Přejít na obsah

Fotka

Aplikace GCz, v. 0.0.31 - na hledání cache

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
299 odpovědí na toto téma

#161 jakamil

jakamil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2009 - 12:28

Ahoj lidi, chci poprosit jestli nekdo nenapisete atorum o funkci na mazani sejvnutych listingu. Jde o to, ze to jde zatim jen rucne a navic se jeste ukladaji obrazky a data do jinych adresaru, takze je to celkem opruz. Ja uz jsem se pokusil mu napsat, ale ma Anglina je tak slaba, ze to spatne pochopil. Prosim tedy nekoho, kdo je profik o pomoc. Dik
  • 0

#162 Ijacek007

Ijacek007

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2009 - 14:25

jakamil napsal/a:
Ahoj lidi,
chci poprosit jestli nekdo nenapisete atorum o funkci na mazani sejvnutych listingu.
Jde o to, ze to jde zatim jen rucne a navic se jeste ukladaji obrazky a data do jinych adresaru, takze je to celkem opruz.
Ja uz jsem se pokusil mu napsat, ale ma Anglina je tak slaba, ze to spatne pochopil.
Prosim tedy nekoho, kdo je profik o pomoc.
Dik

no to ja prave anglicky neumim skoro vubec a problem jsem mu zprvu taky nebyl schopny vysvetlit nasledoval tedy fotak a krok po kroku co jsem delal takze jsem psal

install new program
instal card
image1

menu > downloads seting :-)

no a co jsem nevedel tak jsem napsal do prekladace googlu ten pak mi odepsal ze konecne pochopil v cem je problem :-)

psal sem ze se da s nim domluvit skoro rukama :-)
  • 0

#163 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2009 - 19:00

Pomůže mi někdo s tímto problémem? Jde nejak nastavit aby mi program automaticky stahnul vsechny obrazky v listingu a k tomu i vsechny mapy? abych nemusel na kazdej obrazek tukat... a jeste jeden dotaz. kdyz mam v cache listu ulozenych treba 7 kesi a chci do tohoto seznamu este dve pridat tak to se dela jak? teda pokud to jde... nikdy jsem nenasel zadnou polozku "pridat do ***list"
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#164 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2009 - 20:40

MAO: v Cache listu dej "Download all caches" a tam už vidíš veškeré nastavovačky. Takže první dvě "Skip..." pravděpodobně necháš zaškrtlé (leda bys chtěl reloadnout opravdu vše) a druhé dvě - "Skip description images" a "Skip log images" - nezaškrtneš. No, pokud tě nezajímají obrázky, které kačeři přikládají k logům, tak čtverku můžeš zaškrtnout taky. :) K druhé otázce: přidávat se dá pouze do Favorites. To je speciální případ cache listu, do kterého se dá přidávat a vyjímat. Běžné cache listy vznikají jako výsledek některé Search funkce. Tak to je.
  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#165 kapitola

kapitola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2009 - 22:07

Dlouho jsem toto vlakno opomijel a az dnes jsem zjistil, ze je to prave to co hledam. Vypada to velmi dobre.
  • 0

#166 kapitola

kapitola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2009 - 18:43

Objevil se novy update:
0.2.34.6
2009-07-22

- GPX import issue fix.
- Change cache directory structure.
- Cache/Trackable overview issue fix.
- Change cache list UI.
- Add "Brightness" setting. (Static Map)
  • 0

#167 XiXi_team

XiXi_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 23 červenec 2009 - 18:53

Update vychází docela často. Doporučuji nainstalovat UpToDate. Pak jej stačí obden spustit a koukat, co vše včetně GCz je v mobilu staré :)
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka

#168 CzechOne

CzechOne

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2009 - 22:15

Ahoj, chci začít a tak jsem si nainstaloval GCzII do MDA Compact IV, nevím ale jak nastavit port pro GPS. Napíše mi to "COM port failed" Děkuji za radu.
  • 0

#169 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 1:36

CzechOne napsal/a:
Ahoj, chci začít a tak jsem si nainstaloval GCzII do MDA Compact IV,
nevím ale jak nastavit port pro GPS. Napíše mi to "COM port failed"

Děkuji za radu.

V základním menu zvol Menu - GPS - GPS Settings, zaškrtni "Manage GPS Automatically" a je to.
Ale upozorňuji, že tato mašinka má GPS čip nastaven na statickou navigaci, a tím pádem se s tím moc dobře kešovat nedá (a to nemluvím o výdrži baterie).
Já tento přístroj používám jen na stažení listingů, hintů apod. Na vlastní navigování mám outdoorového Garmina.
Na tomto fóru existuje více vláken o těchto přístrojích. Dej si vyhledat výraz "Diamond". MDA Compact IV je totiž převlečený HTC Diamond.
  • 0

#170 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 10:13

Hamaci napsal/a:
V základním menu zvol Menu - GPS - GPS Settings, zaškrtni "Manage GPS Automatically" a je to.

S autodetekcí obecně nemám moc dobré zkušenosti. Alespoň ve starších verzích GCz mi moc nefungovala. Pokud by Ti to nefungovalo, musíš si z nějaké funkční navigace na Tvém přístroji odečíst na kterém COM portu Ti to GPS modul mapuje a ten tam nastavit ručně (případně metoda pokus - omyl). Pozor, při každé změně nastavení Ti GCz nastaví GPS na OFF, takže ho pak musíš ručně povolit.
  • 0

#171 kapitola

kapitola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 11:18

Jen bych dodal povoleni a zakazani GPS je mozne i primo kliknutim na logo na plose aplikace vpravo dole, neni to nutne vzdy hledat v menu. To podle sveho probarveni take indikuje vypnutou a zapnutou GPS.
  • 0

#172 Sauge

Sauge

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 11:29

mtauf napsal/a:

Hamaci napsal/a:

S autodetekcí obecně nemám moc dobré zkušenosti. Alespoň ve starších verzích GCz mi moc nefungovala. Pokud by Ti to nefungovalo, musíš si z nějaké funkční navigace na Tvém přístroji odečíst na kterém COM portu Ti to GPS modul mapuje a ten tam nastavit ručně (případně metoda pokus - omyl). Pozor, při každé změně nastavení Ti GCz nastaví GPS na OFF, takže ho pak musíš ručně povolit.

no nevim me bezproblemu autodetekce funguje u vsech moznejch programu co s GPS pracujou vcetne GCzII
  • 0

#173 CzechOne

CzechOne

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 14:20

Děkuji za radu, jsem slepej jak "patrona" v tom menu jsem byl minimalně 5x :) Jinak na začatek zkusim jen s MDA, pozdeji si asi pořídím něco od Garmina. Děkuji všem ;)
  • 0

#174 jakamil

jakamil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2009 - 13:26

Nevite nekdo neco o cestine do GCz?
  • 0

#175 Sutech

Sutech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2009 - 13:35

Tomovi jsem o ní psal už několikrát, poprvé mi odpověděl s tím, že moc děkuje, a že až bude dělat jednotlivé jazykové mutace, že se na mě v případě češtiny obrátí, od té doby ale bohužel nic, takže evidentně to není jeho priorita...
  • 0

#176 xnemeco

xnemeco

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 6:57

Mohl by mi někdo napsat zcela blbovzdorný návod jak vytvořit (kde, postup ..) seznam keší a jak je pak stáhnout do této aplikace? Dík
  • 0

#177 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 7:16

blbovzdorný neexistuje - blbci jsou vynalézaví ;-) ale.. když program zapneš, tak tě přivítá cca 9 obrazovek, mezi kterými můžeš přepínat šipkami doprava a doleva. hned na té první (Search by Postal Code/Address) stačí zadat PSČ místa, kde chceš hledat (třeba 767 01 pro Kroměříž) a zmáčknout GO nebo na třetí obrazovce je "Search by Current Location". pokud máš připojenou a fixovanou GPSku, tak dáš GO a chvilku počkáš a je to... :-) jo, a strejda Gůgl to jistí...odkazy na recenze jsou UŽ na první stránce
  • 0

#178 dosotom

dosotom

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 12:25

Zdravím všechny hledače. Jsem starší ročník = neovládám moc anglinu a tudíž mám problém: Našel jsem si už doma přes wifi a zadané souřadnice nejbližších 60 keší. Pak zadám "download all caches" , vypadá to jako by je stahoval, ale na konci se objeví nápis "0 cache(s)/1,5MB". Když kliknu na jakoukoli keš tak mě zase odbyde "cache not found" No a když chci v GPS monitoru na některou navigovat, tak set cache location je šedé a nejde na něj kliknout. Mám HTC HD. Věděl by někdo co s tím? Díky za shovívavost
  • 0

#179 dosotom

dosotom

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 20:29

Tak už je to vyřešeno. Neměl jsem v IE povoleny cookie
  • 0

#180 poposi

poposi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 20:31

Jeden z mala programku co funguje na nedotykaci. Kdyz tam importuji gpx soubor, tak mi napise 0 cache a zadny seznam nevypise. Jedu pres skrysotlac
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama