Přejít na obsah

Fotka

Jak to udělám v URWIGO?

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
787 odpovědí na toto téma

#301 Faya&Freya

Faya&Freya

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 01 October 2010 - 22:16

Není tomu zas tak dlouho a opět jsem zde z dotazem;) Když nahraji nějaký zvuk do urwigo..pak mi v přehrávači Openwig normálně jede...ale pokud cartrige přetáhnu přes wherigo.com pak už tam nemám žádné zvuky...je nějaká šance jak je tam dostat? Třeba změnit formát? Poradí mi někdo.:( díky moc!;)
  • 0
Faya&Freya

#302 Faya&Freya

Faya&Freya

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 18:07

Faya&Freya napsal/a:
Není tomu zas tak dlouho a opět jsem zde z dotazem;)

Když nahraji nějaký zvuk do urwigo..pak mi v přehrávači Openwig normálně jede...ale pokud cartrige přetáhnu přes wherigo.com pak už tam nemám žádné zvuky...je nějaká šance jak je tam dostat?
Třeba změnit formát?
Poradí mi někdo.:(
díky moc!;)

Prosím, prosím poraďte:(:(:(
  • 0
Faya&Freya

#303 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1146 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:05

Faya&Freya napsal/a:
Není tomu zas tak dlouho a opět jsem zde z dotazem;)

Když nahraji nějaký zvuk do urwigo..pak mi v přehrávači Openwig normálně jede...ale pokud cartrige přetáhnu přes wherigo.com pak už tam nemám žádné zvuky...je nějaká šance jak je tam dostat?
Třeba změnit formát?
Poradí mi někdo.:(
díky moc!;)

1.) máš ten zvuk ve stejné složce kde máš urwigo soubor?
2.) jaký formát ten zvuk má? Sice by měla být podpora MP3, ale osobně preferuji WAV a FDL pro Garminy.
  • 0

#304 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:08

A jakej formát zvuků používáš? Když to z wherigo.com stahuješ, pro jaké zařízení?
Četla jsi http://wiki.geocachi.../Tvorba_Wherigo?
  • 0

#305 Faya&Freya

Faya&Freya

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:15

ProKesTom napsal/a:
A jakej formát zvuků používáš? Když to z wherigo.com stahuješ, pro jaké zařízení?
Četla jsi http://wiki.geocachi.../Tvorba_Wherigo?

Používám mp3...a stahuju pro PC/telefony

Jinak díky za tip;)nečetla ale přečtu.:o
  • 0
Faya&Freya

#306 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:16

ukaž link na tu cartridge a řeknu ti přesně v čem je chyba ;e)
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#307 Faya&Freya

Faya&Freya

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:26

matejcik napsal/a:
ukaž link na tu cartridge a řeknu ti přesně v čem je chyba ;e)

mno ještě ji nemám aktivovanou, zatím je ve fázi zkoušecí....
  • 0
Faya&Freya

#308 Faya&Freya

Faya&Freya

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:42

může to být tím že zvuk je moc dlouhý?(velikost 2 mb) asi to bude tím...takže jaká je optimální délka a velkist audio souboru pro to aby to hrálo ve wherigu?
  • 0
Faya&Freya

#309 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:43

no, může :e) není náhodou cartridge z wherigo.com menší než ta co jsi ji vygenerovala doma?
  • 0

#310 Faya&Freya

Faya&Freya

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 October 2010 - 19:55

o něco málo ano... zkusím zvuk ořezat na malý soubor...snad to bude lepčí.
  • 0
Faya&Freya

#311 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 08 October 2010 - 11:12

Mam pokrocily dotaz. Mam vytvoreny vstup (Input) pro hrace. Povedzme napsat slovo, ktere je na budove, ktore ma hrac zadat. Vypise se dotaz a dolu je "tlacitko" se sipkou spat a message button "Odpovedat". ked zadam "odpovedat", je to OK. Ked zadam "tlacitko" so sipkou spat, Oregon mi vyhodi "Error message" babo rad :)
  • 0

#312 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 848 příspěvků(y)

Publikováno 08 October 2010 - 18:20

Nando78 napsal/a:
Mam vytvoreny vstup (Input) pro hrace. Povedzme napsat slovo, ktere je na budove, ktore ma hrac zadat.

Vypise se dotaz a dolu je "tlacitko" se sipkou spat a message button "Odpovedat".
ked zadam "odpovedat", je to OK.
Ked zadam "tlacitko" so sipkou spat, Oregon mi vyhodi "Error message"

babo rad :)

Jestli tím "tlacitko" myslíš stornování na "obrazovce", kde uživatel již má zadat text, jde o "nil-chybu", diskutovanou před časem v tomto vlákně. Řešení najdeš ve WIKI (odkaz uvádím výše). U mně toto řešení funguje. Není mi známo, jestli i ostatním. Zkus to.
  • 0

#313 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 11 October 2010 - 8:47

ProKesTom, dekuji. Zdalo se mi, ze jsem neco takoveho uz cetl, ale kdyz jsem sel spatky ve vlakne, tak jsem si to nevsimnul. Metodou pokus omyl jsem zjistil, ze to dela jen u textovych dotazu, cos mi potvrdil. No nejako to obejdu.
  • 0

#314 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2010 - 14:01

Mam tri dotazy: 1. Vypustil jsem cartridge. Mne se v Oregonu podarilo ji projit celou. Hledaci ae nyni popisuji, ze jim sem tam sekne. Jak muzu overit, co se u nich stalo? Lze spetne prohlizet cartridge, kterou nekdo prosel? Jaky soubor je k tomu treba? Nim ulozeny soubor? 2. Muzu dat do cartridge na nektere stage, aby po jejich splneni cartridge ulozila hru (myslim prikazem SAVE GAME)? Bude to mit nejaky vplyv na jeji nepadavost a na plynulost hry z hlediska hrace? 3. Cartridge koci vygenerovanim kodu a jeho zobrazenim v ITEMech. Kdyz by takovou cartridge chtel nekdo pouzit na prime logovani na wig.com, musim jeste nejaky prikaz doplnit?
  • 0

#315 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2010 - 14:05

1. co se u nich stalo, to ti řeknu: oregony jsou prostě padavé a dotyční měli smůlu že schytali padavější jednotku. v 90% případů to nejde na straně cartridge opravit jinak než magií, máváním kuřecí kostí nad ohněm z vonných bylin a náhodným přeuspořádáváním kódu do konfigurace, která zrovna na tom konkrétním zařízení bude fungovat déle jinak obecně potřebuješ soubor .gwl, který vypisuje, jaké příkazy se spustily. ze savegame se toho příliš mnoho zjistit nedá 2. ano, můžeš. na nepadavost to vliv nemá, ale pokud už je to padavé, takhle máš aspoň zaručeno, že budou existovat nějaké savegames, ke kterým se lze vrátit. co se týká plynulosti, to si nejsem jist. ukládání chvilku trvá, ale jak dlouho na garmin zařízeních, opravdu nevím. pokud máš oregon, můžeš si to sám vyzkoušet 3. nemusíš.
  • 0

#316 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2010 - 14:30

matejcik, dik. hezky napsane, s oregonem treba v rukavickach, ja viim. 1. Jak ziskam .gwl soubor? Jinak komicke je ze Oregony zatim vypadaji nejstabilneji. Zrejme proto ze se snazim delat OregonFriendly wherigo :) 2. dik, tak proskousim. 3. Nekdo mi napsal do logu, ze se mu nevytvoril soubor na ukonceni na wig.com. Jak vypada takovy soubor? Ja vzdy pouzival kod.
  • 0

#317 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2010 - 14:50

1. musí být v cartridgi povoleno jeho vytváření ... na to jsem úplně zapomněl, protože v openwigu se to nastavuje bez ohledu na cartridge. v urwigo/builderu je na to někde zaškrtávátko, "vytvářet logovací soubor" nebo něco podobného 3. ten "soubor na ukončení" je normální GWS savegame. tzn. pokud někdo dokončí hru, a vypne, měl by se vytvořit automaticky. můžeš tomu dopomoci tak, že po nastavení cartridge complete vyvoláš uložení
  • 0

#318 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 18 November 2010 - 16:07

Matejcik diky, vyskousim.
  • 0

#319 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 27 November 2010 - 21:45

Ako funguje navigacia na zonu? Ked je zona stvoruholnik, na ktory jej bod to naviguje? Ako to ovplyvnim?
  • 0

#320 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 27 November 2010 - 22:29

Nando78 napsal/a:
Ako funguje navigacia na zonu? Ked je zona stvoruholnik, na ktory jej bod to naviguje? Ako to ovplyvnim?

Pokud vim tak se naviguje na hranici zony, tj. kdyz ti navigace ukaze, ze jsi na 0, tak jsi na hranici a je vhodnejsi jit jeste o par kroku dale zapocatym smerem, aby ses dostal dovnitr zony a kdyz by nahodou skocil signal GPS aby jsi ze zony nevypadl.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama