Vyrobci CWG a (ne)spokojenost II
Publikováno 12 srpen 2010 - 14:56
Snøw napsal/a:
umíš číst?
Prosím všechny výrobce CWG - nereagujte na příspěvky kačerů s jejich zkušenostmi s vámi.
A kvalita koleček o proti shopu geogadget.cz je hrozná. Tam nemám ani jedno kolečko které by bylo poškozeno! Na rozdíl od vás kde je poškozena většina!
Zmrvení nicku klidně odpustím. Tam je to i moje chyba. Měl sem si toho všimnout. Ale nic to nemění na tom, že kolečka jsou vypálena špatně o proti vaší konkurenci a to výrazně!
Měl jsem dojem,že právě "zmrvení" nicku je ten největší problém na celé věci!
Ale, najednou o tom vlastně víš, tak proč si to také nenapsal do toho příspěvku,že to vlastně byla tvoje vina ale to by asi nebylo to pravé k tomu veřejnému pranýřování, že.
Než příště budeš někoho za zády obviňovat, tak si to raději pořádně ujasni, ono to tady není až tak anonimní.
Obrázek CWG klidně přikládám ale 50 ks jich nemám...to kdyby někoho napadlo,že jsem vybral to nejlepší.
Nevybral, ten "problémový" černý přepal tam je.
Publikováno 12 srpen 2010 - 15:26
Snøw napsal/a:
Má, ale nefotí Jinak bych fotku přídal hned, ale to je jedno...HaLuMa napsal/a:
Ten tvuj iPhone nema fotak?
a budeš ho reklamovat, nebo budeš plkat na foru iphonu jakej je to krám...
Sorry, ale většina výrobců CWG před samotným pálením zasílá návrh k odsouhlasení. Bob a bobek to dělá taky. Poslali ? Přišlo ti to ? Odsouhlasil si jim to ? Tak kde je problém. A že sis toho nevšiml, že je tam chyba v názvu... TVŮJ PROBLÉM. Rovněž většina výrobců je ochotna při nějakém problému to řešit náhradní palbou. Promiň, ale dle mého tady jenom fňukáš a nejsi schopen si věc řešit přímo s výrobcem. Ona bude asi pravda trochu někde jinde. Dle fota přiloženého od Bobka je to CWG naprosto ok. Uvědom si prosím, že pálíš do dřeva a právě to, že každý CWG je vlastně originál je na tom to kouzelné. Viděl jsem už mraky CWG, které byly vypáleny daléko hůře, než to co je zde vyfoceno. Vypálil ti to někdo lépe. Gratujuji, ale neházej tady prosím SVOU VLASTNÍ CHYBU na výrobce.
pozn. S bobem a bobkem nemám nic společného a ani jsem u nich (jako u jedné z mála firem) ještě nepálil, ale CWGček z jejich výroby mám ve sbírce stovky a jsou OK.
Publikováno 12 srpen 2010 - 15:37
Publikováno 12 srpen 2010 - 15:50
Snøw
Publikováno 13 srpen 2010 - 15:55
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 srpen 2010 - 14:50
Publikováno 16 srpen 2010 - 13:58
Publikováno 16 srpen 2010 - 18:59
Publikováno 16 srpen 2010 - 19:25
Publikováno 24 srpen 2010 - 19:39
Publikováno 24 srpen 2010 - 22:54
Publikováno 24 srpen 2010 - 23:46
HTC + NeonGeo + A:Drake
Garmin Oregon 450
Publikováno 25 srpen 2010 - 0:04
Já už tu jednou TyTyTySvoje chvalozpěvy na ty svoje krásný bukový miláčky psal, ale raději se nebudu opakovat, nebo budu označen za bukomila, spodinu kačerskou co nedrží slovo a kdovícoještě ...:D:Dty,ty,ty & familly napsal/a:
koukam ze kdyz zde dlouho nikdo nepise tak se najednou objevi novy spokojeny zakaznik:p:p
Publikováno 25 srpen 2010 - 2:04
Nejde o to, že jsou bukové, ale jde o to, že jsou od geogadget a tam je vše okiLadvanice napsal/a:
To Snow- pokud ti vadí přepaly tak si příště objednej buková mam tu nově
200ks od GeoGadget a ani jeden přepal, paráda.
Snøw
Publikováno 25 srpen 2010 - 6:28
Publikováno 25 srpen 2010 - 8:23
Publikováno 25 srpen 2010 - 8:41
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů