Vyrobci CWG a (ne)spokojenost II
Publikováno 25 srpen 2010 - 8:53
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 srpen 2010 - 9:18
Ano, to už máme, jelikož pálíme u TyTyTy k maximální spokojenostiS474N napsal/a:
sobikovi: takova CWG existuji, napriklad TyTyTy dava ke kazde zakazce prave jedno svoje trackovatelne
Já to myslel tak, že prostě si připlatím (nebo dostanu zdarma) svoje kolečko Sobíkovi s trekovatelným číslem... a bude mít i obecnou ikonku CWG.
Publikováno 25 srpen 2010 - 9:32
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 25 srpen 2010 - 9:36
ty,ty,ty & familly napsal/a:
koukam ze kdyz zde dlouho nikdo nepise tak se najednou objevi novy spokojeny zakaznik:p:p
Omlouvám se, jestli to nějak odporuje zdejším zásadám, pochválit něco, s čím jsem spokojená.
Od vás budu mít razítko, jestli tu je na to diskuze, ráda ho pochválím i tam, jestli bude OK.
Publikováno 25 srpen 2010 - 9:46
Publikováno 25 srpen 2010 - 10:41
Publikováno 25 srpen 2010 - 10:49
Publikováno 25 srpen 2010 - 10:58
Publikováno 25 srpen 2010 - 11:11
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 25 srpen 2010 - 13:41
U obou byly nějaké bonusy (už mám tři různá razítka od Kavalíra a na velkou serii Knoflíkových jsme dostali slušnou množstevní slevu).
Oba dodali i odpovídající počet uzavíracích sáčků.
Oba mi pomohli korigovat vzhled tak, aby to mohlo být zařazeno do katalogu. Knoflíkové jsme chtěli i vrtat, aby to byl opravdu knoflík, ale to by neprošlo schválením (byla by poškozená zadní strana) a tak jsme od vrtání upustili.
Z mojí strany spokojenost, nebudu mít problém příště opět pálit u nich, pokud se mi teda zrovna nenabídne něco zajímavějšího Pokud jste se rozhodovali mezi těmito dvěma, nejspíš jsem vám nepomohl
Bohouš
Publikováno 26 srpen 2010 - 19:35
Alf Gang napsal/a:
ty,ty,ty & familly napsal/a:
koukam ze kdyz zde dlouho nikdo nepise tak se najednou objevi novy spokojeny zakaznik:p:p
Omlouvám se, jestli to nějak odporuje zdejším zásadám, pochválit něco, s čím jsem spokojená.
Od vás budu mít razítko, jestli tu je na to diskuze, ráda ho pochválím i tam, jestli bude OK.
Ale urcite ne, jenom mi prislo usmevne to ocem jsem napsal. (jak si tady nekteri vyrobci honi triko):D:D
Ja osobne sem pisu jen hodne obcas;)
Jinak u nas to vse dela synator (17let) ve svem volnem case a i se o vse stara sam, rozhodne to neni buhvi jaky busines;) a dela to protoze ho to zajima a bavi. Tak proc ho v tom nepodporovat, ze.
Michal - ty,ty,ty
Publikováno 06 září 2010 - 16:51
Publikováno 13 září 2010 - 16:14
Publikováno 23 září 2010 - 18:02
Publikováno 29 září 2010 - 21:00
tabacek napsal/a:
stornuji prispevek
Vidiš, já řikal ať sem píšeš opatrně ...
Publikováno 29 září 2010 - 21:12
To ani ne, ale po precteni lincovani jineho Kacera jsem usoudil, ze to nemas smysl.D@ve_cz napsal/a:
tabacek napsal/a:
stornuji prispevek
Vidiš, já řikal ať sem píšeš opatrně ...
Publikováno 29 září 2010 - 22:05
Publikováno 29 září 2010 - 23:11
Druhou várku jsem měl taky od něj. Procento přepálených (viz obrázek) už mě přišla trochu moc (odhaduji cca 15-20%), ale mlčel jsem .
Pak jsem si nechal udělat keškové CWG rovněž u Kavalíra, kde množství přepálených CWG bylo stejné a navíc bylo odesláno přepálené CWG i do katalogu CWG. To už jsem se ozval. Ze 100ks se už přece dá vybrat jedno OK, že .
Teď jsem jsi nechal udělat ještě jednu várku osobních CWG u Kavalíra a jinou várku eventových CWG u TyTyTy. Od Kavalíra mám opět cca 20-25% CWG s kvalitou dle obrázku, ale u TyTyTy je to podstatně jiné/lepší.
Chápu, že dřevo ji přírodní materiál a kvalita bude vždy různá, ale u Kavalíra už pálit zřejmě nebudu .
Eventová CWG pro GC2ET3C jsou od TyTyTy. Přijďte se přesvědčit o kvalitě.
Publikováno 02 říjen 2010 - 16:08
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů