Publikováno 23 September 2010 - 15:08
Co se týče robustnosti Dakoty, tak mě taky jeden prodejce odrazoval a to dost intenzivně, až mi to přišlo nevěrohodné a Dakotu jsem si koupil (samozřejmě jinde). Jsem naprosto spokojený a přístroj mi připadá extrémně odolný. Už mi taky párkrát spadl, ale nikdy z moc velké výšky. Původně jsem Dakotu bral hlavně kvůli ceně a trochu kvůli velikosti, ale čím déle ji mám, tím více jsem spokojený, že jsem koupil menší přístroj, o kterém ani nevím, že ho nosím v kapse. Je jasné, že ti co mají Oregona jsou zase přesvědčení, že větší a jemnější display je dostatečný důvod, ale mně se zobrazovací schopnosti Dakoty líbí a vyhovují mi. Během dne mám úplně vypnuté podsvícení a při jízdě na kole je dispaly stéle docela čitelný. Výběr přístroje je velmi subjektivní a každému sedne něco jiného. U mě byla rozhodující zkušenost, kdy jsem v jedné ruce měl Oregona a v druhé Dakotu. Udělal jsem na obou podobné zobrazení mapy a taky jsem je potěžkal a bylo rozhodnuto. Vedle mě byl kamarád a při stejné konstelaci naopak tvrdil, že se mu líbí Oregon víc, takže nedej na rady (tedy ani moji) a prostě si to někde ohmatej a porovnej naživo.