1) Bohužel jsem nevěděl, že COLORADO neumí přehrávat zvuky - tzn. v současné době lze cache najít pouze s PDA. Bohužel mi upozornění, které na to v tutoriálech na wherigo určitě je uniklo.

2) Původně byly zóny 8x8 m, ve verzi jsem je ve verzi 1.3 rozšířil na 10 x 10 m - asi je to stále málo, takže je ještě zvětším. (Hlavní testování probíhalo na zónách 8x8m - se zaměřením zón jsem neměl problémy – jinak bych je automaticky zvětšil hned.)
3) Před tvorbou cartridge jsem si několik fór přečetl - na poznámku o zvuku jsem bohužel nenarazil - přiznávám, že jsem nečetl úplně všechny příspěvky na fórech, které jsem objevil.
4) Můj (a asi špatný) názor: v době, kdy se cena mp3 přehrávače včetně několika GB paměti pohybuje kolem 500,- Kč mě šokuje, že řádově dražší zařízení neumí přehrát mp3. Spíš bych se přimlouval k tomu, aby majitelé dali výrobci echo, co má v další verzi vylepšit (možná by stačil i SW update současných zařízení od výrobce – nevím neznám tento HW detailně).
5) Řečnická otázka: Hodně kačerů nemá vlastní horolezecké vybavení (dle mých pozorování určitě víc jak polovina) – znamená to, že již nebudou vycházet keše, kde je toto vybavení potřeba?
6) Vzhledem k tomu, že v současné době našel pouze jeden kačer, tak je evidentní, že je v někde chyba - zkusím cartridge trochu upravit. Všem komu jsem ve spojení s touto WIG způsobil jakékoliv problémy se tímto omlouvám.