Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 28 říjen 2009 - 23:29
Publikováno 29 říjen 2009 - 9:31
majkeld napsal/a:
Zdravim,
po silenostech zpusobenych aktualizaci GG mi dela jednu neprijemnou vec - nenacita mi kese, ktere jsou archivovane. Resp. je to nacte, ale je u nich pouze autor, datum nalezu a tot vse. Souradnice chybi, nazev kese taky.
Dela mi to pak hrozny bordel ve statistikach. Nejaky napad, prosim?:@
... stahnout ty informace. Napr. v GG je oznacis a pak pomoci GJ stahnes. GJ jede podle ID kese, takze pracuje i s archivovanymi. Jina moznost pouzit GPX soubor s archivovanymi kesemi (nekde je tu k tomu cele vlakno). Ale tam nebude tvuj nalez, musel bys ho doplnit rucne.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 říjen 2009 - 9:53
gord napsal/a:
... stahnout ty informace. Napr. v GG je oznacis a pak pomoci GJ stahnes. GJ jede podle ID kese, takze pracuje i s archivovanymi. Jina moznost pouzit GPX soubor s archivovanymi kesemi (nekde je tu k tomu cele vlakno). Ale tam nebude tvuj nalez, musel bys ho doplnit rucne.
Muzu mit jednu hloupou otazku? Jak mam prinutit GJ, aby dane oznacene kese v GG aktualizoval?
Publikováno 29 říjen 2009 - 11:01
GeoGet:
Publikováno 29 říjen 2009 - 12:28
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 29 říjen 2009 - 14:08
medwyn_cz napsal/a:
majkld: a nejde cirou nahodou o premium member only kese, ktere se snazis stahnout pres web? to totiz jaksi nejde. s archivovanymi naopak neni zadny problem.
Nejde. Zadnou PM kes jsem zatim neodlovil, jsem BM. To jsem uz vyresil - u kazde te archivovane jsem rucne dal stahnout listing a hle - souradnice s nazvem kese byly na svete. Akorat se stava, ze tyto kese GG kamsi schovava a nejsou v seznamu videt.
Ted resim jiny problem a to ty milniky. Nechapu to proste, podle ceho GG radi kese. Kdyz je seradim v GG dle data nalezu a pak se podivam do vygenerovaneho Milniku, tak napr. 500-sta kes v Milniku je v GG na pozici 483.. :@
Publikováno 29 říjen 2009 - 14:39
majkeld napsal/a:
Nejde. Zadnou PM kes jsem zatim neodlovil, jsem BM. To jsem uz vyresil - u kazde te archivovane jsem rucne dal stahnout listing a hle - souradnice s nazvem kese byly na svete. Akorat se stava, ze tyto kese GG kamsi schovava a nejsou v seznamu videt.
To je ale vosklivak zakerny! Ty mu ve filtru rikas, ze nechces videt archivovane kese a on te, blbec jeden, poslechne.
Aneb, kdyz filtrujes, tak se taky zkus taky nekdy podivat, ja ten filtr vypada...
Publikováno 29 říjen 2009 - 14:52
HaLuMa napsal/a:
To je ale vosklivak zakerny! Ty mu ve filtru rikas, ze nechces videt archivovane kese a on te, blbec jeden, poslechne.
Aneb, kdyz filtrujes, tak se taky zkus taky nekdy podivat, ja ten filtr vypada...
Jenze ja jsem na filtry ani nesahl.....
GG jsem vzdy pouzival jen na statistiky, nic vic jsem po nem nechtel. Filtr jsem nikdy nepouzival, vzdy jsem ho nechaval na "Vychozi"....
I zmenami se clovek uci...
Ale diky za postrehy, navedl jsi mne.
Publikováno 29 říjen 2009 - 15:09
Publikováno 29 říjen 2009 - 15:22
GeoGet:
Publikováno 29 říjen 2009 - 17:44
Publikováno 29 říjen 2009 - 18:36
Publikováno 29 říjen 2009 - 19:04
Publikováno 30 říjen 2009 - 10:14
Publikováno 30 říjen 2009 - 11:34
Publikováno 30 říjen 2009 - 12:17
1, sam pises po aktualizaci GeoGetu uz po tomhle bych tedy dotaz smeroval do vlakna o GeoGetu a ne o statistikachmajkeld napsal/a:
Zdravim,
po silenostech zpusobenych aktualizaci GG mi dela jednu neprijemnou vec - nenacita mi kese, ktere jsou archivovane. Resp. je to nacte, ale je u nich pouze autor, datum nalezu a tot vse. Souradnice chybi, nazev kese taky.
Dela mi to pak hrozny bordel ve statistikach. Nejaky napad, prosim?:@
2, no zalezi samozdrejme podle jakeho filtru si kese nacitas, jak uz se tu psalo, takze jen tak namatkou: Filtr Found a nic ..., nebo si zalozit vlastni dotaz. koneckoncu taky neuskodi se podivat na dokumentaci k programu, hlavne sou zajimavy body typu jak zacit, zobrazeni dat, filtry, trideni a vybery dat...
3, a bordel ve statistikach je jen konecny dusledek
Publikováno 30 říjen 2009 - 12:29
GeoGet:
Publikováno 30 říjen 2009 - 15:38
Publikováno 30 říjen 2009 - 15:52
GeoGet:
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů