V Dakote je adresar GPX, kde jsou jednotlive gpx soubory. Vejde se tam 2000 kesi, takze na mazani je cas :-) Efektivnejsi je to ale delat pres jeden velky gpx z nejakeho manazeru kesi.Dain a Olik napsal/a:
musis zase pripojit k pc a pak smazat v adresari v dakote, ktera se objevi jako externi disk.
Dakota 20
Publikováno 07 červenec 2010 - 18:31
Publikováno 07 červenec 2010 - 18:52
sobikovi napsal/a:
V Dakote je adresar GPX, kde jsou jednotlive gpx soubory. Vejde se tam 2000 kesi, takze na mazani je cas :-) Efektivnejsi je to ale delat pres jeden velky gpx z nejakeho manazeru kesi.Dain a Olik napsal/a:
musis zase pripojit k pc a pak smazat v adresari v dakote, ktera se objevi jako externi disk.
no je a neni cas. do dakoty se asi nevejde 2000 jednotlivych gpx, nebo jo? a pokud chce vymazat nalezene, aby se mu tam nezobrazovaly ani jako otevrene truhlicky.... kazdopadne zanedlouho to resit akutne bude.
no a pokud nahral jednotlive kese jako jednotlive gpx, tezko mu to pujde efektivneji smazat pres jeden gpx pokud chces radit, jak je tam v jednom gpx nahrat, tak to nemotej do dvou vet, ktere se tykaji mazani. napsals to desne zmatene
Publikováno 07 červenec 2010 - 19:28
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 červenec 2010 - 19:44
Publikováno 07 červenec 2010 - 20:12
Pokud jde o kompas a zadání souřadnic... GPS pracuje s gpx soubory definující keše, které můžeš vybrat na mapě nebo přes volbu Geocaching a pak si dáš kompas "geocaching". V takovém případě máš z kompasu přímo přístup na listing, hint, logování, atd. atd.LuLaMO napsal/a:
Jeste nejaky rady ohledne toho prepinani na kompas po zadani souradnic?
V případě, že naviguješ na cokoliv jiného, tak ti kompas "Geocaching" nebude fungovat, jelikož ukazuje na nejbližší keš. Po zadání souřadnic nebo vlastního waypointu, nebo na POI prostě na cokoliv jiného se přepínám na "Malá datová pole", kde mám definovaná 4 datová pole: Přesnost GPS, Vzdálenost do cíle, čas a nadmořská výška. Můžeš si ale nastavit co se ti hodí...
Publikováno 07 červenec 2010 - 20:14
Pokud máš navigování na keš, tak v kompasu "Geocaching aktivní" je ikona GC. Na tu klikneš a jedna z voleb "Zalogovat". Tam zaloguje "Nalezeno" a na mapě se ti keška zobrazí jako otevřená truhlička.LuLaMO napsal/a:
A jeste me napada jedna vec, jak se v Dakote oznaci keska jako found? :-)
Publikováno 07 červenec 2010 - 21:40
Publikováno 07 červenec 2010 - 21:50
keší je jak nas.... takže si určitě vybereš takové, které budou bavit děti i manželku. Je spousta keší blízko dětských hřišť, se zajímavou zápletkou atd. Hledejte velké schránky, kde už občas je nějaký ten poklad na výměnu. Vypusťte svůj TB/GC - podle zájmu dětí nebo manželky. Ale to je na jiné vlákno...LuLaMO napsal/a:
Sobikovi dekuji mockrat za rady.....uz se tesim na zitra kdyz to otestujeme :-)
Jinak jsem s Dakoto 20 PRO opravdo spokojeni.....ted jen donutit manzelku a deti ze se budou take venovat GPSce :-)
Publikováno 14 červenec 2010 - 20:46
Publikováno 18 červenec 2010 - 8:49
Publikováno 18 červenec 2010 - 8:58
Publikováno 18 červenec 2010 - 9:39
Zobrazuje se následující chyba: Fatal Error: File Path: String Stream, line: 1, char: 2 Message: element name expected např u Prvomájová Dubová jeskynní http://www.geocachin...74-23ef60597451sobikovi napsal/a:
Nepíšete kolik už máte keší v Dakotě. Má limit 2000 keší a 1000 waypointů...
Nepíšete jakou to hlásí chybu a na jakých keších, takto obecně se těžko radí.
O tom, jak stahovat hromadně keše do navigace je tady hromada vláken. Nejsnadnějšií je stát se PM a pak si nastavit PQ, které nakopíruješ do navigace. Jinak legálně hromadně nahrávat data do navigace nejde. Pak je tu řada alternativ...
PQ O.K. zkusím
Publikováno 18 červenec 2010 - 9:54
Teď jsem to vyzkoušel a vše OK. Používám FF a XP. Zkus přeinstalovat ten plugin pro export do Garmina.Hudy1976 napsal/a:
Zobrazuje se následující chyba: Fatal Error: File Path: String Stream, line: 1, char: 2 Message: element name expected např u Prvomájová Dubová jeskynní http://www.geocachin...74-23ef60597451
PQ O.K. zkusím
Publikováno 18 červenec 2010 - 10:21
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 18 červenec 2010 - 10:34
Citecka napsal/a:
zdá se, že používá metodu zpožděného zápisu
myslím, že by mělo jít pro dané diskové jednotky v OS nastavit "nepoužívat zpožděný zápis"
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 červenec 2010 - 10:48
Hm, malinko v tom tápu. Přeci jenom ta krabice, která je připojená k monitoru, není moje silná stránka. Tak vyšplhat na strom, nebo přebrodit řeku - to jó. Nějak se s tím poperu, ale asi mi to nějakou dobu bude trvat. Snad mi na to bude stačit 30ti denní zkušební PM:D. A pokud ne, tak cca 600kč není zase tak moc. A estli nebude stačit ani dalších 12 měsíců, tak vykoupím papírnictví a vrátím se opět ke starým, ale osvědčeným metodám - souřadnice na papíře:(. Díkysobikovi napsal/a:
Teď jsem to vyzkoušel a vše OK. Používám FF a XP. Zkus přeinstalovat ten plugin pro export do Garmina.Hudy1976 napsal/a:
Zobrazuje se následující chyba: Fatal Error: File Path: String Stream, line: 1, char: 2 Message: element name expected např u Prvomájová Dubová jeskynní http://www.geocachin...74-23ef60597451
PQ O.K. zkusím
Publikováno 18 červenec 2010 - 10:51
Hudy1976 napsal/a:
A estli nebude stačit ani dalších 12 měsíců, tak vykoupím papírnictví a vrátím se opět ke starým, ale osvědčeným metodám - souřadnice na papíře:(. Díky
tak to bych s dovolením vyměnil tvoji Dakotu za mého Legenda a doplatkem
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 červenec 2010 - 11:18
Publikováno 18 červenec 2010 - 11:27
Publikováno 18 červenec 2010 - 11:32
Hudy1976 napsal/a:
Ale na Dakotu asi žádnou nenalákám, to tak mít Oregona 550, to by byla jiná
neznáš ono "i s malým kašpárkem jde udělat velky divadlo"?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů