Geoget 2
Publikováno 13 leden 2010 - 20:31
Publikováno 13 leden 2010 - 21:12
Máš štěstí, právě jsem dokončil makro na anonymní ověřování, jestli je keš archivovaná. Zkus přiložené makro.Roman_Jaromer napsal/a:
Díky, poslední dobou aktualizuji celou republiku přes PQ, ale už se mi stalo, že jsem měl archivovanou kešku v POI exportu z GeoGetu jako aktivní, i když disablované mi to ukazuje správně...
Pracuje nad vybranými kešemi (lze změnit, ale důrazně nedoporučuji, ať neuvaříš GC.com; netestuj najednou víc, jak cca sto keší). Lze nastavit, kolik dní neaktualizované keše otestuje (implicitně 20).
Publikováno 13 leden 2010 - 21:18
GJ20 a Update.HaLuMa napsal/a:
GJ21? A co jsi presne importoval? Seznam, listing, nebo co?
Publikováno 13 leden 2010 - 21:20
GJ20 nestáhne správně LOCy, použij GJ21, ten to má opravenosobikovi napsal/a:
GJ20 a Update.HaLuMa napsal/a:
GJ21? A co jsi presne importoval? Seznam, listing, nebo co?
Publikováno 13 leden 2010 - 21:23
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 13 leden 2010 - 21:26
- jeho kese importovat
- vysledny seznam ulozit do ggt
- zobrazit vsechny nearchivovane kese CR v databazi
- odebrat z nej kese, ktere jsou v ulozenem ggt
- tem zbylym nastavit priznak archivace
Neni treba nic dalsiho stahovat, gc.com se neuvari.
Automatizovat to jde pomoci combine. Jediny problem muze byt s nastavenim priznaku archivace kesim v seznamu, na to mam udelane makro - opet zavolatekne z combine. Takze vse je pak na jedine kliknuti. Makro je k nalezeni tady.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 leden 2010 - 21:33
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 13 leden 2010 - 21:38
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 leden 2010 - 21:47
Publikováno 13 leden 2010 - 22:20
Publikováno 13 leden 2010 - 22:38
ProKesTom napsal/a:
Experimentáleně prověřeno: pokusil jsem ověřit 300 keší. Server zřejmě detekoval skenování či co a přestal posílat odpovědi. Takže, z hlediska uživatele, se uvaří velmi rychle. Možná by stálo za zvážení vložit čekací smyčku, aby to nebyl na server takový nápor z jedné IP adresy.
Melo by fungovat sleep(milisekundy). GJ take dava prodlevy do stahovani, dokonce v nepravidelnych dobach.
Jinak jsem se letmo kouknul na kod, a par drobotinek:
- prace s datumem mas zbytecne slozitou, zvlaste zjistovani, jestlije rozdil vetzi nez X dnu. Typ TDateTime je v principu desetinne cislo vyjadrujici pocet dnu od 31.12.1899. Tedy cela cast jsiou dny, a desetinna cast je cas. Pro zjisteni rozdilu ve dnech tedy staci ty dve cisla od sebe odecist a vyjde ti rozdil presne ve dnech.
- mam pocit, ze sice nastavujes status kese na archivovani, ale uz to nezapisujes do databaze. (takze se ti to ukazuje ve vypisu diky tomu, ze tam mam cache v pameti. Kdyz provedes zmenu, zapise se do databaze pomoci GC.Save; Nebo jsem to prehledl?
Publikováno 13 leden 2010 - 22:48
Publikováno 14 leden 2010 - 17:28
ProKesTom napsal/a:
Máš štěstí, právě jsem dokončil makro na anonymní ověřování, jestli je keš archivovaná. Zkus přiložené makro.
Pracuje nad vybranými kešemi (lze změnit, ale důrazně nedoporučuji, ať neuvaříš GC.com; netestuj najednou víc, jak cca sto keší). Lze nastavit, kolik dní neaktualizované keše otestuje (implicitně 20).
Makro funguje pěkně, najde archivované keše, nahlásí je, akorát je nearchivuje - takže při opětovném načtení seznamu v GeoGetu jsou tam zas jako aktivní.. :|
Nešlo by tohle nějak doladit jak píše HaLuMa, sám se v tomhle nevyznám a makro je jinak fajn. Předem díky!
Publikováno 14 leden 2010 - 22:32
No, mně nejen že nefunguje makro, ale ani vyhledávání podle GC kódu na webu. Takže buď GC.com nefunguje jak má, nebo jsem "rozhněval bohy" .posmera napsal/a:
Makro funguje pěkně, najde archivované keše, nahlásí je, akorát je nearchivuje - takže při opětovném načtení seznamu v GeoGetu jsou tam zas jako aktivní.. :|
Nešlo by tohle nějak doladit jak píše HaLuMa, sám se v tomhle nevyznám a makro je jinak fajn. Předem díky!
HaLuMa: dík za info, opravím. Máš samozřejmě pravdu, na to ukládání jsem zapomněl.
EDIT: po odečtení dvou datumů je výsledkem typ datum, ne číslo. Jak s tím pracovat jako s číslem?
Publikováno 14 leden 2010 - 22:38
Publikováno 14 leden 2010 - 22:58
Publikováno 14 leden 2010 - 23:06
Publikováno 15 leden 2010 - 19:37
Publikováno 15 leden 2010 - 21:29
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů