Přejít na obsah


Fotka

Vyrobci CWG a (ne)spokojenost


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
266 odpovědí na toto téma

#41 jardik1993

jardik1993

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2010 - 21:39

CWG jsem si nechal dělat u Kavalíra těsně před Vanocema a vše proběhlo naprosto v pořádku. Kvalita suků se mi zdá velice dobrá. Pro CWGcka jsem si jel dokonce v neděli dvacátýho těsně před Skořapkama, takže je vidět, že měli fakt mraky objednavek, protože pracovali i o víkendu až do večera. Příští objednávka určitě také u Kavalíra.
  • 0

#42 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2010 - 23:10

Ja jsem u Kavalira objednaval CWG jako darek. Byla to docela fuska a nez byl vysledek podle mych predstav tak jsme si vymenili hodne mailu. Kdyz by meli preciznejsiho grafika, tak by jich podle meho bylo mene nez tretina. Dotycny s kterym jsem komunikoval nemel ten spravny cit. Ale nakonec vse dopadlo v pohode a objednavka dorazila vcas. Doobjednavka dalsich kolecek byla pokud vim take v naproste pohode. Kdyz jsem delal vlastni tak jsem ale Kavalirovi uz nechtel dat zakazku. Ty, ty, ty tehdy nemel kapacity. Blackspider byl vyznamne drazsi. Takze jsem se obratil na Life Blansko a naprosta spokojenost. Doobjednani plus objednani razitka taky v naprosty pohode. Zridka se mi to stava, ale fakt jsem s nimi byl spokojen. Kdyz jsem je doporucil kamaradovi, tak jim poslal hotovy navrh, a oni mu to same poslali zpet ovsem s "vodotiskem" life, to je dle meho stejne hulvatsvi jako kdyz mi v autoservisu vymeni tabulku pod RZ. Az dojde krabice stavajich CWG, tak asi budu muset hledat nekoho novyho prestoze ja jsem s nimi problem nemel.
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#43 bohouscl6

bohouscl6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 0:07

Objednávám u Kavalíra podruhé a vcelku spokojenost. Řadím se už asi spíše do té starší školy - líbí se mi, když se dodrží, na čem se obě strany domluví a tady nemám negativní zkušenost. Chtěl jsem změnu razítka - vyšli mi vstříct. Chěl jsem nějaké drobnosti navíc - nebyl problém. Prvních 200 puků jsem téměř rozdal na eventech i do kešek dost rychle, objednal jsem tedy další várku, proběhla komunikace a puky v brzku dorazí. Co si budeme povídat - beru CWG jako krmení pro rybičky ;) - je to věc spotřeby. Je to specifická záležitost určená pouze a jenom pro GeoCaching. Když CWG ukážete sprátelenému mudlovi, tak se mu leckdy cena 10 kč za kousek opáleného dřeva zdá většinou nepřiměřená, přemrštěná. Mudlík ovšem nepochopí kačera, který najde krabku, otevře a tam se na něj nějakej puk směje :) Je to srovnatelný pocit jako při nalezení pěkného GC/TB [povinná vsuvka] jen s tím rozdílem, že CWG si můžete ponechat (výměnou za nejlépe opět CWG nebo něco jiného přijatelného), kdežto GC/TB si nechat nemůžete a jen ho poposouváte do další krabky.[/povinná vsuvka]. Docela jsem byl překvapenej, že i borci s velkým počtem nálezů zalogují IN: TB, OUT: CWG :( , ale tahle diskuse tu už proběhla a rozdmychávat flame není můj šálek kávy a vlastně mi to je i tochu jedno. CWG rodávám bez ohledu na reciprocitu, cpu je do svejch kešek při každé kontrole, cpu je do každé krabky větší než micro pokud se mi krabka nebo místo alespoň trochu líbí, věnuji puk kačerům se kterými se setkám u krabky a nečekám, že mi to oplatí svým pukem i když nutno přiznat - více než polovina sáhla do kapsy a podala mi na oplátku svůj kousek. Až dojdou, objednám další krmení pro rybičky a to budu dělat tak dlouho, dokud se mi bude chtít, dokud mne to bude bavit. Docela by mne zajímalo, jak celou problematiku ohledně komercionalizace všeho (a vzhledem k zaměření diskuse především CWG) souvisejícího s (původně nekomerčním zaměřením) GC vnímá autor původní myšlenky a tvorby prvních CWG - dnes je z toho myslím pěknej byznys pro stále se zvětšující počet firem. K tomu asi nejen v našich podmínkách patří i konkurenční boj - tím chci říci, že na mne osobně více zapůsobí zkušenost buďto vlastní, nebo sdělená od někoho mě známého. Ostatní, především negativní, zkušenosti sice zaznamenám, ale přílišnou váhu jim nepřikládám. Každopádně všem přeji pěkné krabky plné sympatických drobností, radost z nálezu potěší asi každého - ještě jsem nezaznamenal log ve smyslu "sakra to mám zase pech. zase jsem našel, že jsem radši nešlápl do ... :o "
  • 0

#44 zmijovkar

zmijovkar

    zmijovkar

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 0:13

Moje 1. várka loni v březnu u Kavalíra úplně neuvěřitelně rychle: před polednem odeslán můj návrh v bmp, asi za hodinu (v době oběda) zpět náhled k odsouhlasení, poukázal jsem prachy a odsouhlasil, druhý den ráno v 8 nese pošťačka kolečka! Nechtěl jsem tomu věřit (v tom "dnešním světě", o kterém píše Chemic77). Druhá objednávka v létě, stejný vzhled, který si archivují, takže bez práce na grafice, trvalo to nejmíň dva týdny, nekomunikace, hrozný - než jsem je vůbec dokopal urgencema k poslání faktury, abych mohl zaplatit, uběhl asi týden... Nechtěl jsem čekat, tak jsem mezitím objednal i od Life Blansko, skvělá zkušenost, přišly hned. Takže asi vím, odkud příště.
  • 0

#45 EP-CZ

EP-CZ

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 7:47

Již jsem to psal v jiném fóru... Ale přeci: várka z počátku roku 2009 byla od Kavalíra a vše bylo v naprosté pohodě - komunikace, dodání, kvalita. V prosinci 2009 jsme objednali druhou várku - dodání v pohodě, ale kvalita nic moc - otřepy, pálení je jaksi "vybledlé". Takže příště objednáváme jinde.
  • 0

#46 hczech

hczech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 8:46

Paullow napsal/a:
Tak já jsem si dneska vyzvedl nové CWG od Tytyty, ale moc nadšený z toho nejsem (Sorry Michale a Jakube...). 1/3 z CWG byla vyosená a kvalita suků nic moc (asi u 30 jsem musel dobrušovat okraje šmirgl papírem)...


Tady musim bohužel souhlasit. Kvalita tu podle mě neni úplně 100%. Ale u nikoho jiného jsem před tím CWG neobjednával, tak těžko říct, co je jinde standard. Na druhou stranu si tady nemůžu stěžovat na rychlost vyřízení, nebo trpělivost při dolaďování návrhu, to bylo obojí perfektní.
  • 0
Hczech

#47 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 146 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 9:24

Lidi začněte používat tu hmotu uvnitř zátky co nosíte na krku.

1.) V celé ČR jsou velmi velké prblémy s dostatkem kvaltních suků, kdyby jste si přečetli jak se suky vyrábí

U truhláře se větve nařežou na válečky o délce cca 20 centimetrů. Následně se tyto válce vloží do přepravek, které se dají do takzvaných sušáren, které mají teplotu 65 stupňů Celsia. Po uběhnutí přibližně deseti dnů, kdy se dřevěné válečky vysoušejí, se dosáhne požadované vlhkosti dřeva 12 procent.

věděli by jste, že se tento proces prostě nedá urychlit, také výroba suků je vlastně jen zpracování odpadu (větví) a žádný zpracovatel dřeva nechce navyšovat výrobu suků kvůli pár bláznům z geocachingu. Z čehož plyne že není možné před vánoci někde vyčarovat 2x - 3x větší množství suků.

2.) Pálení CWG nějakou dobu trvá, nikdy jsem to u Kavalíra ani u Ty,Ty,Ty neměřil ale odhaduji že to trvá minimálně 30 minut z jedné strany při nízkém rozliššení, při vyšším rozlišení ty časy samozřejmě narůstají a to se jich na plochu plotru vleze cca jen 50 - 70 podle velikosti plotru. Pak přičtěte čas na kontrolu suků, naskládání suků do držáku do plotru, otočení suků pro pálení z druhé strany atd...

3.) Co jsem slyšel od více výrobců tak o těchto vánocích se rozhodlo spoutu kačerů že ideálním dárkem pod stromeček budou CWG.

Tímto bych se chtěl zároveň omluvit za mě (databáze CWG) a za JPAgeo (oficiální katalog), že vánoční CWG budou přidána s obrázky se zpožděním - děláme to ve svém volném čase a taky by jsme rádi šli někdy kešovat jako ostatní.
  • 0

#48 fly2free

fly2free

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 15:08

Objednavali jsme zatim u Kavalira - poprve vloni pred letem - dodavka a jednani bez problemu a podruhe pred vanocemi nekdy krajem listopadu - Pokazde podle vlastniho navrhu v .cdr. Dodavka prisla vsak skutecne pozdeji a nadvakrat (v druhe zasilce nejake CWG vsak zdarma ) coz byla podle mne sympaticka snaha vyrobce uspokojit vsechny pred vanocemi alespon castecnou dodavku . Jsem si vedom v jakych podminkach CWG vznikaji ( ponekud mne prekvapilo tech 30 min .-) a pro mne pro mne osobne neni duvod k nespokojenosti vzhledem k situaci pred vanocemi. viz i napr zastaveni objednavani GC v eshopech . Ja za sebe jsem konkretne s Kavalirem spokojen jak s jednanim,pristupem, tak s kvalitou .Samozrejme je zde vliv materialu ( kvalita suku ) ale zadne z onech 300 CWG nebylo nepouzitelne ci nejak vylozene defektni
  • 0

#49 Kometa

Kometa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 15:52

Tak já taky přidám naší zkušenost. Od Kavalíra už jsme objednávali CWG 3x. Komunikace vcelku dobrá, nejdelší čekání na odpověď byla 1 den, ale většinou vše vyřízeno do pár hodin. Dodací lhůta do týdne, ale věděl, že na CWG spěcháme. Kvalita suků celkem dobrá, jenom z jedné várky byla trochu horší, kvalita pálení také vždy dobrá. Kvalita razítka velmi dobrá. Jenom jednou udělal chybu, že nám poslal jiné razítko, než objednané, ale omluvil se a správné razítko dorazilo zdarma do 14 dnů, takže také spokojenost. Přesto jsme chtěli vyzkoušet také jiné výrobce, tak jsme poslední zakázku udělaly u Ty, ty, ty. Na rychlost jednání a dodání si nemůžu stěžovat, to se snažily vyjít maximálně vstříc a CWG dorazily dřív než do týdne. Velké rozčarování byl ale jejich vzhled. Kvalita pálení celkem ušla, ale kvalita suků byla příšerná, nebyly vůbec přebírané, takže skoro 2/3 byly dost mizerné, zhruba polovina (100 Kusů) měla kazy (součky) a asi čtvrtinu (50 kusů) jsme vyhodily úplně (prasklé, výrazné suky). Možná, že je se suky problém, ale pro to právě výrobci slibují, že suky třídí a tyhle určitě tříděné nebyly. A nebylo to před Vánocemi, ale v půlce listopadu. Štoček v razítku byl taky dost mizerný v porovnání s tím od Kavalíra. Takže u Ty, ty, ty už CWG určitě neobjednáme. Další várka bude zase jistota Kavalír a možná někdy zkusíme ještě Life Blansko.
  • 0

#50 Sabrinka

Sabrinka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 17:04

Já jsem si objednala CWG u Kavalíra a maximální spokojenost, vyšli mi i vstříc s netradičním požadavkem. Kvalita suků byla dobrá. Prý mají všichni výrobci problém s kvalitou. Nechci se přidávat k linčování výrobců, ale postupem času bychom asi našli něco na každého. Viděla jsem u jednoho kačera v lese suky od Ty Ty Ty, u kterých mně především vadila horší kvalita vypálení a vycentrování, které bylo o dost posunuté a kvalita suků jak píše předešlí příspěvěk nebyla také vábná. Nejhorší je, že si tady lidi stěžujou, ale že by taky někdy pochválil, to nééé. Co koukám, tak Kavalír vypálil více jak 1300 druhů CWG, takže asi s ním někdo spokojený bude a ostatní výrobyci také nejsou jenom špatní, zkuste hledat někdy to dobré. Radši místo pomlouvání výrobců se běžte proběhnout do toho mrazu a najít nějaké kešky :D
  • 0

#51 monty.gomery

monty.gomery

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 18:50

Tak když už jsem si to konečně všechno pročet, tak taky napíšu zkušenost... První várku jsem nechával dělat kdysi dávno u Kavalíra, v té době zřejmě nebyl tolik vytížen, vše v pořádku, akorát komunikace lehce vázla, ale dá se říct, že mi vše vyhovovalo (fakt až na tu komunikaci). Cwg přišli a celej radosti bez sebe jsem byl štastnej, že je něco mého... Další várku (tentokrát 200+50zdarma + razítko) jsem nechával dělat u Ty,ty,ty. Vyšli mi vstříct, akorát trochu u návrhu jsme se zdrželi, jelikož mi nedošlo, že z nekvalitní fotky se opravdu logo udělat nedá, pak se vše vyřešilo a vše OK. Peníze jsem odeslal a už jen čekal, den, dva, tři, čtyři......nic se neděje, proč??? napsal jsem jim mail a v zápětí zvonek...no byla to pošťačka a že prej mám něco doporučeně...No byly to CWG....takže rychlost byla fakt rychlá. Rozbaluji, koukám, nejdříve razítka...Hm, novej systém, aha..Jo už to mám....Pěkné....Tak teď CWG, koukám, no....vyndavám par schovaných od Kavalíra porovnávám.... Jo, pěkné, z celkové objednávky 250 ks cwg od Ty,ty,ty jsem jen 3ks vyhodil (pak jsem přepočítal a zjistil, že mi zřejmě omylem dali o 2 ks navíc, čili dá se říct, že jen 1 ks), ale zbytek...no nádhera... už vím u koho budu příště objednávat.. Hlavně mě překvapila ta rychlost a schopnost komunikace.... Sabrinka: souhlasím, taky si myslim, že by tu mohlo bejt něco pozitivního....samá kritika....takhle si člověk vůbec nevybere :(
  • 0

#52 Kometa

Kometa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2010 - 23:48

monty.gomery napsal/a:
Rozbaluji, koukám, nejdříve razítka...Hm, novej systém, aha..Jo už to mám....Pěkné....Tak teď CWG, koukám, no....vyndavám par schovaných od Kavalíra porovnávám.... Jo, pěkné, z celkové objednávky 250 ks cwg od Ty,ty,ty jsem jen 3ks vyhodil (pak jsem přepočítal a zjistil, že mi zřejmě omylem dali o 2 ks navíc, čili dá se říct, že jen 1 ks), ale zbytek...no nádhera... už vím u koho budu příště objednávat.. Hlavně mě překvapila ta rychlost a schopnost komunikace....

Sabrinka: souhlasím, taky si myslim, že by tu mohlo bejt něco pozitivního....samá kritika....takhle si člověk vůbec nevybere :(


Hm, tak to je zajímavý, zřejmě když se Ty, ty, ty chce, tak CWG taky přebere, v našem případě se mu asi nechtělo. A štoček razítka nás taky velmi zklamal, to se s precizně udělaným štočkem od Kavalíra nedalo vůbec srovnat.

Takže když chvála, tak chválím služby Kavalíra, vždy se snažil vyjít vstříc a kvalita CWG celkem slušná. Ovšem pokud by chtěl někdo z Plzně a okolí opravdu špičkovou kvalitu, tak doporučuji Krále. Velmi kvalitní ostré a přesné pálení, dává si záležet i na nastavení a orientaci suků, aby výsledek vypadal co nejlépe. To vám žádný jiný výrobce, který hromadně pálí CWG neudělá. Cena vypálení 10 Kč za jedno CWG při množství nad 50 kusů, takže jen nepatrně dražší oproti ostatním. Nevýhoda ovšem je, že objednávku je nutné zadat a převzít osobně na vlastní donesené suky, které je problematické sehnat, ale zase máte jistotu, že budou opravdu kvalitně vybrané.;)
  • 0

#53 Dr.Uli

Dr.Uli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 8:38

.
  • 0
Dr.Uli & MaChinka Team

#54 Mademanof

Mademanof

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 17:02

Přiznám se, že když se objevilo tohle vlákno, trošku jsem se vyděsil. Měl jsem totiž zrovna čerstvě zaplacené CWG u Kavalíra a čekal jsem na dodávku. Užuž jsem se s nimi po přečtení předchozích příspěvků na bůhvíjak dlouho loučil, ale nakonec vše dobře dopadlo. Komunikace sice na moje představy trošku vázla (poslal jsem hotový návrh v *.cdr, nebyl doporučen, poslal jsem tedy nový a celé to do schválení trvalo více než týden. Nereagují tedy zrovna nejpružněji), ale asi jsem jen navyklý z práce na rychlejší reakce. Samotná výroba a zaslání bylo ovšem naprosto bleskurychlé - ve čtvrtek odpoledne jsem dostal fakturu a odeslal platbu, takže dejme tomu, že jim byly peníze připsány na účet v pátek a v pondělí už odeslali zásilku. To je rychlost naprosto úžasná. Kolečka jsou vypálena pěkně, občas je na některém suku černý puntík, ale je to koneckonců DŘEVO, tak co by od něj člověk chtěl. Moc se mi líbí. Jen nechápu význam kódu na Collection Member. Myslel jsem si, že má být unikátní, ale mám dojem, že Boldor má stejný. Ale to už sem nepatří.... Takže až na menší prodlevy v komunikaci jsem nadmíru spokojen.
  • 0
Přání je otcem myšlenky.

#55 Hickos

Hickos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 17:38

No když chválu, tak chválu. Na olomoucku jsem pálil svého času svoje CWG - 2x stovku zhruba s ročním odstupem - u BlackSpidera. Naprostá spokojenost. Komunikace, cena (na tehdejší dobu) i dodávka. Za posledních pár měsíců jsem pálil asi 3x po stovce CWG u týmu hollky a už nehodlám pálit nikde jinde - okamžitá reakce, pomoc s návrhem, super cena a rychlost - bezkonkurenční.
  • 0
Don't panic!

#56 Mufa

Mufa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 18:14

Já si na Kavalíra taky nemůžu stěžovat. Sice už si nepamatuju, jak dlouho jsem na to čekala (měla jsem tolik práce, že mi to momentálně bylo vcelku jedno), ale co si pamatuju, že jsem poslala návrh a k tomu popis, co který flek znamená. A během pár dní jsem měla v mailu návrh, který se mi líbil, flek opravdu vypadal jako cyklista, jak měl... A kvalita dřeva? Mám doma truhláře a ten říká, že to není nejhorší :-)
  • 0

#57 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 22:06

Jsem rád, že vzniklo toto vlákno.
Člověk se dozví plno zajímavých věcí, které sice nepotěší (někdy ano), ale pomůžou plno věcí napravit, opravit a poučit se.
Jenom mě mrzí, že se lidi nedokážou s problémem obrátit na výrobce (na nás), jistě v tom množství se chybička stane a když se to dozvíme, okamžitě reagujem a snažíme se na vlastní náklady dát vše dopořádku.
Poslední dobou zhoršená kvalita suků nás přiměla udělat změnu v nabídce CWG. Budeme nabízet tři kategorie CWG (výběr, standart a natural) s rozdílnou cenou.

  • 0
ty,ty,ty a golfy

#58 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2010 - 23:27

Moje první CWG byly vyrobeny u Kavalíra, s jiným výrobcem nemám zkušenosti. Pokud si vzpomínám, komunikace i rychlost dodání byla bez problémů. Horší pouze byla kvalita gravírování - oproti CWG, které jsem později nasbíral postupně v keších, bylo mělčí a míň ostré - některé tenké linie v mém návrhu se tudíž ztratily. Možná byli kvůli množství objednávek nuceni zvýšit rychlost a snížit tudíž čas na jednu placku (jako když pálím CD maximální rychlostí, tak ty pity budou taky mělčí). Ale to bylo skoro před rokem, je možné, že už kvalitu zlepšili.
  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#59 tomas451

tomas451

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2010 - 0:07

Zdarec všem. Tak tady čtu tohle vlákno, protože zrovna mám v plánu si taky CVG nechat udělat. Mě by spíše zajímala pozitivní zkušenost. Chtěl bych ty více vypálená a nevím, na koho se obrátit. Díky
  • 0

#60 mirotiro

mirotiro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2010 - 20:02

tak i já se přidám s komentem... pálil jsem vícekráte, takže popořadě 1. kavalír září 2008 - osobní suky, návrh schválen JPAgem, zaslána hotová šablona problém s odesláním včas před eventem, ale vše vykomunikováno, osobní dovoz až do Plzně v sobotu před eventem, kvalita pálení průměr (starý stroj na výrobu), suky ok, jen jeden prasklý 2. kavalír jaro 2009 - osobní a eventové suky, odeslány hotévé šablony špatně spočtené suky (pár chybělo, žádné závratné množství), chybějící razítko, středy silně přepálené, suky ok 3. soukromá, neofiko výroba - jaký si to uděláš, takové to máš, kolega to dělal dobře, ale časově náročné, nejkvalitnější pálení - kdo potká moje TB s připnutým CWG bude moci posoudit 4. ty,ty,ty - listopad 2009 - eventové CWG, odeslána šablona nekvalitní nevytříděné suky ("chlupaté", pár kusů s vadou dřeva), pálení vyosené, no děláno na poslední chvíli, jinak jsem to celké vrátil k reklamaci, ale ve stejném termínu jsem viděl i vyrobenou zakázku bez vad (zelwa), takže asi záleželo na tom kdo z rodiny pálil 5. kavalír - leden 2010 - eventová, osobní a speciální CWG, zaslány šablony kvalitní suky, středy nepřepálené, nevyosené... jen problém s komunikací, takže opět dovoz osobně do Plzně 2 hodiny před začátkem eventu ke kterému část objednávky byla (jako omluva přidáno dost CWG Kavalír a tým), ale opět nemám problém... párkrát jsem s P.K. pokecal po telefonu a bylo... Závěr? Osobní cwg budu zatím pálit nadále u Kavalíra, speciální edici k ME s kolegy asi u Krále v Plzni a jinak se uvidí...
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama