Fotky v listingu samozřejmě nejsou. Já si spoilery exportuji jako POI, když potřebuji nějaký jiný obrázek, tak se kouknu v PocketDrake na PDA, který si ho stáhne z netuPepeK-CZ napsal/a:
Asi úplně b**ej dotaz, ale Dakotu (ani Oregon) jsem v ruce neměl, tak se ptám - jsou-li součástí listingu keše na GC fotky, nebo obrázky, při nahrání do navigace se tyto předpokládám nestahují a je zobrazen pouze text? U Oregonu to je stejně?
V případě, že opravdu ne, jak to řešíte? Máte fotky a spoilery s sebou třeba v telefonu, nebo na papíře?
Díky
Dakota 20
Publikováno 16 září 2010 - 10:29
Publikováno 16 září 2010 - 10:40
Publikováno 16 září 2010 - 10:57
EDIT: tedy on to neni program, ale makro do GeoGetu.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 16 září 2010 - 11:24
Publikováno 16 září 2010 - 11:32
gord napsal/a:
Koukni sem...
tak to je luxusní
zcela lamma dotaz... jak to pak nacpu do GPS? v dokumentaci jsem to nějak přehlédl (počítám, že GPX nahraju jako vždy... kam s tím zbytkem?)
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 září 2010 - 11:34
S Gordem jsem to na dakotě testoval a funguje to opravdu luxusně, líp než na Oregonufremen.cz napsal/a:
zcela lamma dotaz... jak to pak nacpu do GPS? v dokumentaci jsem to nějak přehlédl (počítám, že GPX nahraju jako vždy... kam s tím zbytkem?)
Vygeneruje ti to adresář pro POI loader, nahraješ to pak do navigace jako POI kategorii... vše je popsáno v tom vlákně, co na něj odkazuje Gord...
Publikováno 16 září 2010 - 11:46
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 září 2010 - 12:00
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 19 září 2010 - 10:31
Publikováno 19 září 2010 - 10:51
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 19 září 2010 - 11:17
Loschuanos napsal/a:
...
Chuane, stahovat kešky do Dakoty je zcela jiná škola jak to Bédi
Používám GeoGet + pluginy co stahují i listing a pak to exportuji, a funguje to parádně
Jen si musíš dávat bacha na limit 5000 keší
Publikováno 19 září 2010 - 12:10
Publikováno 19 září 2010 - 12:25
Publikováno 19 září 2010 - 12:29
Publikováno 19 září 2010 - 12:53
Podle tutoho jsem si dělal ty statistiky na profil, a musím říct že super postup, pro ty méně technicky nadané. Ale nikde jsem tam nevyčetl, jak to udělat s tím stahováním kešek do dakoty. Takovýto pohobný postup na to jak dostat kešky s listingem do gpsky by se hodil.fremen.cz napsal/a:
Mrkni na http://www.s474n.com...statistic-pack/ je u toho hezký průvodce obrázkový co a jak, snad to pomuže
A poradíš prosím jak smazat ty kešky, které jsem si tam již stahnul?
Publikováno 19 září 2010 - 13:12
(jinak jsem na vysvětlování antitalent)
Publikováno 19 září 2010 - 14:05
Publikováno 19 září 2010 - 18:37
vymazes je tak, ze jdes do: nastaveni - vymazat - odstr. všech. tr. body !pozor nemaze pouze trasové body, ale i kese, tak jsem prisel na pul tydne kese na Bataku!Loschuanos napsal/a:
Jo a ještě bych měl jednu "chytrou" otázku, tentokrát za tři bludišťáky:
Když cache do dakoty stáhnu, jak jí pak vymažu? Zkoušel jsem snad všechno a nepřišel na to
NEBO
vymazes gpx soubory z GPSky: garmin/gpx
NEBO
nejakym programem prepises jiz ulozeny soubor s kesema v pameti dakoty
Publikováno 19 září 2010 - 18:52
Publikováno 19 září 2010 - 18:55
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů