Vyrobci CWG a (ne)spokojenost II
Publikováno 02 říjen 2010 - 16:14
Publikováno 08 říjen 2010 - 14:37
Publikováno 08 říjen 2010 - 14:57
Přikládám obrázek, je to skenované na obstarožním skeneru.
Nechci vypadat jao staromilec, ale jak porofík používám jebom obstarožní skenery. Když se podaří rozchodit ovladače a nemáš nároky na suprčuprrychlý skenování poskytují mnohem lepší výsledky než skenery z poslední doby.
[/OT]
Publikováno 09 říjen 2010 - 21:55
Publikováno 10 říjen 2010 - 11:17
oslavik napsal/a:
Pochybuji, že se stejnou péčí a s takovým velkým odpadem to jakákoliv palírna je schopna ufinancovat za ty ceny, za které se to nakonec prodává.
Je vidět že si opravdu příliš od výrobců nečetl. Kdyby ano věděl bys že KAŽDÁ palírna věnuje RUČNÍMU třídění a selekci kvalitních bezkazových koleček velkou péči.
Takže znovu: Nikdy neříkej nikdy a nesuď co je kdo schopen když nevíš.
Publikováno 10 říjen 2010 - 11:34
Publikováno 24 listopad 2010 - 16:55
Publikováno 24 listopad 2010 - 17:35
Chápu, neznalost zákona neomlouvá, ale přinejmenším by měl dle mého výrobce upozornit, že návrh nesplňuje standardy a tudíž se dá předpokládat, že moje kolečko se do katalogu nedostanu a bude mít tudíž i nulovou sběratelskou hodnotu.
Co na to paliči, co na to poškození zákazníci?
Publikováno 24 listopad 2010 - 17:47
sobikovi napsal/a:
Při pátrání, proč některá CWG nejsou v katalogu jsem od JPA dostal info, že prostě nesplňují standardy pro CWG jím dané Napadá mne myšlenky, zda výrobce CWG odpovídá za to, že výrobek, tj. CWG bude standardy splňovat či ne. Pokud si objednám výrobu CWG a to nesplňuje standardy CWG, mohl bych požadovat vrácení peněz, jelikož jsem nedostal to, co jsem si objednal, ale hromádku opálených suků.
Chápu, neznalost zákona neomlouvá, ale přinejmenším by měl dle mého výrobce upozornit, že návrh nesplňuje standardy a tudíž se dá předpokládat, že moje kolečko se do katalogu nedostanu a bude mít tudíž i nulovou sběratelskou hodnotu.
Tak já jsem si nechával dělat nestandardní CWG (viz obrázek) a byl jsem na to od GeoGadgetu upozorněn. To že CWG nebylo zařazeno do katalogu mě celkem netrápí, protože stejně skoro všech 250 kusů zůstalo nejpíš v Minnesotě nebo někde v USA. A amíky co ho mají to určitě netrápí taky.
Publikováno 24 listopad 2010 - 18:25
GARMIN GPSmap 60C + Topo Czech 2
GARMIN nuvi 770 + Lifetime
Opravy GPS, PDA, NTB a jiných udělátek
Revize vyhrazených elektrických zařízení
Publikováno 24 listopad 2010 - 18:44
Proč nulovou hodnotu? Mě je naprosto jedno co na CWG je a jestli se to vejde do standartu. I kdyby tam byla z obou stran vypálená pí... a líbilo se mě to, tak v tom nevidím problém. Naopak převážně věci co vybočují ze standartu jsou mnohonásobně více cenné než jiné. Např u známek, mincí, bankovek...sobikovi napsal/a:
Při pátrání, proč některá CWG nejsou v katalogu jsem od JPA dostal info, že prostě nesplňují standardy pro CWG jím dané Napadá mne myšlenky, zda výrobce CWG odpovídá za to, že výrobek, tj. CWG bude standardy splňovat či ne. Pokud si objednám výrobu CWG a to nesplňuje standardy CWG, mohl bych požadovat vrácení peněz, jelikož jsem nedostal to, co jsem si objednal, ale hromádku opálených suků.
Snøw
Publikováno 24 listopad 2010 - 21:32
Díky.
Publikováno 28 listopad 2010 - 0:32
sobikovi napsal/a:
Za palice (jednoho) rikam, ze my poctive upozornujeme, pokud je nejaka sance, ze kolecko nepujde do katalogu. Na druhou stranu, drtive vetsine lidi, kteri si dodaji vlastni kvalitni navrh nesplnujici podminky pro CWG, je jedno, ze CWG nebude v katalogu. Takze ne vzdy to je vina nebo umysl vyrobce. Pokud by si nekdo zadal vyrobu cwg a chtel po nas navrh, ktery by nebyl vzat nasi vinou do katalogu, okamzite vratime penize a pridelame dvojnasobek opravenych kolecek. Zatim se nam to nestalo.
Publikováno 28 listopad 2010 - 1:12
a mi trojnásobek:D:D:D:D:DGeo Gadget napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Za palice (jednoho) rikam, ze my poctive upozornujeme, pokud je nejaka sance, ze kolecko nepujde do katalogu. Na druhou stranu, drtive vetsine lidi, kteri si dodaji vlastni kvalitni navrh nesplnujici podminky pro CWG, je jedno, ze CWG nebude v katalogu. Takze ne vzdy to je vina nebo umysl vyrobce. Pokud by si nekdo zadal vyrobu cwg a chtel po nas navrh, ktery by nebyl vzat nasi vinou do katalogu, okamzite vratime penize a pridelame dvojnasobek opravenych kolecek. Zatim se nam to nestalo.
michal
Publikováno 28 listopad 2010 - 9:37
Publikováno 28 listopad 2010 - 11:27
Publikováno 28 listopad 2010 - 11:37
Jolanavol napsal/a:
Ahoj, chtela bych si nechat udelat nase prvni CWG. Prosla jsem cele tema i nabidky vyrobcu na webu. Vsichni chvali Geo Gadget, ale zarazi me ta cena. Proc to maji pomerne vyrazne levnejsi nez ostatni? Neni v tom nejaky hacek? Totez razitko, ktere chci take. Vsichni maji ceny jednotne. Jen oni zase levnejsi. Neplati se treba nejake vysoke postovne? Urcite tam neco bude, kdyz jsou lide ochotni si to radeji delat jinde za vyssi cenu, nerada bych se napalila, ale zase kazda koruna se hodi, obzvlaste pred vanoci. Diky za radu. Jolana
Jolano, ne nebude za tím nic. Veškeré ceny a poštovné máš uvedeno na jejich webu. Ohlasy na foru jsou jasné, kdyby tam zádrhel, byla bys o něm našla zmínku. Pokud máš pochybnost, tak je asi nejlepší si vše ověřit přímo u nich.
Publikováno 28 listopad 2010 - 12:49
Publikováno 28 listopad 2010 - 13:41
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů