Tak k tomuto tématu se přidávám ráda.
On každej odlov je historka sama o sobě alespoň u mně.
Nejadrenalinovější keška kterou jsem zatím lovila byla asi tato
GC1K1EC ikdyž odlov se mi zatím nezdařil. Mno ani se nedivím. Ono lovit uprostřed kruháku na frekventované silnici v pravé odpoledne..... žádnej med teda. Hledala jsem a v duchu se modlila aby se nějaký řidič nedivil příliš cože to na tom kruháku vyvádím a nevzal ten kruhák rovně. Další úvahou při tom bylo co povím policii až sem na mne vlítne cože tu dělám. Řeknu lovím kešku??? No to by mne asi rovnou odvezli do cvokárny.
Ale nejlepší zážitek jsem měla u téhle keš
GC18XDA
v Telicích. Po té co jsem si mysterku hezky doma spočítala šla jsem na odlov. Našla jsem jí pěkně a libovala jsem si že ikdyž je přímo u chodníku, kde chodí mudlové kačer se může pohodlně z druhé strany schovat že ho není ani vidět a v klidu lovit. Tak si tam v klídku lovím schovaná před všemy, kešku celou vybalenou před sebou a prohlížím si jednotlivé poklady, když v tom přímo ke mně přijdou dvě holky. Chvilku na ně nechápavě čučím a pak říkám:,, Vy jste taky kačeři? Jdete na odlov?" a oni:,, Néééé my sem chodíme kouřit a na kafe. My tu v těch lázních děláme. Ale v klidu, my o té kešce víme už dávno i jsme se tam už zapisovali do toho notýsku a všechno si to prohlíželi a četli." To je jako vážně dostalo.
Poslední zážitek jsem měla včera při neúspěšném odlovu kešky
GC1KM62
kdy jsem milé vile rozebrala pomalu půlku podezdívky pod plotem a kešku jsem stejně nenašla. Jen jsem taky už čekala kdo na mne zavolá policii, páč už jsem musela být silně podezřelá tím jak pečlivě tam studuji tu zídku. Chjo. To je tak když si někdo nepřečte hint. :@ Tak na podruhé už to snad vyjde.
Pes není zvíře, pes je přítel... (citát)
....a ten kdo najde přítele, najde poklad. Z toho vyplývá, že pes je poklad. :-)