Přejít na obsah

Fotka

Hodnocení keší - nová vize

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
488 odpovědí na toto téma

#141 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 11:28

Dobra, muzeme zkusit tyto dve kese. navrhuji je zkusit ohodnotit teda znamkou jako ve skole, tedy 1 az 5.
  • 0

#142 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 11:33

takze abych to shrnul, hodnoti se kese:
GCKN5P a GCHCE0
Hodnoti se znamkou jako ve skole, 1 az 5, pricemz 1 je nejlepsi. (pro ty, kteri si to uz nepamatuji)

Prohlednuti vysledku se da provest na strance:
http://www.geocaching.cz/hodnoceni.php

• 0

#143 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 12:22

Tak jsem se kouknul na hodnoceni. Pouziva tagy 'Hodnoceni' a 'Znamka'. Bohuzel tak 'Znamka' jsem si vytvoril jiz davno a vyuzivam jej ponekud jinak. Toho jsem se obaval. Tak si to vsechno musim prepsat do nejakeho jineho, ktery si vytvorim.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#144 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 12:24

gord napsal/a:
Bohuzel tak 'Znamka' jsem si vytvoril jiz davno a vyuzivam jej ponekud jinak.

No pokud by jsi to přepsal na zde používané hodnoty, tak by to teoreticky mohlo být schopno s těmi tvými pracovat.

Jinak zatím z testování mi přijde, že je to na ohodnocení až moc kliknutí, ale je k tomu přecijen třeba přistupovat jako k beta verzi.
Myslím že není snad žádný uživatel GG, co by nechtěl využívat některou z funkcí propojení s gc.cz, takže by možná do budoucna stačilo jedno synchronizační tlačítko, co by se serverem vyměnilo známky, hodnocení, nálezy a bookmarky ;)

Už nevím, na jakém webu jsem viděl, že je zobrazených pět hvězdiček, a uživatel myší označí své hodnocení (podle toho kam klikne se hvězdičky vyplní), myslím že to šlo i na půlky.

Teď bohužel nastane problém v tom, že pokud budeme používat průměr známek, neodliší se výborné a perfektní keše - tj. že u takového hrubého hodnocení jako jsou známky dám jedničku dost keším, na kterých jsem neshledal žádné chyby a líbily se mi. Pokud se ale průměry nezobrazují na nějaké podrobnější škále, neprojeví se tolik že té kešce dalo několik lidí dvojku a někteří třeba i horší známku.
No uvidíme až ty dvě ohodnotí tak 20 lidí...
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#145 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 12:45

Neni to kompatibilni, ja tam mam i text. Dalsi problemek: zapis znamky na gc.cz nepocita s tim, ze uzivatel ma na gc.com jiny nick/pwd nez na gc.cz. Ja si to nastavim prim v tom makru, ale asi by se to melo resit obecne nebo to makro upravit tak, aby si to uzivatel mohl nastavit nejak sam. Co treba vytvorit gccz.cofig.pas a ten includovat?
  • 0

GeoGet:

#146 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 12:53

gord napsal/a:
Neni to kompatibilni, ja tam mam i text.

Dalsi problemek: zapis znamky na gc.cz nepocita s tim, ze uzivatel ma na gc.com jiny nick/pwd nez na gc.cz.

Co já vím, tak se to od minulé verze dá nastavovat v Tools na záložce Plugins.
Sice mi úplně nesedí, že se tam píše heslo otevřeně, ale snad mi nikdo nehackuje počítač...
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#147 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 12:56

Czecho Cowboy napsal/a:
Myslím že není snad žádný uživatel GG, co by nechtěl využívat ...

Plha se hlásí. Naposledy jsem byl "přinucen" hodnotit na keškách Nejhorší/Nejlepší cache, či jak se jmenovaly. Takže k tomu vztah nemám, hodnotit ani číst hodnocení nebudu, nevidím v tom pro mě žádný význam. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy ;). Na druhou stranu třeba tlačítko, které sem posílá moje nálezy, využívám často a rád.
  • 0

#148 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 12:58

Já jsem to myslel tak, že pokud budeš hodnotit třeba jen sporadicky, tak by ti nevadilo sjednocení celého propojení s tímto webem do jednoho synchronizačního tlačítka
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#149 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:05

Nikdy neříkej nikdy jsem myslel třeba tak za 20 let ;). Takže, aby mi chodily známky všech kešek nějak automaticky k ničemu nepotřebuji. Ale je fakt, že když smažu ten tag, bude mi to asi šumák. Tak je to vlastně jedno a ve vizi tlačítka můžeš klidně pokračovat :).
  • 0

#150 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:06

gord napsal/a:
Neni to kompatibilni, ja tam mam i text.

Dalsi problemek: zapis znamky na gc.cz nepocita s tim, ze uzivatel ma na gc.com jiny nick/pwd nez na gc.cz. Ja si to nastavim prim v tom makru, ale asi by se to melo resit obecne nebo to makro upravit tak, aby si to uzivatel mohl nastavit nejak sam. Co treba vytvorit gccz.cofig.pas a ten includovat?

Tak ten includovany konfigurak s prihlasenim na gc.cz je tam uz davno. ;)
  • 0

#151 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:07

Jj, da, ale nejak mi to v tomto pripade nepracuje. Prozkoumam to.
  • 0

GeoGet:

#152 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:09

gord napsal/a:
Tak jsem se kouknul na hodnoceni. Pouziva tagy 'Hodnoceni' a 'Znamka'. Bohuzel tak 'Znamka' jsem si vytvoril jiz davno a vyuzivam jej ponekud jinak. Toho jsem se obaval. Tak si to vsechno musim prepsat do nejakeho jineho, ktery si vytvorim.

Kdyz se podivas na ta makra, tak zjistis, ze jmeno kategorie tagu je na zacatku kazdeho makra jako konstanta. Takze muzes ta makra vzit, prejmenovat je (aby se ti v budoucnu neprepatlala instalaci), a prepsat si tam tu kategorii na co chces. ;)
  • 0

#153 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:11

Czecho Cowboy napsal/a:
Sice mi úplně nesedí, že se tam píše heslo otevřeně, ale snad mi nikdo nehackuje počítač...

Neda se jinak, protoze se v otevrene forme posila na tu webovou sluzbu tady na serveru. Ale dost pochybuji o tom,z e by nekdo hackoval tvuj pocitac jen proto, aby se psem do diskuzi prihlasil jako ty. :D
  • 0

#154 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:14

HaLuMa napsal/a:

Czecho Cowboy napsal/a:

Neda se jinak, protoze se v otevrene forme posila na tu webovou sluzbu tady na serveru. Ale dost pochybuji o tom,z e by nekdo hackoval tvuj pocitac jen proto, aby se psem do diskuzi prihlasil jako ty. :D

:-))))))))
  • 0

#155 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:20

HaLuMa napsal/a:

Czecho Cowboy napsal/a:

To záleží :)

Mně jde spíš o to, že to heslo používám na dost místech, asi si na geo udělám nějaké nové speciální.
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#156 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 15:16

gord napsal/a:

Jeste mne napadlo, ze bych mohl pridat funkci na prejmenovani kategorie. To by mohlo byt pak take reseni.
  • 0

#157 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 15:18

Před chvílí jsem si všimnul, že už hodnotí někdo další - evidentně Plzeňák :)
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#158 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 15:42

To hodnoceni zatim jen zkousejte. S Pepou totiz zatim peceme definitivni podobu. Musi se tam dotahnout par veci...
  • 0

#159 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 15:55

K těm prázdným polím - nějak mě napadlo, že by mohlo být prospěšné ohodnotit pro turisty i zahraniční keše, na kterých jsem byl. Ale pokud GG nepoužívá hodně cizinců (což nevím), tak to asi posléze zase smažu
  • 0
Proud user of GeoGet 2

#160 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 16:15

Czecho Cowboy napsal/a:
Mně jde spíš o to, že to heslo používám na dost místech, asi si na geo udělám nějaké nové speciální.

To je jeden z duvodu, proc mam login na gc.cz jiny nez na gc.com. Ale ja to tak mam prakticky vsude, z principu.
  • 0

GeoGet:

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama