PRAGeo Games Megaevent
Publikováno 25 červen 2010 - 7:22
Publikováno 25 červen 2010 - 7:26
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 25 červen 2010 - 7:46
Publikováno 25 červen 2010 - 7:55
Publikováno 25 červen 2010 - 7:56
Robbisek napsal/a:
Teď mi teda uniká jedna věc - zaregistroval sem se na stránkách gc1xxxx.eu na akci Skylanterns a zamluvil jednu osobu (Moje registrace: 1). A teď sem zjistil, že když kliknu na geocoin, tak se objevila záložka se zamluvením lampiónu a tam mám "0". Co tedy platí? Mám si vzít lampion svůj či co? A proč tam možnost téhle rezervace nebyla dřív?
Ahoj,
presne to bylo takhle.
Stav 1: Bylo mozne se registrovat na akci, plus si zarezervovat lampion.
Stav 2: Potom se zasoba lampionu vycerpala. Administrator webu zakazal rezervaci lampionu. Bohuzel zmizel ze stranek gc1xxxx.eu i prehled o tom jestli lampion mas nebo ne.
Stav 3: Lidi se zacali ptat, jak zkontrolovat, ze maji lampion spravne zarezervovany. Administrator webu na moji zadost zprovoznil zobrazeni rezervace lampionu.
Tot vse. Samozrejme nerikam, ze nekde nemohla nasta chyba, ale mam ted diky registraci na gc1xxxx.eu seznam vsech zajemcu pekne v tabulce.
Byl tu taky nekde dotaz, proc registrace na gc1xxxx.eu, kdyz se uz registrujete na geocaching.com.
Je tu znacny rozdil pro organizatory, treba pro mne. Na strankach geocaching.com se zalogujete, napisete, ze chceste lampion nebo coin. Potom se neco zmeni, log pekne smazete a delate mrtveho brouka. Takhle ho sice muzete delat taky a vubec neprijet, ale neni to tolik anonymni a neni nutne si zalohovat logy na cg.com akci kazdy den.
Oddeleny web nam take dava moznost pracovat s daty prihlasenych lidi .. delat exporty do tabulky atd. a tim mit prehled o ucastnicich.
Publikováno 25 červen 2010 - 8:03
Publikováno 25 červen 2010 - 8:07
Robbisek napsal/a:
No, taky to tak chápu. Ale nechápu proč. A hlavně, proč se rezervace lampiónů objevila až tak pozdě - kdybych náhodou nekouknul na fórum, tak jsem tam večer bez lampiónu :-(, protože jsem předpokládal, že těch 300 míst na Skylanterns znamená 300 lampionů a tím sem si jeden rezervoval. Když sem naposledy koukal do mojí registrace (5-6 dní zpátky) tak tam vůbec nic o lampionech nebylo. Sice mě to štve, ale holt si cestou na event koupim lampión, mam to při cestě a ještě mě bude stát o 20,- míň.
Podivaj se prosim na muj predchozi prispevek. Za chybu, ze se docasne nezobrazoval pocet objednanych lampionu se omlouvam. Registrace a moznost si lampion zamluvit tam byla dost dlouho.
Nejsem profesi obchodnik s lampiony, tak se nediv ze jsem nezajistil lampion pro vsechny ucastniky. On take ne kazdy kdo prijde si ho chce pustit.
K te cene. Jak jsem psal v listingu. Je samozrejme mozne, za sezenes super levny lampion. Videl jsem je na netu prodavat i za 35kc. Je tam, ale trochu rozdil v provedeni. Obruc kovovy drat misto bambusu, horak kosticka pevneho lihu misto pevneho horaku. V dobe, kdy jsem lampiony shanel byly ty co mam za cenu 85kc. Pri hromadnem odberu se mi podarilo domluvit slevu. Nikoho jsem do jeho koupe nenutil. Proste chces ho - zaregstruj si ho. Nechces ho - prines si vlastni nebo se prijd jen podivat.
Publikováno 25 červen 2010 - 12:58
Publikováno 25 červen 2010 - 16:08
Je, byli jsme tam nedávno a psi tam normálně byli. Sice pravda, trochu menší, ale co, pes jako pesZegga napsal/a:
Na jiné téma:
Nějak se mi nedaří najít informaci zda je možný vstup se psy.
BTW: Pokud někdo budete dnes kupovat lampionek, vezměte mi prosím také jeden, děkuji. / lampionek vyřešen, stavím se pro něj cestou z práce

Publikováno 25 červen 2010 - 18:21
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 25 červen 2010 - 19:58
Jede....Tom007 napsal/a:
nejede web http://www.gc1xxxx.eu/ nebo je porucha na mém přijimači ?
Edit Porucha na mém přijímači
Publikováno 25 červen 2010 - 20:00
Publikováno 25 červen 2010 - 22:53

Publikováno 26 červen 2010 - 9:03
Vstupne je 200 Kc a plati se u pana ve zlutem tricku (s nickem H+)JKLD napsal/a:
Ahoj všem,
nikde jsem se nedočetl, kolik vlastně stojí účast na Megaeventu či vstup do tvrze. Víte to někdo?
Předem díky za info.
LD

Ano, resi se zaplacenim u vyse zmineneho pana. To same se vztahuje i na vstup se psy. Obdobne je mozne vyresit i specialni dalnicni znamku na 3km a dalsi zde zminene palcive problemy.sobikovi napsal/a:
Podařilo se nějak dořešit možnost zalogovat se i např. v sobotu odpoledne?

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 26 červen 2010 - 19:29
hplus napsal/a:
Vstupne je 200 Kc a plati se u pana ve zlutem tricku (s nickem H+)JKLD napsal/a:
Ahoj všem,
nikde jsem se nedočetl, kolik vlastně stojí účast na Megaeventu či vstup do tvrze. Víte to někdo?
Předem díky za info.
LD
Ano, resi se zaplacenim u vyse zmineneho pana. To same se vztahuje i na vstup se psy. Obdobne je mozne vyresit i specialni dalnicni znamku na 3km a dalsi zde zminene palcive problemy.sobikovi napsal/a:
Podařilo se nějak dořešit možnost zalogovat se i např. v sobotu odpoledne?

Publikováno 27 červen 2010 - 16:32
Dekujeme vsem

za tym ME
Jakub
Publikováno 27 červen 2010 - 17:13
Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 27 červen 2010 - 17:25
Publikováno 27 červen 2010 - 17:32
Dík, to jsem rád. Podle diskuze tady jsem čekal, že jich většina netrefí, když se řešilo to parkování atd...ty,ty,ty & familly napsal/a:
No, dostatek lidí byl již v sobotu před polednem....

Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo
Publikováno 27 červen 2010 - 20:20
No já vidím, že je tam zatím 330 kousků, takže ještě 170 schází. Ale ono se to povede...ty,ty,ty & familly napsal/a:
No, dostatek lidí byl již v sobotu před polednem....
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů