Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - štatistiky do profilu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
626 odpovědí na toto téma

#321 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 22:15

klama napsal/a:
Chyba to je rafinovanejsia ako sa zdala, resp. boli dve:)
Skus teraz...dufam, ze neboli tri:)

Tak zatím bez úspěchu. Stále to samé...
  • 0

#322 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 22:17

No pockat a co ti vlastne nem funguje? Ja som to prevetral hore dole zlava sprava a vsetko sa mi zdalo byt ok...
  • 0

#323 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 23:19

Stále to přenesení některých nalezených kešek do hlavního seznamu. Napíše to, že jich přidal 19, ale v seznamu pak nakonec nejsou.
  • 0

#324 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 6:38

Hech mea culpa, skusal som to na oblasti z ktorej mam stiahnute vsetky listingy a tym som neotestoval prave take, ktore vobec nie su v PC...update. Zistil som este dalsiu vec , Unknown kesky v regione su oznacovane ako Mystery, takze ich musim "pretypovat", aby fungovalo jednopismenkove oznacovanie typu kesky.
  • 0

#325 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 13:21

Nepíše se mi to lehko, ale stále ta samá chyba... Pro upřesnění: vím o konkrétní kešce, která je kousek od mého domova, je stále aktivní, a přesto se mi do toho seznamu nepřenese...
  • 0

#326 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 13:26

Mas zoznam na hlavnej vymazany?Normalne samozrejme vymazany byt nemusi ale ci tam nemas nahodou posahane indexy... Daj sem pls suradnice toho bodu alebo mesta a GC kod tej ktora sa Ti neprenasa...
  • 0

#327 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 13:31

Vymazaný ho nemám, už tam nějaké kešky mám. Ještě donedávna se mezi ostatní postupně doplňovaly bez problémů... Jde konkrétně o tuhle cache GC15B7D. EDIT: ten seznam jsem ale s novou instalačkou MoZiGo natahoval nově. Už tam toho bylo nějak moc, tak jsem celé MoZiGo smazal a přeinstaloval... Teda, samozřejmě regulérně odinstaloval, pak celý adresář smazal a pak teprve instaloval novou verzi B) Takový ignorant zase nejsem ;)
  • 0

#328 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 13:45

Ten zoznam predsa mazem dynamicky ako potrebujem 10x za hodinu? Ty si ho opatrujes...ale naco?Takze sa u teba lahko mohlo stat ze tam mas tu chybu v indexe... Instalaciou nic neopravis ani nezmenis...Do tychto zoznamov sa data tahaju z predchadzajuceho otvorenia aby sa v praci pokracovalo tam, kde si skoncil... Do zoznamu polahky pridam naraz kesky podla akehokolvek kriteria atdatd...
  • 0

#329 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 13:49

Ano pri zoome 14 mi to z tohoto okolia /spravnejsie regionu/ 50.0211167,14.4740333 ponuklo 19 kesiek a vsetky mi to dalo do hlavneho zoznamu...
  • 0

#330 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2009 - 13:56

Napíšu později, teď musím odjet z domova... Zatím díky !
  • 0

#331 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2009 - 16:32

Můj problém byl vyřešen kompletní přeinstalací,jen mě ještě napadlo nějak od sebe odlišovat archivované a pouze disable,ikonka zrušené moc neodpovídá v některých případek,takže bych se přimluvil za disable-zrušená a archivovaná.. ;)
  • 0
Cogito ergo sun ...

#332 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2009 - 19:55

Do problemu disablovane a archivovane sa mi absolutne nechce, tieto statusy sa navzajom prekryvaju, ak chces hladat hladaj a tam je dolezite to co je enabled, ostatne je aj tak nedostupne... Nakoniec podla Tvojho status riadku Mozigo pouzivas len na statistiky a tam Ti to moze byt duplom jedno....
  • 0

#333 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2009 - 20:17

Jinak ty klikací statistiky jsou v nové verzi dost povedené.. moc se mi líbí..chtěl bych upozornit,že google překlad pěkně rozhazuje program,je tam pouze zeměkoule (generace statistik),ale to jse vyřešil vrácením originálního souboru..
  • 0
Cogito ergo sun ...

#334 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2009 - 20:28

Cesky preklad si predsa mozes doeditovat tak aby to zodpovedalo skutocnosti, je jasne, ze automat to nemoze urobit 100%dobre...
Respektive tu je

http://mozigo.zubor.net/?q=system/files/Mzg_lng_Cs_23.txt

preklad ktory robi Medomys a ten by mal byt O.K.

• 0

#335 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 13:46

Potřebuji poradit. Po instalaci poslední verze se mi kompletně rozhodila statistika a přestaly fungovat i výšky a pod. Zkusil jsem to znovu přeinstalovat - nic. Pak jsem se vrátil k původní verzi - taky to nepomohlo. Všechna nastavení i cesty vypadají nastavena stejně jako dříve, soubory výškových dat jsou na svém místě, u každého listingu keše výšky vidím, ale ve statistice je jen pár kousků. Ve statistice jsou některé grafy v zákl. nastavení viditelné, i když mají být skryté. Po odkliknutí se ostatní rozbalí, ale ty viditelné se odsunou do pravé strany - mimo obrazovku, atd, atd. Asi mi nezbývá než udělat tzv. čistou instalaci. Které adresáře a soubory mám před tím smazat a které mohu ponechat? Zálohu celého adresáře jsem si vytvořil. Děkuji. Před tím mi už vše fungovalo k mé plné spokojenosti.
  • 0

#336 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 17:07

Pravdepodobne dojde k nejakej necakanej chybe a statistika sa "nesparuje" a html je totalne rozhadzane... Reinstalacia nemoze nic vyriesit, evidentne to bude datami... Skus identifikovat, cast statistiky, ktora je za to zodpovedna jednoducho tak, ze budes vypinat jednotlive casti cez chcekboxy az prides na to, ktora to sposobuje, nezalezi na tom aku metodu pre nadpisy sekcii zvolis...Ak mas podozrenie na nadmorske vysky, tak ich nepouzi a uvidis... Este ma napadlo..ak sa Ti to stalo po pridani nejakych nalezov tak chyba bude velmi pravdepodobne v poslednych listingoch, tak cez obraovku Moje logy/Naciat nalezy oznac posledne nalezy a pouzi opravuj... Program by mal vypisat nejaku chybovu hlasku a pripadne ju zaznamenat aj do logu/spion.log/...
  • 0

#337 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 17:39

klama napsal/a:
Pravdepodobne dojde k nejakej necakanej chybe a statistika sa "nesparuje" a html je totalne rozhadzane... Reinstalacia nemoze nic vyriesit, evidentne to bude datami...
....... Program by mal vypisat nejaku chybovu hlasku a pripadne ju zaznamenat aj do logu/spion.log/...

Děkuji, zkouším postupně vypínat jednotlivé položky.
  • 0

#338 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 18:15

Tak už jsem na to přišel. Chyba byla způsobena vloženými odkazy v rubrice: "Mimo text dej do 1 sekce..." Původně jsem tam měl odkazy na Statbar Rank Cz/World a dále na Earth Cache mastera. Viz můj profil. Nyní jsem to zkusmo odstranil a statistika v náhledu vypadá normálně. Rád bych to tam ale měl. .... Nakonec jsem to tam dodatečně vložil ručně.
  • 0

#339 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 566 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 19:21

Tato "uzivatelska" sekcia musi byt "neutralna", cize musi mat vsetky otvorene tagy uzavrete inak to rozhodi celu statistiku...Nie je tiez jedno do ktorej sekcie sa to vlozi...
  • 0

#340 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2009 - 19:46

klama napsal/a:
Tato "uzivatelska" sekcia musi byt "neutralna", cize musi mat vsetky otvorene tagy uzavrete inak to rozhodi celu statistiku...Nie je tiez jedno do ktorej sekcie sa to vlozi...

A jak jsou sekce rozložené, která je nejvhodnější? Používal jsem 1.
Teď jsem to ručně vložil nad tabulku generovanou MOZIGEM.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama