Dakota 20
Publikováno 14 září 2010 - 15:57
Publikováno 14 září 2010 - 16:10
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 září 2010 - 16:15
Publikováno 14 září 2010 - 16:17
Já bych nebyl zase tak unáhlenej, chtělo by to změřit O300. Myslím si, že O550 má kvůli fotaku lepší (rychlejší) int. pamět než ostatní modely...fremen.cz napsal/a:
uuuhm... Oregon je minimálně 3× rychlejší...
Publikováno 14 září 2010 - 16:18
sobikovi napsal/a:
Já bych nebyl zase tak unáhlenej, chtělo by to změřit O300. Myslím si, že O550 má kvůli fotaku lepší (rychlejší) int. pamět než ostatní modely...
tak i 450, aby byl klid
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 září 2010 - 16:21
Publikováno 14 září 2010 - 16:25
Publikováno 14 září 2010 - 16:31
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 září 2010 - 16:37
sobikovi napsal/a:
Nevím, ale mapu do zařízení nebo na kartu dávám stejně jednou za rok a to se to dá vydržet...
... POI celý republiky tak jednou měsíčně, což taky jde...
.... a kešky před lovem a to je tam rychle.
Nějak bych se obecně tou rychlostí mašinky nezabýval, hlavně že dělá co má
To sice ano, pro mnoho lidí to není tak kritické... Ale vezmi to tak, že vždy po nové verzi mapy několik dní, i několikrát za večer, laboruji s TYPkama. Mapu několikrát nahrávám na kartu, to už mi fakt ta pomalost Garmina začíná lézt na nervy Minutka k minutce a hned je jedna zbytečně promrhaná hodina dne v háji...
Publikováno 15 září 2010 - 0:52
Publikováno 15 září 2010 - 8:04
INTERNÍ PAMĚŤ
SD KARTA 8GB
Publikováno 15 září 2010 - 10:37
Orxion napsal/a:
tak sem zkousel novy update viz http://www.geocachin...5802&pid=219474 a musim rict ze nic moc .. hlavne ten multicache support jsem cekal ze bude lepsi .. nejak me chybi jak bylo na GCz II ze me zarizeni navedlo primo na dalsi stage bez nutnosti neco nekam datlovat .. chjo .. no treba to zvladnou do priste, ale spis ne
a to sem si rikal ze konecne je mozna cas zacit vic chodit na multiny bez potreby papirove pripravy ..
No ono je to docela dost využitelné, ja jsem to uvítal, ale má to mouchy. Jednak správa waypointů by se docela dost hodila a druhak, aby ta další stage nemizela hned jak naviguju na jinou keš. Třeba, aby se to do nějakého textáku ukládalo a dalo pozdeji vyuzít. Hold Garmin no, hlasy uzivatelů vyslechne pozde a pak to stejne udela podle sebe. Chtelo by to feedback, jako ho ted udelali na geocachingu.
u toho GCz II to bez datlování na další stage navigovalo jak? to není přece logicky možné, přístroj si to tam sám nenapíše ne?
Publikováno 15 září 2010 - 21:18
puczmeloun napsal/a:
u toho GCz II to bez datlování na další stage navigovalo jak? to není přece logicky možné, přístroj si to tam sám nenapíše ne?
u cache (ne vzdy) mas stage rozepsane extra dole .. a pomoci GCz II se dalo prave na ne primo navadet a pokud tam byl i nejaky text tak se Ti ukazal
ty waypoints
kdyz tak tady jsem nasel odkaz s popisem
http://blog.carnero.cc/mobility/gcz/ a mas to tam rozepsane, dej si vyhledat waypoints (ctrl+f)
Publikováno 15 září 2010 - 21:32
Publikováno 15 září 2010 - 22:21
Publikováno 15 září 2010 - 22:39
Na mapě všechny body vidím, takže není problém špendlíkem na ně ukázat a navigovat. Pokud si musím další bod vypočítat, pak ho holt musím zadat ručně. Práce s body není štastně vyřešena, ale je taková jaká je a nečekám, že se zásadně změní...
Publikováno 15 září 2010 - 23:32
sobikovi napsal/a:
Je to asi obecná debata, ale když už se to řeší tady, tak co se dá dělat... Beru to tak, že Oregon, Dakota, Kolorado atd. atd. jsou obecně turistické navigace a ne specializované geocaching přístroje (na rozdíl od šitých na míru programů pro různá zařízení). Garmin bere bod jako bod a tudíž je jedno, jestli je to final tradičky či něco jiného, např. stage multinky... je to prostě bod.
Na mapě všechny body vidím, takže není problém špendlíkem na ně ukázat a navigovat. Pokud si musím další bod vypočítat, pak ho holt musím zadat ručně. Práce s body není štastně vyřešena, ale je taková jaká je a nečekám, že se zásadně změní...
Amen
Publikováno 16 září 2010 - 7:21
Publikováno 16 září 2010 - 8:40
Publikováno 16 září 2010 - 10:20
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů