a) nálezy podle Okresů mají v template pojmenování nálezy podle krajů.. OK opravil jsem si v template ale do příští verze by mohlo být opraveno
jsem zmaten, ja to mam spravne a template jsem nemenil
muj osobni nazor je, ze se ani moc nehodi do statistiktabulka nálezů podle okresů je poměrně dlouhá a tudíž se moc nehodí do splitu, protože je tam většinou asi hodně záznamů..
A co kdyby sis ten soubor prejmenoval ty, kdyz to zmenim ted, tak mi za dva mesice napise nekdo jiny, proto jsem je ostatne pojmenoval Template.jazyk a kazdy si to muze prejmenovat treba na Template.cfgPřimlouval bych se, aby v zipu se template jmenovaly např. template.cz.temp aby nedocházelo k přepisování po rozbalení z archivu...
Ne mapicka okresu neni, ale muzes se snazit. Staci vzit mapu CR s okresy, zmenit rozmery na cca 440x250, pak vytvorit jeden velky obrazek ktery bude obsahovat 78x vytvoreny obrazek (1xbily podklad, 1x hranice, 76xokres) a vyplnit kazdy jednotlivy okres barvou, pak vymazes prebytecne hranice, napises tabulku kde pridelis kazdemu okresu ty spravne souradnice a ja to pak snadno pridam do GgStatu. Nakonec uz ti zbyde se jenom modlit, aby si prohlizec poradil s obrazkem 880x9750 treba 30x polozenym pres sebe.jj, v tabulce okresů... tam je i mapička okresů?
Co se tyce Notes, tak to je nase jedina reklama, muzu pridat do lang, a pak to pujde vypnout prekladem none.
Obecne co se tyce statistik, tak nekdy mene je vice. Nekde jsem kdysi zaslechl, ze vsichni hrozne radi ukazujou svoje fotky navstevam, ale nikdo si nechce prohlizet cizi fotky na navsteve. Takze ja mam svoje statistiky rozdeleny na dve - mensi na web (i kdyz stejne zbytecne obsahly - spis jako reklama na GgStat) a vetsi na ukojeni moji zvedavosti. Ale kazdymu se libi neco jinyho, takze proto jsou tu templaty. Jinak me mile prekvapilo, za vsetsina pouziva stejne barvicky jako ja, v barvach jsem cekal vetsi rozmanitost.