PRAGeo Games Megaevent
Publikováno 01 listopad 2009 - 23:39

Publikováno 02 listopad 2009 - 7:51
hodinu? za hodku se neprobojuju ani na kampuCzech MegaEvent Team napsal/a:
nikoliv sice slavnou a velmi pěknou, nicméně hodinovou akci,

no a to mi prave prijde kouzelnykterá možná spíše jen tak mimochodem splní podmínky

Publikováno 02 listopad 2009 - 9:11
Paullow napsal/a:
Mě jenom mrzí to, že se autoři megaeventu neozvali autorům okolních keší ... Třeba mě... A to ani i když jsem Sutechovi nabízel možnost spolupráce už na červnové akci v Salzburku... Říkal, že se ozve a dodnes nic. A to jsem mohl dojednat prostory Chvalského zámku, které by byli dle mého názoru vhodnější.
Už teď nevím, kde budou stovky cacherů u Hummer tvrze parkovat, když jediná možnost je odpočívadlo u benzinové pumpy...
Ja se jim ani nedivim, s nekym, kdo ma v textu jednu hrubku vedle druhy, bych nechtel mit taky nic spolecnyho

Publikováno 02 listopad 2009 - 9:57
Dain a Olik napsal/a:
no a to mi prave prijde kouzelnyale myslim, ze 500 nicku se tam nedostavi.
ano, to se mi taky líbí, rozhodně víc, než nějakej megacirkus u dálnice - navíc červnový víkend strávím rozhodně raději někde na horách nebo v lese

500 nicků na skořápkách doufám bude, ta ikonka by se mi líbila.
Publikováno 02 listopad 2009 - 12:09
Tak nevím, že by měli v USA jiný kalendář? Podle našeho mi to vychází na pátek.

EDIT: HA! Unikl mi ten rok 2009 :@
Publikováno 02 listopad 2009 - 12:11
Slovensky kalendar to ma hlavne v minulostiPLAJ family napsal/a:
Event Date: Thursday, June 25, 2009
Tak nevím, že by měli v USA jiný kalendář? Podle našeho mi to vychází na pátek.

Publikováno 02 listopad 2009 - 12:30
Publikováno 02 listopad 2009 - 12:32
Jedna chyba v y není jedna chyba vedle druhý... Navíc když to píše člověk, který ani neumí psát háčky a čárky_eda_ napsal/a:
Paullow napsal/a:
Mě jenom mrzí to, že se autoři megaeventu neozvali autorům okolních keší ... Třeba mě... A to ani i když jsem Sutechovi nabízel možnost spolupráce už na červnové akci v Salzburku... Říkal, že se ozve a dodnes nic. A to jsem mohl dojednat prostory Chvalského zámku, které by bylY dle mého názoru vhodnější.
Už teď nevím, kde budou stovky cacherů u Hummer tvrze parkovat, když jediná možnost je odpočívadlo u benzinové pumpy...
Ja se jim ani nedivim, s nekym, kdo ma v textu jednu hrubku vedle druhy, bych nechtel mit taky nic spolecnyho)

Publikováno 02 listopad 2009 - 12:38

Publikováno 02 listopad 2009 - 12:41
<spam>A já kdybych si chtěl rejpnout do tebe, tak si budu stěžovat na to, že neumíš správně ohodnotit velikost svých keší... Napíšeš regular, přitom to skoro ani není small apod...Dain a Olik napsal/a:
ja bych tam videl jeste "mně"
Ale já rejpat nechci

A skončeme s tím off-topic chatem :@
Publikováno 02 listopad 2009 - 12:52
Publikováno 02 listopad 2009 - 12:58
červené zóny=parkovací místa...vousac napsal/a:
to paullow
..a ty myslis, ze na Chvalskem zamku by bylo kde parkovat? To je jeste horsi nez ten Hummer. To vsak neznamena, ze bych akce na Chvalskem zamku nepodporoval - naopak.
Publikováno 02 listopad 2009 - 13:07
Dain a Olik napsal/a:
a není ten r2009 klicka, jak to publikovat driv?
Trefa

Publikováno 02 listopad 2009 - 13:09
Publikováno 02 listopad 2009 - 13:10
Paullow napsal/a:
<spam>A já kdybych si chtěl rejpnout do tebe, tak si budu stěžovat na to, že neumíš správně ohodnotit velikost svých keší... Napíšeš regular, přitom to skoro ani není small apod...Dain a Olik napsal/a:
ja bych tam videl jeste "mně"
Ale já rejpat nechci</spam>
A skončeme s tím off-topic chatem :@
tak si klidne stezuj

jsem netusil, ze kdyz kes oznacim regular - a ne small, protoze je to neco mezi, i kdyz nedosahuje litr - abyste tam v zachvatu hledani nezprevraceli vsechno mozne, protoze si muzete predstavovat treba petlahev, ze se z toho svorne opupinkujete.

no a jelikoz ja, jak vite, neustale rejpu, tak nanejvys se pise s y

Publikováno 02 listopad 2009 - 13:14
Czech MegaEvent Team napsal/a:
Dain a Olik napsal/a:
a není ten r2009 klicka, jak to publikovat driv?
Trefa
no vida. ted uz jen zbyva se trefit ve sportce

Publikováno 02 listopad 2009 - 13:33
Právě, že tento volný prostor jsou parkovací místa.... Jelikož se znám s provozovatelem parkingu na Chvalském zámku a chodím tudy každý den, tak vím přesně, kde se parkovat může a kde ne...vousac napsal/a:
To co je oznaceno cervene je volny prostor, ale ne mista k parkovani ! Navic casti toho prostoru jsou parkovaci mista hospod. Fakt je, ze za urcitych okolnosti (autoveteran) se da parkovat i na travniku. Holt by to byly druhe Carodejnice. Zase bychom zvysili povedomost o Hornich Pocernicich, coz neni na skodu.
ad. Dain:
Ano jako vždy se ukazuje, že jsi starý spammer a důvod, proč jsem se delší dobu zde neukazoval... Nemám totiž náladu se s každým debilem hádat o pitomostech (neber to osobně, já to myslel obecně)

Publikováno 02 listopad 2009 - 13:35

Publikováno 02 listopad 2009 - 13:36
Publikováno 02 listopad 2009 - 13:40

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů