Databáze CWG - co je nového?
Publikováno 15 červen 2010 - 13:24

Publikováno 15 červen 2010 - 13:27

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 15 červen 2010 - 13:30
Janinka.L napsal/a:
Jen bych se chtěla zeptat. Snažila jsem se najít jaký je rozdíl mezi osobním CWG a extra osobním CWG. Prozradí mi to někdo ze zkušenějších?
Extra osobní mají nějaké drobný prohřešek oproti podmínkám pro zařazení do oficiálního katalogu.
A v XLS souboru je uvedeno jaký mají prohřešek. Nejčastěji je to, že jméno není nick.
Publikováno 15 červen 2010 - 13:42
Maxinoha napsal/a:
Janinka.L napsal/a:
Jen bych se chtěla zeptat. Snažila jsem se najít jaký je rozdíl mezi osobním CWG a extra osobním CWG. Prozradí mi to někdo ze zkušenějších?
Extra osobní mají nějaké drobný prohřešek oproti podmínkám pro zařazení do oficiálního katalogu.
A v XLS souboru je uvedeno jaký mají prohřešek. Nejčastěji je to, že jméno není nick.
děkuji

Publikováno 15 červen 2010 - 13:43
Publikováno 15 červen 2010 - 13:53
HaLuMa napsal/a:
Tomu nerozumim - nejdrive tu rikas, ze kdyz CWG ma nejaky prohresek, tak v zadnem pripade nemuze byt zarazene do katalogu. A ted tu rikas, ze tam jsou zarazene tyhle 'extra' CWGcka s prohresky, a jak se tak koukam, misty i docela zavaznymi.
Tak jak to je?
Na úvod bych chtěl uvést to, že jaké CWG bude či nebude zařazené do oficiálního katalogu nemohu ovlivnit. V současné době o tom rozhodují autoři oficiálního katalogu (Poník a JPAgeo).
To, že CWG obsahuje jiný text než nick se dá považovat za menší prohřešek oproti prohřeškům jako jsou jiné fonty, úplně jiná zadní strana, jina metoda výroby než pálení laserem atd...
Pokud vím JPAgeo každé CWG posuzuje samostatně a někdy opravdu s těžkým srdce některé úplně vyřazuje a jak říkal někdy se k těm vyřazeným znovu vrací aby se na ně znovu podíval.
Osobně si myslím že dotyční si za to mohou sami, když nedokáží dodržet jednoduché pokyny a když mají k dispozici i šablonu kde stčí jen přepsat text na nick a vložit doprostřed svůj obrázek.
A pokud to zmrvil výrobce, tak bych mu ty dřevěné kolečka poslal nazpět s tím že jsem si objednal CWG a to co mi poslal, že není cwg

Publikováno 15 červen 2010 - 13:57
HaLuMa napsal/a:
Tomu nerozumim - nejdrive tu rikas, ze kdyz CWG ma nejaky prohresek, tak v zadnem pripade nemuze byt zarazene do katalogu. A ted tu rikas, ze tam jsou zarazene tyhle 'extra' CWGcka s prohresky, a jak se tak koukam, misty i docela zavaznymi.
Tak jak to je?
ja bych rekl ze je to tak, ze do katalogu se dostane CWG i kdyz proste nesplnuje podminku jako font pisma, jiny nick.
Hlavne kdyz bude mít presne rozmery, bude vyrobeno ze suku a bude mít zadní stranu s logem GS jako vsechny ostatní CWG.
A hlavne se musi dva kusy dostat k autorum CWG jinak je do katalogu nedaji, ani kdyz budou bez chybne...
Publikováno 15 červen 2010 - 14:06
Mortticia napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
Tak jak to je?
ja bych rekl ze je to tak, ze do katalogu se dostane CWG i kdyz proste nesplnuje podminku jako font pisma, jiny nick.
Hlavne kdyz bude mít presne rozmery, bude vyrobeno ze suku a bude mít zadní stranu s logem GS jako vsechny ostatní CWG.
A hlavne se musi dva kusy dostat k autorum CWG jinak je do katalogu nedaji, ani kdyz budou bez chybne...
Nedostane, to již vím

I když je mi divné, že nějaká další kolečka s daleko větší chybou jsou alespoň v extra CWG, ale už to dál neřeším. Dostal jsem jednoznačnou odpověď a tak si nechávám vyrobit nové CWG s opravenou chybou, aby už konečně v katalogu bylo.
Publikováno 15 červen 2010 - 14:38
Publikováno 15 červen 2010 - 15:23

Publikováno 16 červen 2010 - 8:58
Ze tohle vadi u osobnich CWGcek, dokazu pochopit, i kdyz spousta takovych je v katalogu v te extra kategorii. Ale ze by to vadilo zrovna u nazvu eventu, to mi fakt hlava nebere.
Pro ty, kteri nevi, jak to CWG vypada - jde o to, ze samotne logo obsahuje jasny a zretelny napis Geoget, takze byla blbost ten nazev opakovat do textu, ktere je kolem loga. On by se tam, pri predepsanem fontu, stejne ani nevesel...
Jestli nekdo zna nejaky jiny duvod nezarazeni, sem s nim.

Publikováno 17 červen 2010 - 9:33
Geo Gadget napsal/a:
Ahoj, dotaz, nejaka kolecka nami vyrobena uz v katalogu jsou, ale jako vyrobce tam nejsme takze podle nas nelze ani hledat. Cim to? Diky
Musím buď upravit stránku nebo se dohodnout s JPAgeo na změně označení "Liška" nějak mám problém s tím š

Publikováno 18 červenec 2010 - 14:44
Publikováno 18 červenec 2010 - 15:15

Publikováno 30 červenec 2010 - 19:05

Publikováno 05 srpen 2010 - 20:31
Publikováno 23 srpen 2010 - 10:29
Publikováno 23 srpen 2010 - 10:42

Mrknu na to - nějak jsem byl unaven po organizaci MegaEventu a organizaci CWGiady 2010 a značně rozladěn, když mi někdo v pátek na MegaEventu úplně vykradl CWG směnárnu (více jak 100ks CWG).
Publikováno 05 září 2010 - 12:47

Publikováno 08 září 2010 - 15:03
http://cwg.maxinoha.cz/posledni.php
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů