Mazání zbytečných dotazů?!
Publikováno 22 srpen 2008 - 11:43

Publikováno 22 srpen 2008 - 12:24
sobikovi napsal/a:
Ale problém je v tom, že pokud se někdo 1000x zeptá na to, jaký je rozdíl mezi mystery a multi i přes to, že je to popsáno ve Wiki, je to popsáno na gc.com, někdo tady na to už někdy odpověděl... tak budou všichni otrávení a takový uživatel prostě musí pochopit, že je lamička a měl by se zamyslet... .
Jasně, ale to, že ten dotaz už padnul 1000x, vědí pravidelní návštěvníci fóra, pro toho tazatele je to vždycky poprvé

Já bych byla asi trochu opatrná na to, nazvat některý dotaz "zbytečným". Přijde mi logické, že se nováčci o geocachingu chtějí dovědět co nejvíc (čím víc se toho dovědí, tím větší je šance, že nebudou dělat tolik začátečnických chyb).
Ještě se pamatuji na své sportovní začátky a na svou vděčnost, když někdo z "mazáků" obětoval trochu svého času a nám zelenáčům leccos vysvětlil. Podobně to cítím i tady a jsem moc ráda, když na můj zdvořilý zelenáčský dotaz (byť možná pitomý) někdo zkušenější zdvořile odpoví. Což bylo zatím vždycky, takže dík za to.

Jedna z věcí, která se mi na GC moc líbí, je to, že se tu setkávají všechny generace, přičemž nejmladší nemusí zdaleka znamenat nejméně zkušený

Publikováno 22 srpen 2008 - 13:24
zpracovat přehledně FAQ za jednotlivé sekce
Prosím, máš možnost. Pořád chceš něco měnit, tak začni tím, že pro to něco uděláš

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 22 srpen 2008 - 14:31

Publikováno 25 srpen 2008 - 6:18

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 29 srpen 2008 - 8:59

Publikováno 29 srpen 2008 - 9:03
Až jednou budeš mít ten čas, tak se podívej, kolik kačerů tady na ty dotazy odpovídá. Myslíš si, že oni mají jen čas odpovídat na 1000x stejně položený dotaz, který je ve foru a nedej bože ve Wiki nebo v odkazech pro nováčky? Shovívavost je trochu něco jiného chlapče...martuf napsal/a:
Ahoj lidi docela mě mrzí že se tady rozčilujete kvůli opakovaným dotazům. Přeci když mě obtěžují tak je nečtu a potažmo ani na ně nereaguju. Taky se považuju za začátečníka a musím přiznat že toho času, abych hledal ve fóru jestli se ten "můj" problém už někde řešili až tak nemám. Tudíž chápu že se někteří ptají pořád na stejný věci. A neb jak to bylo řečeno v jedné pohádce pana Svěráka: Vy jste lidé hloupí, ale my to s vámi zkusíme po miliontý a i po milionprvý......
SHOVÍVAVOST to je to slovo dík.
Publikováno 29 srpen 2008 - 9:58
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 31 srpen 2008 - 21:05

Publikováno 13 červen 2012 - 18:14
Publikováno 13 červen 2012 - 18:34
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 13 červen 2012 - 18:44
Publikováno 13 červen 2012 - 19:00
Publikováno 13 červen 2012 - 19:02
MA-FI-AN napsal/a:
......
nejde o to urcovat co je opravdu dulezite, ale co je opravdu zbytecne, tam.je ta hranice mnohem.silnejsi..je tu dost zkusenych lidi kteri to jsou schopni.poznat..
A budeme o tom hlasovat, jako v parlamentu ??
Já myslím, že by to chtělo donutit nového uživatele, aby se na tu wiki podíval.
Připadá mi, že omezit práva založit dotaz je také cesta do pekel, v poslední době tu bylo několik dotazů od nových uživatelů, kdy by omezení nebylo žádoucí.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 13 červen 2012 - 19:17
ehm, staci se podivat na Tvuj predposledni prispevek ve foru a byl bys mezi dalsima co by se nepohybovali v kladnych bodovych prirustcich, takze jestli to byla ironie, je to presne z te kategorie " mimo z cesty"poohDA napsal/a:
Mně by se zas líbilo, kdyby tu byl jazykový korektor, který by ohodnotil uživatele podle přístupu k rodnému jazyku. </ironie>

Publikováno 13 červen 2012 - 19:20
kolombo napsal/a:
MA-FI-AN napsal/a:
......
nejde o to urcovat co je opravdu dulezite, ale co je opravdu zbytecne, tam.je ta hranice mnohem.silnejsi..je tu dost zkusenych lidi kteri to jsou schopni.poznat..
A budeme o tom hlasovat, jako v parlamentu ??
Já myslím, že by to chtělo donutit nového uživatele, aby se na tu wiki podíval.
Připadá mi, že omezit práva založit dotaz je také cesta do pekel, v poslední době tu bylo několik dotazů od nových uživatelů, kdy by omezení nebylo žádoucí.
jak jsem psal vyse, neni treba o prispevcich, myslim ze se tu najde vicero kvalitnich a znalych, jenz svym.pristupem a znalostmi prevysuji ostatni vcetne me. a stejne jak jsem psal vyse, nejde o to rozlisit kdo je novacek a kdo ne, ale kvalitu toho dotazu a to nikoliv na skale hloupy....uzitecny, ale na skale: xkrat zodovezeny na foru a ty ostatni. a k tomu zas takova veda neni treba..
Publikováno 14 červen 2012 - 10:34

Publikováno 14 červen 2012 - 10:47
A co takhle na položenou otázku normálně slušně odpovědět (např. odkazem na wiki nebo na jiné vlákno řešící stejný problém), tázající si ji přečte a vlákno s otázkou za chvilku vypadne. Ta vlákna se drží nahoře ne kvůli nesmyslným dotazům, ale kvůli nesmyslným komentářům.MA-FI-AN napsal/a:
vazne sem.jedinej kdo si myslim ze by se s tim neco melo a slo delat?
Publikováno 14 červen 2012 - 10:48
Publikováno 14 červen 2012 - 11:18
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů