mapa na gc.cz
Publikováno 05 July 2009 - 7:26
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 05 July 2009 - 18:05
Publikováno 07 July 2009 - 8:21
Publikováno 08 July 2009 - 16:10
Dain a Olik napsal/a:
takze u mne to na FF35 zpusoboval skript mapswitch.
Jj, kdysi jsem na prave tlacitko dal neco co uz nejspis davno nefunguje. Bohuzel nemam ted cas to opravit, nicmene oprava by mela byt opravdu sndadna. Vlastne mapy na gc.cz jsou jedine, kde jsem jeste nepredelal zpusob prepinani na jinou mapu. (Ten zpusob pres puvodni menu je z technickych duvodu nevhodny.)
Publikováno 09 July 2009 - 5:43
Co ten mapswitch dělá? Že bych to výhledově narouboval přímo do mapy?ebik napsal/a:
Dain a Olik napsal/a:
takze u mne to na FF35 zpusoboval skript mapswitch.
Jj, kdysi jsem na prave tlacitko dal neco co uz nejspis davno nefunguje. Bohuzel nemam ted cas to opravit, nicmene oprava by mela byt opravdu sndadna. Vlastne mapy na gc.cz jsou jedine, kde jsem jeste nepredelal zpusob prepinani na jinou mapu. (Ten zpusob pres puvodni menu je z technickych duvodu nevhodny.)
Přesunuto z jiného tématu, kde už je to mírně OT
zdá se, že když centrum přesouvalo mapové api z domény atlas.cz na centrum.cz, tak na to vyhledávací api pro mapu asi nějak pozapomnělo.Gwen_CZ napsal/a:
Napíše mi to "problém se spojením, zkuste později".
Ale mám systém zralý na reinstal, tak počítám, že to vázne díky tomu.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 09 July 2009 - 7:54
pepa.z.pocernic napsal/a:
Co ten mapswitch dělá? Že bych to výhledově narouboval přímo do mapy?
kdyz vidi na strance napsane souradnice, nabidne je jako odkaz na ruzne mapy z vyberu, pripadne na stranku na gc.com se seznam nejblizsich kesi.
Publikováno 10 July 2009 - 19:44
V kontextu gc.cz umel (castecne pomoci praveho kliku) prepnout do jine podporovane mapy. Nicmene to jsem chtel predelat, protoze na vsech jinych mapach ted uz podporuje jen prepnuti podle stredu mapy. Jen na geocaching.com v listingu nabizi prepnuti se 'znackou' ktera presne oznaci danne misto na mape. V kontextu gc.cz, by podobna funkcionalita mohla byt vyuzita u bubliny od znacky - predevsim vhodne pro uzivatelske znacky (ty totiz nejsou znepresnene).pepa.z.pocernic napsal/a:
Co ten mapswitch dělá? Že bych to výhledově narouboval přímo do mapy?
P.S.: S vyuzitim kodu nebo skriptu primo v geocaching.cz samozrejme nemam problem. Pokud vymenis procedury pro prepocty souradnic, tak to bude z hlediska prav nezavadne. Procedury pro prepocty souradnic jsou castecne prevzate a prepsane do javascriptu. V komentarich je uvedeny zdroj.
Publikováno 11 April 2010 - 11:26
Publikováno 11 April 2010 - 14:36
Databaze na gc.cz nezna zahranicni cache.Musis je dodat i se souradnicemi, to udelas tak, ze uploadnes GPX soubor, bud ten z My Finds, nebo si treba stahnes waypointy svych novych nalezenych jako .loc a gpsbabelem zkonvertujes do gpx.Forseti275 napsal/a:
Kdyz loguju zahranicni kese na gc.cz tak tam vkladam ten kod kesky a datum nalezu.. ale na mape se mi nezobrazi.... (jak na mape čr v tesne blizkosti hranic, tak na mape evropy)
Muzu dostat radu jak na to?
Publikováno 01 November 2010 - 18:00

Garmin Etrex H + Samsung Galaxy Pocket
Osobní stránky
Rozšíření do prohlížeče Google Chrome a Opera Seek a Cache.
Publikováno 28 November 2010 - 14:17
Publikováno 20 January 2011 - 7:34
Publikováno 20 January 2011 - 10:04
Publikováno 20 January 2011 - 12:22
Publikováno 20 January 2011 - 12:26
Publikováno 20 January 2011 - 12:34
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů