Citace
kaote napsal/a: tak zcela namatkou...
Nechtěl bys zcela namátkou diskutovat o jednotlivých filmech na serveru čsfd? Tohle je fórum o gps a vlákno o programu GeoGet.

Příklad s čsfd nadhodil marekd, Czecho Cowboy a já pouze pro inspiraci kvůli relativně funkčnímu a hojně používanému systému hlasování...ale když už to musí být: Podle mě, je Vesmirná odysea dobrá sci-fi kniha a relativně dobrý film se zmršeným art-filosofickým koncem; Nebe nad Berlínem je pro mě, abych použil tvého slovníku, téměř nekoukatelná artová sračka a třetí film jsem neviděl. Můžu ti to popsat i detailněji, ale co tenhle názor pro tebe bude znamenat? Pravděpodobně nic a je to tak v pořádku... Ale to je pro tebe málo, že všechny ty filmy mají procentuální hodnocení kvality kolem 80%? Ty ne abys byl rád, že většina lidí co hodnotila si myslí, že ty filmy za něco stojí, ty bys rovnou chtěl, aby TEBOU oceňované skvosty byly v první 200

A hlasoval jsi pro ně?

Pokud ano, je to asi tak to nejlepší co můžeš udělat, v každém případě je to lepší, než je rozebírat na fóru geocaching.cz
Děkuju lidem, kteří se podílejí na GeoGetu, snaží se nastartovat systém hodnocení a ještě pořád se nenechali otrávit(!). Všem rýpalům, (kupodivu?) většinou stejným jako i v ostatních vláknech, snažícím se zadupat dobrou vůli a snahu ostatních o cokoliv, doporučuju testovat hodnocení keší... jedině tak můžete dokázat, že systém hodnocení za nic nestojí a že vaše (prozatím) výkřiky do tmy jsou oprávněné ... věřím, že i vám to nakonec bude přes vaší výslovnou nechuť užitečné...dobrou noc
btw: kaote, myslíš že do tvých 47 let stihnou natočit dostatečně kvalitní filmy, aby tě v tom věku uspokojily...?