Domácí výroba CWG
Publikováno 26 April 2010 - 11:20
Publikováno 26 April 2010 - 11:35
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 26 April 2010 - 11:39
Publikováno 26 April 2010 - 12:01
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 26 April 2010 - 12:45
Citecka napsal/a:
Do dřeva se nevypaluje pájkou, ale speciální vypalovací jehlou,....
No ale běžnou pájkou to lze taky

Tip: úplně nejromantičtěji a "zadarmo" to jde obyčejnou lupou za pomoci sluníčka

Publikováno 26 April 2010 - 13:01
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 26 April 2010 - 13:07
Citecka napsal/a:
a když zkrátíš rukojeť, jde to ještě lépe... :|
Jako vždy totálně OT .. ale myslím že když tu rukojeť prodloužíš motor spravíš líp...víc se rozmáchneš

A něco k tématu...

Publikováno 26 April 2010 - 13:15
Publikováno 26 April 2010 - 13:17
Citecka napsal/a:
I motor se dá spravovat kladivem, a když zkrátíš rukojeť, jde to ještě lépe... :|
myslím, že naprosto zbytečná poznámka, nějak jsem jí nepochopil......
Je snad jasné, že pokud bude někdo něco chtít dělat profesionálně a ve větším množství, použije k tomu nástroj odpovídající kvality. Pokud někdo něco chce jen v malém množství a neprofesionálně, tak použije dostupné prostředky co má doma, že?
Nebo co jsi chtěl touto poznámko říci?
Na mojí připravovanou cache jsem jistý znak do dřeva obyčejnou pájkou vypálil celkem solidně. A co jsem viděl, jak u nás vypalovaly na dětském hřišti piktogramy na sloupky, dělali to též obyč. pájkou a vypadá to krásně.
Ale nevím, zda je toto ještě k tématu.....
Publikováno 26 April 2010 - 13:24
Tondanesek napsal/a:
Nemám v plánu nějak narážet na origo CWG....
No já myslím, že tu spíš narážíme na hranici toho, co je a co není CWG a jak má přesně vypadat. Mě by, pokud bych takový CWG našel, asi přišlo zvláštní, pokud by byla vidět "amatéřina" - nic proti, třeba to dokážeš udělat dobře. Ale jako obyčejný předmět - což CWG je! - nijak neurazil a rád bych ho třeba viděl, v podstatě v tom potíž žádná není

Možná by to chtělo nalézt někde přesnou definici CWG
a upřímně, pokud by se zavedli CWG ručně osobně dělané, myslím, že by to byla dost zajímavá věc, kterou bych možná i viděl raději, než ty vyrobené v "továrně" (nic proti nim!)
a jiná otázka: Proč tomu chceš říkat CWG ?

Publikováno 26 April 2010 - 13:30

Publikováno 26 April 2010 - 13:34
Tondanesek napsal/a:
No tak tomu nebudeme říkat cwg......
Tak už nevím, kde je potíž

Udělej to určitě! Bude jistě jedna z těch hezčích věcí, co v keši bude! A nejedno srdce zaplesá

Publikováno 26 April 2010 - 13:36

Publikováno 26 April 2010 - 14:00
Mau Loftin napsal/a:
Možná by to chtělo nalézt někde přesnou definici CWG
Možná by to chtělo hledat :-)
viz web CWG....
http://www.volny.cz/jpa/geocoin.html
Šablony CWG pro Corel Draw! nabízíme k využití všem zájemcům za těchto podmínek:
- geomince bude vyrobena laserovým gravírováním z "větvového suku" o průměru 35 mm x 7 mm
- zadní strana musí zůstat nezměněná - je znakem série
- stejně tak formát (font jména je Arial 11, tučný) a umístění textu na přední straně
- jméno na CWG odpovídá nicku na Geocaching.com (malá/velká písmena a diakritika dle libosti)
za nick je možno připojit "& team", "a team", "& family"... (jiné texty lze umístit jedině do prostoru obrázku, viz příklady v katalogu)
- zašlete nám 2 vzorky hotových CWG pro katalog - kontakt: jpa@volny.cz
od 2. pololetí 2008 zasílají všichni oficiální výrobci 2 ks CWG do katalogu za vás
- a od nás obdržíte speciální CWG Collection Member
v průběhu října 2008 začnou oficiální výrobci CWG sami přikládat CWG Collection Member ke každé zakázce
Vše ostatní není CWG a když už to není CWG tak by stálo za to vymyslet nějaký nový design... ne kopírovat... takže ručně pálená kolečka ano...hurá, hurá... teším se, ale pokud to bude jen ruční kopie designu CWG, tak to pro mě osobně bude veliké zklamání.
Publikováno 26 April 2010 - 15:29
Publikováno 26 April 2010 - 16:21

Publikováno 26 April 2010 - 16:24
Publikováno 26 April 2010 - 16:28

Publikováno 26 April 2010 - 16:54
Publikováno 26 April 2010 - 16:57
Já tam teda čtu něco jiného:t100-CZ napsal/a:
tak trochu mě ty pravidla pro tvorbu CWG přijdou přinejmenším zavánějící. Tedy pouze přesněji to: - geomince bude vyrobena laserovým gravírováním. Proč když to někdo zvládne vytvořit jinak a přesně dle daných parametrů viz zbytek pravidel, nemůže to být považováno za CWG. Přijde mě to jak monopol pro gravírovače
tedy, pokud bude vyrobena tím gravírováním, můžete použít nabízenou šablonu pro CorelDraw. Nic o tom, že jen a pouze v tom případě je to CWG, a jinak to není CWGŠablony CWG pro Corel Draw! nabízíme k využití všem zájemcům za těchto podmínek:
- geomince bude vyrobena laserovým gravírováním z "větvového suku" o průměru 35 mm x 7 mm

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů