samotný WM web v podstatě podporu stažení nenabízí - těch cca 10 bodů na jeden zátah, to je výsměch. Jo, kdyby tam byly PQ ... S tím ale nic neuděláme. A chtít po GeoGetu větší podporu stažení, to asi nejde - zaměření GG je trochu někam jinam.
A proč z MoZiGo do GG? Kvůli exportním makrům. Ale třeba Klama pod palbou Sobíkových argumentů udělá vhodnější výstup a pak na WM bude stačit MoZiGo.
Co ti schází v exportu z mozigo pro WM? Možná máme každý k problematice WM jiný přístup... pojdme ho trochu zobecnit tak aby se hodil všem... Třeba se jednou něco z toho zaimplementuje i do GG.
Publikováno 10 leden 2010 - 22:16
sobikovi napsal/a:
Není to tak dlouho, co jsem tady řešil parsování html z WM do GG a bylo jasně řečeno, že je to zbytečné,není na to čas, jsou důležitější věci atd. atd. atd. bla bla bla. A ejhle, vono to prej už dávno jde... proti tomu je tady někdo, kdo to prostě chce řešit a řeší online. Co je na tom špatného.
GG je skvělý program, ale WM prostě PQ nemají, GJ to zatím neumí, GG neumí parsovat WM html a tak je tady konkurence, která to zvládá.
Tenkrat jsem ti jasne rikal, ze s importem WM HTML neni treba spechat, protoze jeste neexistuje nic, cim bys je mohl strojove stahnout. Jakmile jsem dostal informace, ze se situace zmeni, import z HTML jsme tam udelal.
Ano, chybely ti tam ty instrukce, tak jsem ti je tam obratem pridal.
Takze fakt nevim, co ti prelitlo pres nos, ale zabyvat se tim uz nehodlam.
Publikováno 10 leden 2010 - 22:20
sobikovi napsal/a:
Neumím si představit spojenou podporu WM a keší v GG. GG na to není připravený z řady hledisek.
Prosim, nesir tu dezinformace.
Publikováno 11 leden 2010 - 10:59
Publikováno 11 leden 2010 - 11:08
Publikováno 11 leden 2010 - 11:11
Zkus si stahnout a naimportovat PQ s archivovanyma kesema.
http://www.weiner.cz/geo/archive.gpx
Uvidis, kolik kesek se ti "prida" a kolik se ti jen "aktualizuje".
Podle toho poznas, kolik kesek bylo v tve databazi falesne aktivnich.
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 11 leden 2010 - 11:53
Publikováno 11 leden 2010 - 12:00
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 13 leden 2010 - 20:06
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů